Önce bire bir yapacak ismenle sonra 15 hareketi grafik bakın ltfn
Printable View
Önce bire bir yapacak ismenle sonra 15 hareketi grafik bakın ltfn
Fark 20kr strateji her zaman kazanir
İsmen 3000 lot degistirildi
Burası trade sayfası değil,
işlemlerinizi yazmanız doğru değil..
is the average of five people around the human..
10 gün önce 5 lira 10 gün sonra 22 lira fiyat verenlere konuşun strateji her zaman kazandırır olmayanlar bakar
Sana ekran görüntüsünü hesabın yapıştırırsam buralarda ben ipneyim diye bağıracakmısın bunun sözünü ver şu fiyattan bile karım 214 bin TL , kendini bana ispat etmene gerek yok , ben ismen hisselerimin bir kısmını satarken denizbank hedef fiyatı gözden çıkararak geldim geri dönsem bile maksimum bu fiyattan 9,20 geri dönerim diye fiyat geldi oralara , şu an bile dönsem lot fazlam senin toplam info+ ismen miktarından fazla , sen ne zırvalıyorsun hocam , monarozaya saygım var onun için bile sana hakaret etmiyecem diye zorlama beni yine bak adam sana ne diyor burası trade sayfası değil diyor senin 3.000 lotundan millet ne yapsın işin gücün boş konuşmak haha ben 11,50 ile girdim hatta 11,50 de senin hisseleri aldım 214 bin kardayım 😂😂😂
Gerçekten çok sıktınız bunun yerine alan satan aracı kurumları paylaşmanız daha mantıklı olur.
İnfoya giripte zarar eden varsa morali bozulmasın ismene girdiğim ilk hafta % 35 yakın zarar etmiştim ama 6-7 ayda yaklaşık % 95 kar ile çıktım , yatırım yaptığın şirketi iyi irdele , hedef fiyatın olsun , sonrası sabır , günlük hareketlere takılmamak lazım , bu kadar beklentisi olupta bir hisse bu kadar satış ve baskı yiyorsa sonu çok ama çok güzel olacak ben eminim kendi adıma , bakınız küçük enişte bile ben geçen haftalarda info için yakın fiyat için 15 ler derken herif dalga geçiyordu benle dünde zatı muhterem kendisi ( monarozaya saygımdan dolayı böyle hitap ediyorum bu kişiye ) 😂 15 ten bahsediyor ama yinede alkışlıyorum bu kişiyi 👏👏👏
9,00 da tam 87.000 lot var alışta 😂😂 operasyona bak
Yarın perşembe ve bence 2 hafta kaldı bedelli onayı için % 50 % 50 bugün öğleden sonra artık hareketin başlaması lazım ha ismende mal devredemezlerse uzatırlar biraz daha , inşallah ismendeki operasyonu biter ağaların
Birçok forumda okuyorum ky nin çoğu saç baş yoluyor özellijle 10-11 arası giren sakin kardeşim sakin , adamlarında istediği bu senin psikolojiyi bozup mal kapmak, adam hisseyi 11 den almış dün finansman bonosu ihracı geldi bu arkadaşların çoğu yeni bir bedelli daha geliyor diyor hay allahım ya bu kadar olmaz
Güzel göründü gözüme ...
Operasyon bitti herhalde ,
Yoksa yukardan verkaç mı ? 😂
Credit satışı bitirdi zahar. Total alıcılar satıcıları geçti. Alttan maliyetlenen günlükçüler taş koyacak biraz tabi :)
Yarında maaş zamanı acelemiz yok biraz daha alırız , 2021 sonuna kadar bundayım önümdeki 1 senenin hisseside bu ,
Bugün işlem hacimleri süper 3.çeyrek son gün iyi komisyon yansısa bari kara , monaroza görebiliyordur ?
credit 270bin satısına ıyı dayandı gercekten
297 bin daha sattı credit. Yani citi.
1 saattir de satmıyor.
Son 3 günde toplam 1 milyon mal çıkmış oldu citi. Kaldı elinde 600 bin
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bugün de 3 milyar üstü hacim gelecek gibi BİST’ten
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bu ne ya 9,40-41 de 82.000 lot satış
Monaroza gönderecektir gerçi 3.çeyreği çok iyi hacimle kapattık , 4.965 🧿🧿🧿 , 1 ekimden itibaren işlem koşulları değişiyor bence infoya çok iyi yarayacak
Ne dersiniz yarın akşam bedelli onayı gelir mi?
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ve bir çeyreği daha bitirdik.
Ortaya böyle bir şey çıktı.
https://i.hizliresim.com/D6sA7I.jpg
Umarım güzel bir bilanço ile taçlanan bir çeyrek olmuştur.
Teşekkürler Monaroza,
Günaydın, teşekkürler çalışma için. Şunu diyebilir miyiz; yılın ilk yarısını hemen hemen sadece 3. Çeyrek ile yakalamış mıyız?SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir şey aklıma takıldı, fx gelirleri nerede yer alıyor? Var mi bilen ortak?
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse ile ilgili brüt takas mı var bugün almak istediğim aldığın zaman aynı gün satamazsın brüt takas uygulaması var diye uyarı geliyor..
Hisse haberlerinde böyle birşey yok bilgisi olan veya haberi forumdan paylaşırsanız sevinirim..
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
işlem hacımlerı bıtık boyle gıderse ısmende ınfoda artık yukselmesı zor bu pıyasada maalesef
iişlem hacimlerinni içine ettiler nasıl toparlanır bılmıyorum
Bedelli haberi bugün gelsin artık.
SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yabancının 3 günlük satışının sebebi hissenin brüte alınmasıymış.
Alt pazara alınmak tüm dengemizi bozdu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alt pazarda olmak yatırımcı iseniz olumlu alsat kolay değil brüt takastan dolayi açığa satışta zor bu ky yi korur.