yok anasının nikahı rüya alemine dalma diyecemde rüyada BİLE GERÇEKLEŞMEZ BU İHTİMAL
Printable View
Gerceklessede spek terste yakalandığı için 3-5 yapar gün sonunda +1 kapar. 1.5 senedir hep aynısını yapti
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
beni de otobüsün sağ tarafına alın:) ytd
rose uçağımı hazırlıyolar:drunk: maça gidiyok.ytd
Gecmis olsun hepimize yillik en dusuk seviyesini kirmaya calisir artik .
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bjk bu kafayla yarıştan kopar, geçmiş olsun
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk yarı super bir oyun ve ondeyiz.2. Yarı belliki takım yorgun oyundan düştü gol geliyorum diyor golun gelmesini hoca bekledi en az 2. Yarı başlar baslamaz 2 oyuncuyu hemen degistirmeliydi hoca çok zayif kaldı
Bi yil bi cacik olmaz...
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Futbol oynanmaması için çok doğru hakem ataması yapılmış[emoji122][emoji122] Onun dışında birşey göremedik..
Bu hissenin de nerdeyse bir yıldır futbolla ilgisi yok zaten.. CL’den bi güzellik çıkmazsa en fazla bi süre daha sürünür tahta.. Hayırlısı..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın gainer,lenste neden bu kadar ısrar ediyorlar.YTD
Bu maçla şampiyonluk şansını yitirir bjkas. Salı günü de şampiyonlar ligi biter. Uzun yıllar esiri olduk hissenin. Bukadar basiretsiz ve vizyonsuz bir hisse ve kulübe para yatırmak da bize büyük ders olsun. Devre arası 35 mil cenki sat love yi al. Küçük düşünmek beşiktaşın kanında var. Az vizyonu olsa Adebayoru alırdı. Hisse bütün sezon her başarıyı fiyatlamayarak bize durumu anlattı aslında biz anlamak istemedik. Daha 1 ay önce4.40 dan çıkma şansımızı da değerlendiremedik. Seneye bu zamanlar 4.40 olsa da çıksak diye ağlanırız artık. Yazıklar olsun.
One dollars Berabertas.
Şimdi... Evet üzüldük üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Hakkımızda hayırlısı. Kendi adıma bu bataklıkta bir daha ki sampiyonluğa kadar kalmaya devam edeceğim. Zira çıkarsam kurumuş dal gibi çıkarım. Biraz daha kanımızı emsin bakalım. Bence salı günü cl işi biter. Ki bitsin de... Ligin hali de ortada. Bir müddet sonra onun da ümidi kalmaz ise soluğu nerede alırız sizce? Bir tahmini olan var mı?
3.30 da ve 3.52 de teknik destek olduğunu düşünüyorum. Oraları da rahat görür gibi
Ne çabuk harcadın 3,75\80 'ni. Birde endeksi hiçe saydın
Tolgay in penaltı denilen pozda top eline bile carpmiyo,
Jahovic in attığı gol net faul itme hareketleri hava toplarında efso
Atiba kılçıksız gol çok temiz nette net , !
Lens in pozisyonunda bugüne kadar çalınan bi penaltı var mı soruyorum size , ?
Talisca nin ayağına basan ****** direk kırmıziyla suting olması Konya 10 kişi kalması gerekirken , !!!!!
haaaa bi de pepe nin çizgi üzerinden cikip vücudundan eline seken top var,
Türkçe meali,
Bu hakem musfettesini ibret-i alem için çükmeli , Fener'e attığı öpücügüde götüne monte etmeli ,
Şerefsiz.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecmis olsun cemi cumlemize..Besiktasimiz sampiyon olacak kadar akilli ve sansli degil bu sene...Kotu seneryolari dusunursek, munich macini zaten kurada cikinca pirimlemisti bu kagit daha asagi basarmi bilmem kaybedince. Bence iki mactada yeniliriz insallah yanilirim..Asıl Fenere takildikmi nerelere gelir? Kabus gibi geciyo kodumun ligi bjk adına bu sene? Yıldım valla, kayip buyuk...
4.68 maliyetle beklemeye devam .. zararına çıkmam.. süre derdim yok.. inadına cift haneleri bekleyecem..
Ama 3 sene ama 5 sene..
Bu kadar karamsar olmayın:)
Şu karamsarlara defalarca sormuşumdur... Madem 3'leri bekliyorsunuz, ne halt yiyorsunuz hissede durup?
Ben her destekte alıyorum...
Her destekte parça parça maliyetim oluyor...
Yükselmeye başladığında da her alımı parça parça satacağım. İsterse 10 yıl sürsün...
Keyfimin kahyası mısınız?
Milletin portföylerine müdahale etmeye kalkan zevatlar... Madem çok akıllısınız, kendi portföyünüze siz çare olmaya bakın...
Benim her destekten her çeşit maliyetim var....
Hepsini de ayrı ayrı yönetiyorum....
2 TL'ye bile düşse 2 TL'den alır, %25 kar ile 2.50 'den satarım...
Tahtacı ve ekibi, acınacak halde de hiçbirinizin haberi yok. Bu sene terste yakalandılar. 1 senedir hiç bir iyi haberi değerlendiremediler.
Millet maldan çıksa da kaldırsak diye inim inim inliyorlar...
Bütün sportiflerde bu böyle...
