Sesli düşünüyorum yarın haber mı geliyor yine:yahoo:
Printable View
Sesli düşünüyorum yarın haber mı geliyor yine:yahoo:
:shh: sessiz olun
Gözaltı hisselerinde hareketlilik var sıra nezaman bize gelecek :halay:
Hadi hayırlısı bakalım inşallah dediğin gibi olur
eski arkadaşlardan kimse kalmamış. bakalım ne olacak..
Bu gün 10.gün Spk nın verdiği süre doluyor genel kurul tarihi vs. Açıklamaları gerekiyor.
:halay: ne zaman çekeceğiz halayi:halay:
Beklediğimiz haberin son günü bugün değil mi?
Ne oldu bugün sin gün diyordun
Bu suzmeler pazartesi yayinlar 10 isgunu sandik derler tabi cezadan kurtulanazlar da goze almislar. Ellerinden geldigi kadar surundurup son mallari toplayacaklar. Bizden baska kimse kazanmasin zararlarini bile telafi etmesin istiolar. En kotu ihtimal intihar edecekler. Ozaman da bi biz degil kendileri de batacak. Beter olsunlar. Mecbur beklicaz. Farugun emirin ariboganmidir nedir onun akuzumun vb 0.5 lerden aldiklari lortlari yakmaya yiyosa biyerleri benim uc bes kurusum helal olsun bu yolda. Ytd
Bence iş günü herhalde o zamanda yarın akşama kadar süreleri var
:halay: yakında halay cekecegiz
Benim anlamadigm 0.41 den bi dolu satan kim 0.41 den bi dolu alan kim?sadece ky hareketi mi bu? Haber gelecek kapalim yarisiyla alanlar varsa neden yukselmedi. Haber gelmeyecek kacalim diye satanlar varsa neden dusmedi. Ve yuzup yuzup sonuna gelen neden satar? Ytd
:halay: halay başı olacağım
Haber dusecek bahanesiyle 0.43 oldugundan beri hafif hafif kaldirip bugun en az 0.45 lerden ve onceki gunler 0.42/0.45 aralarindan bi dolu mal cakabilirlerdi. Zira yukseldigini dusmedigini goren ufaktan alir hacim dah istikrarli artar daha cok mal cakarlardi.
Ben kici olmaya da raziyim
Ayrica haber dismeyeceldiyse dunku haberi verip aciklama yapacagiz demek cezalarina tuy dikmek olur. Demekki verilecek haber. Ytd
:halay: haydi herkes halaya
Bi haber gelecekse de icinde hic b.k olmayacak herhalde. Nefret ettim bu akuzumden. Bi halta yaradigi yok adamin!
Gelecek haberi su sekilde olabilir.
1 yil onceki haberden azaltımı silip oylece koyarlar. ilave agustos su tarihinde gk cagrisi yapilmasina.
:yahoo: sesli düşündüm yarın haber var :halay:
Ahmet1919 ne yedin ne içtin bu akşam[emoji2]
:plc: haydi halaya alarm çaldı :halay:
gk tarihini verseler ona bile halay olacak artik..
Ky halaya:halay: sabreden halaya katılır :halay: sesli düşündüm bu yıl tek haberleri rakamkarimi göreceğiz
Haydi halaya :halay: beklemeye devam :yahoo:
I love filmine döndü senin halayın.
beklentim var :halay: yükselmezse alıma devam halaya devam yükselirse halay başıyım :halay:
Beceriksiz seytanlar. Bi kere de sasirtsaydiniz. Bi kere de yumurta kapiya dayanmadan son dakkayi da gecirip surundurmeden pislik yapmadan bi is yapsaydiniz. Siz ki bu cezalari gomdugunuz okadar lotu goze aliosunuz. Daha ne filmi pesindesiniz. Allah akil fikir versin. Eninde sonunda kazandircaksiniz ama herkes sizi serle yadetmeye kufur yagdirmaya devam edecek. Zaten sizin istediginiz de bu seytanin usaklari siz bundan besleniiosunuz. Ama seytan da benim usagim.
Bu kadar sabirli olan kapanmasini goze almis kyye guzel bir hbr gondersenizde birazda hayir duasi alsaniz. Cogumuz paramizi unutmus uzun vade yatirimci olmusuz. Anladigim kadariyla 17 sini saymazsak 9 is gunu doldu. Malida en ucuzdan sonuna kadar sahiplendiniz. Onurlu olun paraniza para katarsiniz.
Ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonuna kadar burda olanlar ve almaya devam edenlere slm olsun
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizi boşver adamlar ailelerine güven vermiyor şerefi yok bunların iş yapıp pastayı buyutmuyorlar bizim hissemizi çalmaya uğraşıyorlar gelsin calsinlar
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gunaydin...iyi bir hafta olur insallah..
Bugün de mi hiç ses yok
Evet insanda biraz yüz olurya bu kadar yüzsüzlük olmaz ayıptır gunahtirya
10 is gunude yalan oldu 😠
Bizde insanız paramızı size yatırdık kötü mü ettik biraz vicdan
Bu ne arkadaş çin işkencesi gibi.Adam gibi bir açıklama yaparsın,yeni yatırımcı çekersin hem kendin kaznırsın hem itibar kazanırsın.Kime ne anlayacaksın ,bizi buraya mahkum eden Acun zihniyetinin aynısı bunlarda var.Yazıklar olsun hepinize...
Acun manipülasyonun âlâsini yaptı, ses cikaran yok, televizyonlarda iyi adam dürüst adam reklâm yapıldı, borsa da milleti dolandir sonra şak şak, bu spk ne işe yarar bilmiyorum ki, yamuk yumuk konuşunca ya engellenirsin ya da sayfa kapanir, zaten bu borsa denilen illet ky yi soymak için kurulmuş, yalan haber yay fiyatı sisir, sonra vazgeçtim de düşür