Bence 2,28 kapatacak [emoji53]
Printable View
Lutfu hocam ellerinize sağlık. Selamlar...
Al sat,sat al larla,al gülüm ber gülümle istediklerimde oladar rahat çıkartabiliyorlarki,
Bir çok diğer borsa şirketi gibi,diğer borsa şirketleri ciddi tepkide vermişken son düşüşe,maalesef garfa bu basitliği yapmıyor hala yaptırmıyorlar,
Haydi beklemeyin daha ,yapamadığınız yapanların yoluna bakın bari!gerçi her yolu biliyorlarda ,zorluyorlar hala,kazanmıyorlarda gerçi bekliyorlar.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Büyük yükselişi sindiriyor.
Son çıkışın tamamını geri verdiği içşn ,son yükselişi sindiriyor maalesef diyemeyiz,
Yediğinin tamamını çıkardı,3 lerde dursaydı ozaman sindiriyor denirdi,
Ama mokunu çıkarttılar.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
infoydu, marbaştı,polendi..speğiniz burayı okuyor : )
Halk yatırım 7.433-lot almış nette. Vakıf yatırım 7.431-lot : ) hoş bir tesadüf : )
ya bu sizlerin meşhur TEB i de ne hoş bir tesadüf ki 7.734-lot satmış : ) CEP TO CEP leri görün, görmezseniz kaybedersiniz..
[CONSOLIDATION_METHOD_TITLE] [CONSOLIDATION_METHOD]
İlgili Şirketler
Related Companies []
İlgili Fonlar
Related Funds []
Türkçe
Turkish İngilizce
English
oda_MaterialEventDisclosureGeneralAbstract| Özel Durum Açıklaması (Genel) Material Event Disclosure General
oda_UpdateAnnouncementFlag| Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Update Notification Flag
Hayır (No) Hayır (No)
oda_CorrectionAnnouncementFlag| Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Correction Notification Flag
Hayır (No) Hayır (No)
oda_DateOfThePreviousNotificationAboutTheSameSubje ct| Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Date Of The Previous Notification About The Same Subject
-
oda_DelayedAnnouncementFlag| Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Postponed Notification Flag
Hayır (No) Hayır (No)
oda_AnnouncementContentSection| Bildirim İçeriği Announcement Content
oda_ExplanationSection| Açıklamalar Explanations
oda_ExplanationTextBlock| Şirketimizin mali tablolarında Diğer Faktoring Alacakları-Yurt Dışı hesabında sınıflanmış 15.285.199,88-USD anapara, faiz, komisyon ve bsmv tutarından oluşan toplam alacağımızın tahsili şüpheli hale gelmesi nedeniyle 170.00- Tasfiye olunacak alacaklar hesabına aktarıldığını ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından yayınlanan Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Muhasebe Uygulamaları ile Finansal Tabloları Hakkında Yönetmeliği'ne uygun olarak özel karşılık ayrılmaya başlandığını beyan ederiz.
15 milyon dolar çöpe gitmiş vay beeeeee
..........
Teminat almıyorlar mı acaba ?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alınıyor muhtemelen,teminatsız garantisiz para verildiğini duymadım,
Teminatı yada aldıkları garantiyi nakite çevircekler herlade,
Ozamana kadarda karşılık ayırıyorlar gibi,.çokda emin değilim.
Hala sıka sıka ,kanırta kanırta ,gitmemek için uğraşıyor hissenin başımdakiler.
Çok büyük batık para.özel karşılık ayıracağından karlılığı çok düşecek demektir .hatta zarar açıklayabilir.çok büyük miktar bu şirkete göre.
Fiyatlıyacağını fiyatladı bence bu hisse.
Hisse,çok sağlam trend desteğine kadar çekildi hemde kısa sürede,
Devamında artık üstleri hedeflemesi gerekir.
Şirket BBDK ca bu şüpheli alacaga karşılık ayırmaları gerektiğini mahkeme yoluyla zararlarını alma yoluna gidildiğini söyledi. Yıllık kardan karşılık ayrılacak..cok büyük para. Canımı sıktı bu durum.normalde taban olmamız lazım... yatırım tavsiyesi değildir...
Sn hujman garfada teknik ve temel ne olımsuzluk var ise satıldı bence,hisse fiyatından belli zaten,
Bu parayı alıp alamayacaklarını bilmiyoruz.Ama miktar çok büyük.Bu paranın batması fiyatlar içinde yok.çok kötü oldu bu durum.şu an bu riskle pahalı kaldı.tabii herkes kendi için en iyi kararı verecektir.Çok inandığım bir tahtaydı.Nasıl oldu da bu parayı kaptırdılar anlaşılır gibi değil.Çok üzgünüm.Piyasanın toparlanmasından da faydalanamadık.
Tabii piyasadaki kötü havadan başka para verdikleri şirketlerden de para dönmeme durumu olabilir.Bu durum da tahta için olumsuz.
