Bu kağıdın tek hedefi var, o da kottan çıkmak bence. Ancak hangi fiyattan olur o belli olmaz.
YTD
Printable View
Nahhh cikarir kottan eczaci serefszi.. hala %14 halka acik.. dolandiricilik bunlarn tek hedefi
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk ya başvuru haberi gelir bugünlerde... bedelli de olsa 1 e 9 verecek. Ters hareket neden yapar ki.. birilerinin girmesini mi çıkmasını mı bekliyor acaba... [emoji3]
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durumu görüyorsunuz saat 12 oldu ve 4500 adet
Yani Türkiye'de küçük yatırımcı bitmiş patron ne isterse o kısaca belirsiz bir süreç
Yüksek bedelli lot sayısına göre çerez gibi.
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar,bu açıklanan yüksek bedelli planı,Bilo nun ne kadar acımasız olduğunu bir kez daha bizlere göstermiştir,benim fikrim amaç hisseler üzerinde satis baskısı yaratmak,ilk defa bil onun ciddi koddan çıkmaya çalıştığına inandım,amaç ok ucuz hisseleri geri toplamak,fakat inanıyorum ki bu hissede kalan yatırımcılar bilinçli ystirimcilsrdir ne yapacağını iyi bileceklerdir,ben gerekeni yapacagim,tavsiye asla değil benim görüşlerimdir.
Dalga geçme adam için 500 bin lot nedir ki
Bu alışlar sahte kendi malını alıyor gerçekte mal yok gerçek akışta tahta5000adet ile tavan olur
Alış satışlar sahte
200bin lot işlem tamam salla salla fakat sakin çıkarma
At yarışı devam ediyor yalnız sadece kendi atları yarışta mevcut
An itibari ile gördüğünüz gibi hissede patron dan başka kimse yok
Tahta evlere şenlik adam tam gottt
Onur haysiyet şeref namus gibi kavramlar beyninde ahlaksızlık olmus
Bugün hazımsızlık ve aldığının yarısını verir
1 lotumuz varsa 9 tl dahamı vereceğiz ?
evet
maliyetin düşük ise ruçhanını satıp eski hisseden ala bilirsin
tabii bunlar bir inlik yapıp o zaman hisseyi brüt takas yada tek fıyat uygulamasına soka bilirler.
zira eczacıbaşı Metro nun patronu Galip sahtekarına eczacıbaşı yatırım ortaklığını satmıştı. bunlar herbir boku yedirirler adama bunların dini imanı sömürüdür
şimdiye kadar 800 bın tl işlem oldu 20 bını bana ait alsat bile yapamıyorum. ki ben culsuzum işlemin 40 ta birini yaptım
siz düşünün işlemlerin kaçta kaçı gerçek
2 bin lot mal dönmemiştir
bugun al satlrdan zara yazdın 20.5 kapatır ise başabaş kı onu yaptırmaz.
tahta öylesine......
mal kimsede yok. yada stabıl mal var.
tahtanın ruchanı açıldığı gününe kadar ne yapacağını bilen iyi kazanır.
ben bu konuda eksikim
zenginleri anlamak zor
500bin lotun bedellisi 4.5m tl komik rakam,kimseyi sıkıştıracaklarını sanmıyorum aksine dökmek için uğraştıklarını düşünüyorum.y.t.d.
Teşekkürler sayın Cefaks.
ölü taklidi yapıyor ama bence fazla sürmez
Ak yatırımın maliyetinde hatamı var acaba?
intem nın bağlı ortaklığı intema yaşam ın 32.6 milyon sermayesi var. fakat ben 9 aylık bilançoda bunu göremedim
bir arkadaş yardımcı olur ise memnun olacağım. duran varlıkların neresinde anlamadım
solo konsolide olayı mı bu.
Bugunde evlere şenlik bir tahta yapıcı var karşımızda beklentim bugün için tavan
Vazgeçti tavan yapmaktan oysa ben kalkinma2 diye hayal etmiştim. Hayaller çift olmuyor
Intema yasam in 32500 sermayesini 2017 yili zararina mahsub edilmek 16100 azaltarak 16500 e dusurmeye kara vermisler
Daha 8000 den 100 e indirip 32600 e yeni cikmisti
Şimdi işin hukuı yonune bakalım
Esasında bu kadar yüksek bir bedelli kararı direk olarak borsaya açıklandığı gun çağrı fiyatını gerektirir.
Yıllar önce kıdem tazminatı konusunda söylemiştim. Kanun şöyle idi. 10yıldan uzun süre bile çalışsan kendi isteğinle işten ayrıldığında kıdem tazminatı alamıyordun. OYSA anayasa da çalışmada bağlılık süresi 10 yıldı. günümüzde bu yıl mitarı bile fazla..
Şimdi gelelimTurkıyede hukuk ve hukukçu olamıyacağına.....
Evet iddia ediyorum. Turkiye de hukuk bilgisi yoktur çunku Hukuk kafası ve anlağı olmayan bir toplumdur.
Sen yüzde 900 bedelli yap ve ortakları katılmaya zorla bu nedir biliyor musunuz. Tecavüz ırza geçme vs vs.
Ama kim anlar ki....
Hade kolay gele
.