Diğerlerinin hikayesi var... Beşiktaşta ne var? Hiçbirşey... Ama baskıya devam...
KEYİFLERİ BİLİR!!!
Ben 10 yıl beklerim... Köpüklü kahvemi de fokur fokur içerim... Kıskananlar çatlasın!
imzami atarım, 😎
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sene federesyon şenol milli takımı elinin tersiyle iteledigii için hakemler vasıtasıyla intikam aliyor besbelli. Dünkü maç bunun delili
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet Beşiktaş geçen 2 yıla göre oyun olarak aksıyor
ancak hakemler eliyle bu sene resmen doğranıyor
amaç belki şenol hocanın milli takıma gitmemesinin intikamı
ama bence esas olay bu sene beşiktaşı kesinlikle şampiyon yapmamak
neden
renkliler ekonomik olarak bitik durumda
eğer bjk bu senede şampiyon olur ve şampiyonlar ligine giderse ekonomik olarak renklileri katlayacak ve önü açılacak bu da gelecek senelerde bjk nin başarılarının devamı ve şampiyonluklar demek olacak
sırf bunu yok etmek için bütün bu oyunlar çevriliyor
90lı yıllarda 4. şampiyonluğumuz
2004 yılında yapılan operasyonlar gibi
kağıda gelirsek
daha hiçbirşey yapmadı
şampiyonlar ligi ya da lig ne olursa olsun önümüzde ki aylar iyi olacak kanaatindeyim
Tum suc senol da
Ne hakemler gorduk biz bunlar bisey degil
Senol satti sampiyonlugu
Önemli olan yarın ki Galatasaray ve Başakşehirspor'un alacağı puan veya puanlar.iyi sonuçlar alırlar ise puan farkı açılmış olur..YTD
Haftaya derbi maçta operasyon çekmeye maçaları yemediğinden, kıytırık Konya maçında sessiz sedasız düğmeye bastılar.. Bir maçta iki maçı gömdüler akıllarınca, du bakalım.. Yayın gelirleri vs. bütçe anlamında Avrupanın bilmem kaçıncı ligi konumuna geldik diyecek, sonra da bırak süper ligi amatör kümede maç verilmeyecek hakemlere böyle maç yönettireceksin.. Yerseniz :)
Renkliler iflasın eşiğine gelmişken Beşiktaşı şampiyon yapmamak adına türlü dümenin döneceği ortadayken, makul hedef lig ikinciliğidir artık benim gözümde, ki bu durum ortadan kalkarsa uykuya yatar hisse de.. Olur da tüm bunlara rağmen Kartal tekrar havalanır ve ipi göğüsler ise hisse de dahil olmak üzere sürpriz olur..
Son bir yılda her türlü pozitif gelişmeyi negatif fiyatlayan hisse bakalım nereye kadar salınabilir (?)..
Ligi ilk ikide bitir, CL biletini al, mali anlamda değişen birşey yok.. Gerisini renkliler ve çulsuz spek düşünsün.. :)
haftaya bayerne yenilir salar fener derbisi var salar iyice salarsa cumaya alınır yoksa uzak kalmak lazım beşiktaştan sonuçta beklentisi yok şansız az tekniğe bakarak 3 e en yakın nerden dönecekse ordan mallana para yer diğerleri seneye Allah kerim beklesinler eylülden sonrasını
Butun takımlar şenol un oyun sistemini çözdü top oynatmıyorlar hakemlerde bunun tuzu biberi şenol gitme zamanı geldi
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şenol Güneş'i pofpoflayıp durmayın .Avrupa şampiyonası maçlarını düşündüğü için hep yanlış strateji izledi .Önceliği lig olmalıydı ama o ,hem avrupayı hem ligi alayım diye , avrupa maçları öncesi as oyuncularını hep dinlendireyim hesabı yaptığı için neticede her ikisini de kaybediyor ..
Keşke beşiktaş avrupa şampiyonasına hiç katılmasaydı durumuna getirdi .
Bu saatten sonra her iki ligde de başarılı olamaz ,dilerim ben yanılırım ama şimdiye kadar olan manzara bu
Haftalık Hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım
http://www.hisse.net/topluluk/showth...06#post1732206
Beşiktaş şampiyonluğu bırakmak istedikçe öbür takımlar yok biz olmak istemiyoruz illa gel sen ol diyor...buyurun gelin işin içinden çıkın...bu hafta kayıp mı ettik yoksa kazandık mı belli değil!!!???
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SL den basarisiz olunca gelip lige asilir umarim.
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ki bence artik son şans fener galibiyeti
Yabancı oyuncu serbestliğinden dolayı süpriz sonuçlar oluyor ve müsabakalar zorlu geçiyor.Geçen hafta 1.ile aramızda 4 puan var iken şimdi 5 puan var.Hisseye 3 tl fiyat biçenler mu dersin karalar bağlayanlar mı dersin yok yok..Gerçek olan geriye oynanmamış 12 maç ve 36 puanın olduğu..YTD
senol gunes varsa sıkıntı yok senol gunes yokken ne haldeydık vefasız olmayın arkasında durun
Ümit ederim Deliğinden elenir de lige erkenden döneriz, şu an lige dönersek hedefe ulaşabiliriz diye sesli düşünüyorum. Ytd
Düzeltme sampiyonlar liginden olacakti ...