Yıllardır temettü vermeyeceğiz diye pintilik yaptınız. Elin adamı yılların birikiminizi tokatlayıp gitti. Dünyanın en iyi factoring şirketinin düştüğü acizliğe bak. Yönetim çok yaşa. Yatırım tavsiyesi değildir...
Hiç iyi beklentim kalmadı.daha önceki satışların da anlamı buymuş.bence bu para batmış.çoktan paranın dönmeyeceğini anlamışlar.
Bizler de neden sürekli satış geliyor diye sebeb arıyorduk.bu tahtada daha mal yiyenler kaçacak.
Arkadaşım öyle bir yazıyorsunki yanlış anlama, ütfen,borsaya açık tek faktoring bumu,garfa harici piyasaya para veren başka faktoring yada leasing yokmu,
Şirket paranın tasfiyesi için adımları atıcak muhtemelen,elindeki teminatlar garantiler nedir ne deyildir detayını bilmiyoruz,nekadarını alır,hepsinimi alır,belli miktarınımı alır ilerde belli olcak,
Piyasadaki kötü havadan dolayı para dönmeme durumu olursa,diğer faktoringlerdede leasing lerde olur olucak ozaman,
Diğer faktoringler son düşüşde nerdeyse bir ikisi hariç nerdeyse hepsi 120.000 endeks seviyelerinde,piyasa kötü diyelim sadece garfayamı kötü,
Garfa kötü havadan dolayı batacak ise diğerleride batacak,
Elinde garfa var yok bilmiyorum,garfa ciddi biçimde düşmüş çok uzun vadeli desteğine çekilmiş ordan tepkisini çok olmasada vermeye başlamış,hisse düşmüyor,sanki hisse illaki düşsün diye yazıyorsunuz,
Garfanın bu anormal anormal olumsuz ayrışmış olması hem birçok borsa hisssinden ama asıl olan lesasing faktoring şirket hisselerine göre fazla fazla olumsuz ayrıştı,diğer faktoringler yazdığım gibi nerdeyse 1 2 si hariç nedeyse hiç düşmedi,
Garfanın hem endekse hem sektörüne göre olumsuz ayrışmasında gereksi satış yemesinde dur durak bilmeyen düşüşünde bu haberde bar idi muhtemelen,
Tekrar yazayım Piyasa kötü ise paralar dönmeyecek ise sadece garfadamı dönmeyecek,sadece faktoring sektöründemi dönmeyecek,
Başta yazdığımı yazayım yine,yanlış anlama tekrar,yazdıkların fikirlerin bende fikirlerimi dile getirdim birazda yorum ekledim.
70milyon parası geri dönmemiş.geri de dönmesi beklenmiyor.bunu zarar yazacak.diğer şirketleri bilmem.70milyon gibi bir miktarı kaçırmış çalışanlar.bir 70 daha gelebilir mi.gelebilir,piyasadaki durgunluk ve güçlüklerden.bu miktar bu şirket için çok fazla.ben bu fiyatı bu durumda yüksek buluyorum.başka biri de uygun bulabilir.fikrimizi söyleyeceğiz burası bunun için var.
Siz ve sizin gibi düşüneneler satıp çıkmalı,fikirleri doğrultusunda satmalı,garfanın ciddi olumsuz ayrışması ,ciddi şekilde düşmüş olması harici dahada düşecek diyenelerin fikirleri ,düşünceleri ve beklentileri doğrultusunda kağıtda olmaları bu saatden sonra onlar için zor zaten,satmaları doğru olur,
Olumsuz düşünceye sahip olmayanlar ,fazla fazla satıldı hisse diyenler ,olumsuz beklentiler satıldı uzun vadeli desteğine kadar kısa sürede geldi,bu ekstra olumsuz ayrışma artık bitti ,satıldı diyenler,onlarda fikirleri doğrultusunda beklemeli kesinlikle.
Ben zaten istesem de satamam zarar çok fazla mecbur bekliyorum, kağıdı dandik hale getiren dandik yönetimi de alkışlıyorum    
Ben zaten istesem de satamam zarar çok fazla mecbur bekliyorum, kağıdı dandik hale getiren dandik yönetimi de alkışlıyorum [emoji122] [emoji108] [emoji109] [emoji16]
Hisse kendi değerinden kaybediyorsa, yönetim kötü yönetip keyfi zarar getiriyorsa daha fazla elinde tutmayacaksın belki de. 1lira düşük fiyattan yerine koyabileceksen ve dönüp satabileceksen işte o zaman bu zararını bu kararla kapatabilirsin.ve en önemlisi gelecek günlerde böyle bir batık daha olursa daha düşükten satma riskini alamayacağım.bu kadar düşüncesizce davranıp hissedarlarını zarara uğratan bir şirketin prensip olarak ortağı bile olmamalı aslında.Allah yardımcımız olsun.Herkese bol şans bol kazanç.