Dolar biraz ssonra yeşillenir,bugün 4.87 üstüne atabilir...haşin bir beygir gibi duruyor...
Printable View
Dolar biraz ssonra yeşillenir,bugün 4.87 üstüne atabilir...haşin bir beygir gibi duruyor...
bugün bir de fitch var.
gözlerim şaşı olacak. bi yanda dolar öbür yanda bist daha önemlisi garanti takibi.
tövbe tövbe. feto gibi. kadın evlatlarımı oktar'a feda ederim. diyor. ya çocuğu yok ya da onlardan çok memnun kalmış. ortamı biraz yumuşatalım. dedik. özür dilerim. biraz seviye düştü.
bist debeleniyor. ytd
Fitch notu düşürdü acayip amca ne diyon bu işe?
ytd
çıkamayan düşer yada yuvarlanır. ytd
http://www.resimag.com/p1/8ad7b52051.png
6.53 altı stoploss ile 12.03 ü bekleyeceğim bedelsiz sonrası beyaz gibi yapabilir beyazda 9.57 den 16.30 kadar al sat yaptım ve bölünme öncesi yaptığım al sat ile düşen borsada kazandım bakalım spk tebliğ yayınlamış patronlar hisse geri alımı yapabilir diye bilanço öncesi tahta bulmak gerek nasipten öte yok yatırım tavsiyesi değildir
http://www.resimag.com/p1/bb503735c7.png
Endeks düşüncem 233 günlük basit hareketli ortalamaya değecek ve altına sarkacak grafikte sol kısımda 233 günlüğe değiyor ya da altına sarkıyor 2009 ekonomik krizinde altına epey sarkmış endeksin yukarı hareketi beklenmeli ya da hisse bazlı pozisyon açılmalı ve yakın stoploss ile çalışılmalı
yatırım tavsiyesi değildir.
Teşekkürler emeğinize sağlık
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ustat sen bu kagitdaysan bu kagitdan ekmek var demektir.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha almadım düşebilir her şey olabilir kesinlik yok benimki temenni bir görüş bir de spk tebliği geri çekmiş
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha önceki bedelsiz 23.05.2017 tarihinde yönetim kurulu kararı,spk dan 12.07.2018 tarihinde onaylanmış. yaklaşık 49 gün sürmüş..
spk neyi bekliyor,onay süresi 3 AY DEĞİLMİ
An itibarı ile basvuralı kaç gün geçti peki?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
11 NİSAN 2018 DE BAŞVURULDU ŞU ANA KADAR GEÇEN ZAMAN ortada..
[emoji848]
Spk onayının bu kadar gecikmesi iç açıcı değil,kabul edilip edilmediğini şimdiye kadar açıklamalılardı..spk nın bu yaptığı suçtur...spk ı dava etme hakkımız olduğuna inanıyorum
Beyazın da onaylanması bu kadar zaman almısmıydı?
Arkadaşım bazı şeyleri araştırın ya herşeyi hazır beklemeyin elinizde internet var..
Hastamısın kardesim sen!!!
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
soru cevapmı oynuyoruz,sorununuz bu ..millet alışmış hazıra konmaya,şu şöylemi bu böylemi,işine gelmeyince hastamısın..
hasta olan sensin bir araştır bak sonrada filan söyledi bu senete girdim falan filan..araştır gör
Uzatma kapat muhabbeti , üstüne vazife olmayan seyleri de gocunma bi daha...
senle muhabbet ettiğim falan yok,gocunan sensin..bir de senle uğraşamam...öğrenmek istediğini aç öğren..cevap verip durma
Lütfen cevap ver bay bilmiş....
Arkadaşlar birbirinizi kırmayınız. Spk eskik evrak veyahut izahnamede değişişlik falan istendiği zaman ek süre tanıyor. buda 90 iş günü yapıyor. haftasonları ve resmi tatilleri çıkardığınız zaman sonucu bulursunuz. benim hesabıma göre 10 gün civarı falan süresi var. en geç bir dahaki haftaya cevap vermek zorunda spk.
Bu başlığı şu anda 15 kişi okumaktadır. (1 üye ve 14 ziyaretçi)
seviciadam
16.07 2018 saat 15.13
tarihe bir not
yarın 7.79 denemesi gelebilir ytd
belki görecektir belkide göremeyecektir,ama yinede şurayı görebilir burayı görebilir demek tehlikeli bir yaklaşım, k.y borsada zarar etmiş bu senetlere bel bağlayabilriler..
Alan satan kimler arkadaşlar
Bi zahmet birisi paylaşabilirmi
http://www.resimag.com/p1/9bc538f689.png
Kesin konuşmak doğru değil zaten görecek demedim temennim bu yönde borsada az parayla hisse alın satın az sevinin az üzülün
http://www.resimag.com/p1/0eccf11a2f.png
yatırım tavsiyesi değildir