Muhteşem bir yerden kapattı.
Printable View
Muhteşem bir yerden kapattı.
Sende boylece mutlu olursun.mihtemelen elinde bu hisse yoktur dostum olsa böyle kötülemezsin.
[QUOTE=Muhendis34;4567008]Akyatirımın sürekli toplaması neye alamet acaba ?[/QU
hayatımda hiç böyle toplanmış ve piyasada hisse bırakılmamış şirket ilk defa görüyorum...AK YATIRIM DELİ GİBİ SATILANI ALIYOR EN SON BÖYLE BİR İKİ HİSSEYE TANIK OLDUM 50 KAT 40 KAT GİTTİ ......ÇOK GARİP YAAAA....ARACI KURUMLARDA RESMEN MAL KALMAMIŞ HEPSİ 2 KURUMDA ....ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİL.....BENİ TANIMIYORSUNUZ YAZILARIM ALIM SATIM DEĞİL ARAŞTIRMANIZ İÇİN SADECE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN DİALOĞLA GERÇEĞE YAKLAŞMAYA ÇALIŞMAK İÇİNDİR...
[QUOTE=egecballh1;4603264]Yalnız burada %93,62 si Patronda, %3 AK toplamış, %1,65 Halk+İş+Vakıf.
AK'ta kim vardır, onu kimler topluyor bilgisi olan var mı acaba ? Fonlar mıdır, yabancı mıdır? Herhangi bir bilgisi olan var mıdır ?
Not: 3aylık Takasta %46 AK, %34 VAKIF almış.
Birkac ay önce Aktarırım Bizim menkul deki 590 bin lotu tek kalemde aldı.
Sayin paradox tespitiniz doğru olabilir çünkü 2014 yılında şirket kottan çıkmak için1.67 tl den çağrı yaptı ancak %97 ye ulaşamadı. Şimdi akyatrimdaki paylarda ulkerin ise %96.62 ye ulaşmışlar bugün alınanlar hariç. Yani gelcek hafta sonunda istedikleri rakama ulaşırlar.
bu da en son halka kapanan DGZTE ile ilgili KAP açıklaması.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/708092
Kottan çıkma isteği bence çok kötü olur 70 milyon dolar değerindeki Göcek çöp fiyattan gider
Sayın kaunnas sizin görüşünüz nedir ?yükselişin sebebi ne olabilir ve daha da yükselme potansiyeli Var mı?
kardeş sana şunu söyleyebilirim bu kağıt zerresine kadar toplanmış ....koddan çıkmassa 1 haberle ekiz gibi olabilir grafiği zaten EKİZLE birebir örtüşüyor.......ben bunları söyleyebilirim....zaten herşey apaçık ortada ...bu kağıda atacaksın 3-5 kuruş yatacaksın uyandığında sevinçden gözlerini tekrar sonsuza kadar kapatabilirsin kalbe dikkat..:yahoo::halay:asla yatırım tavsiyesi değildir....
Sayın egecbalih ağzınızdan bal damlıyor:))) umarım gönlümüze göre olur
sağol kardeşim ben borsada hiç böyle toplanmış bir kağıt görmedim birde kerevitaşın % 10 hissesi burda yaa...kerevitaş satılırsa fiyatları yükseldikçe ufuğa yarayacak süper şirket ihracat 25 ülke 3 milyarı geçti ...daha ne olsun o yüzdendir..bu fikrim...yatırım tavsiyesi değildir..
Bu hesabı yapmak hiç bir zaman işe yaramadı ama, UFUK'un sadece kervt piyasa değeri üzerinden hisse başı değeri 20.07 itibarıyla (kervt:5.85 üzerinden) 8.54 ... İşin içinde arsa marsa yok. Ama kimbilir ne zaman gerçek değerini bulur. Umutla beklemeye devam.
Dikkatli olmak da fayda görüyorum sanki 3-4 arası tıoplanan mallar servis ediliyor neden mi 2-3 arasındaki yorumlayanlara bakmalı
2007 de bu kağıt 32 tl.idi yani 20 dolar......şuanki dolar kurundan bile hesaplasan 2007 fiyatı bile 1 lotu 200 tl ediyor..o bile 2007 ye göre.......aradan 13 sene geçmiş ozaman daire 2007 de 30 bin idi şimdi 1 milyon.....KABACA OLAYIN BÜYÜKLÜĞÜ ......asla yatırım tavsiyesi değildir...şahsi fikrim...
ilk yorumda incelememiştim sıradan bir gözaltı pazarı 3 kat çıkmış diye düşünüyordum.inceleyince grafik blanço özelliklede %10 luk kerevitaş bunlarda..zaten bu kopardıyor olayı o yüzden kardeş....sonuçta milyar doları buldu kerevitaş ve ordaki her % 10 ufuğa kazanç demek ....yatırım tavsiyesi değildir...
Aynen bazı yerde o şekilde görünüyor. Sebebini bende sordum buradan öğrenemedim. Mynet Finanstan bakabilirsiniz orda da 30 görünüyor. Bölünme falan oldu birisi hesaba katmadı mı acaba ? Bu konudada belirsizlik acayip oluyor..
Bilen birisi varsa, net olarak yazabilir mi?
Teşekkürler.
boş ver kardeş canını sıkma sadece akana yaslan uzun süre izle ....yukarılarda herşey yazıldı çizildi....allah hepinize bol kazançlar versin .yıllarca yabancılar kanımızı emdi borsada inşallah artık yerliler kazanır...yakalamışız ilk defa kuzu gibi hisse ..zaten gözaltı pazarının en temiz kağıtları şuan selçuk gıda ve bu....yatırım tavsiyesi asla değildir....beni tanımıyorsunuz bile....
Tarihi zirvesi 7.55 dir