Yanlis hissedesin heralde kardes :))
Printable View
Bitti açıkçılar kapadı. Yeni açığa satışlar başladı 1.65
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet pardon
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün cuma bülten çıkma günleri asla alsat yada malsız kalmam sonuç ne olursa olsun
Yine pas geçti SPK.Çok zorlanıyor olmalı. Aslında yay geriliyor geriliyor.EYYYY KİPA EYYY MİGROS VE SPK. BU MUDUR YATİRİMCİ HAKLARİ.Ama şunu bilin ki elinde Kipa tutanlar pes etmeyecektir.
Bugünde beklentim 1,99 du yanıltı beni :):):):):)
SPK hangi krıterlere göre kararları açıklıyor.Süre yokmu.Firmalar isterse bu kararları bekletebilirmi? Bilanço açıklandı.Karları lüplediler.Kıpa ya yansıması ne olacak??? TV lerde sık sık reklam ı geçerken Gazetelerde boy boy Kıpa ilanları çıkarken ne oluyorda yatırımcıya bir açıklama yapılmaz...
Adamin biri 14587 lot ardindan 25000 lot ve ardindan 2500 lot aliyo ve ayni sekilde satiyo resmen dalga geciyolar bizde izliyoruz
Bir hareketlilik var, hayırlısı.
Kocum benim uyan uykundan artik
Kimler aldı görebilen var mı
Sanki haber yakında geri vermezlerse 2. Seans işin rengi belli olur
Umarım artık herkes için hayırlı olur 1 yıldır beklemedeyiz
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerı gelır bu namusuz[attach=confıg]3657[/attach]
İş yatırım ve yatırım finans iyi olacak inşallah Ramazanın bereketi üzerimize olsun:halay::plc:
Yatirim finans dadanirsa spk ya kalmaz isimiz :)) ramazanda guldurur insallah yuzumuzu
Oh açıkçı çok bakalım kaçtan kapatçaklar :) onlar sayesinde güzel bir kapanış bekliyorum inş
Sayın bjg açıkcıları nasıl biliyorsunuz
Örnek Info Yatırım 41.000 almış 846.500 satmış.... Takaslarda Kipa hissesi bulunmayan bir yatırım firması, Takas (RT) si -729.709 lot yani ya ödünç bulacak faiz ödeyecek ya da gün sonu bir şekilde açığını kapatacak ..... O kurum gibi RT si - de olan 3 kurum daha var, neticede bunlar açığa satış yapmış ve bu pozisyonlarını kapatması gerekecek ....
Evet haklısınız takaslarda yoksa virman sa olmazsa öyle
İnşallah kapanış güzel olur dediğiniz gibi
Sözünü ettiğiniz işlemler + spk toplantı beklentisi bu hafta hisseyi hareketli tutacaktır.Kaldıkı bu kadar lot alanlar bir beklenti yada duyum yüzünden almışlardır diye düşünüyorum..
Sayın bjg kutlarım tahminizdwn dolayı
Güzel kapanışı 1 dakika içinde hiç etti alçaklar!
Noldu böyle 2 11 den 2 05
Kim geri bastı gören oldumu
Bence. Gün sonumda. İnfo açıkta kaldı tahminim yatırım İnfo aynı cep virmanla tamamlar açığı
Son 10 dakikada gidiyormuş havası verip atlayanları 2.04 ten topladılar
Çıta 2.04 te artık hacimde kabarıktı artık aşağıdan mal alamadıkları için hareketli günlere hazırlıklı olmalıyız
Yarın ne olur arkadaşlar ben 2.01 den çıktım geri gelirmi
GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşlem hacmi bayağı yükseldi.Artık Migros/Kipa iliskisinin şifreleri dökülmeye az kaldı gibi.Buda tahtayı oynatmaya başladı.Hayırlara vesile olsun.
Nereye satıyor 1.400.000 lotu güldürmeyin. 2.04 maliyetle hemde [emoji13]
Biri gelse bu tahtadan bu kadar malı bu ortalama ile zaten alamaz
Ama malum grup operasyonu her geçen hafta artık ip gerildiğinden dolayı fiyatı yükselterek devam ediyor
Bu akşam tahtada satışta kalan lotlar çok anlamlıydı
2.04 e gönderdiler malı orada da kendileri var zaten
2.05 te 161.000 lot
2.06 da 12.000 lot
2.07 de. 27.000 lot
2. 08 de 2.900 lot
2.09 da 72.000 lot
Satışta kalmış sadece
Yükselirken spk dan demekki iyi haber var diyenler sert düşüşü nasıl yorum layacaklar
GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İŞ tecavüze devam ediyor!
Kim alıyor bu arada acaba
Hareketler arttı 2.04 süpürdüler
Hissede her şey yalan. 2 altını bile gösterebilirler kolaylıkla.
Karar gelmeden bir halt olmayacağı ortada. Kararı bekleyeceğiz, iyi çıkarsa bir miktar karla çıkarız, kötü çıkarsa da zararla. Kendi aralarındaki paslaşmayı izleyip sinir bozmaya gerek yok bence.
derinlik paylasacak varmı
bazen alım satım yavaşlıyor neyin sessizliğini yaşıyoruz bilmem
risk aldım dün 2,01 den verdiklerimi 2,04 ortalama ile geri aldım
arkadaşlar hareketmi yok benim ekranımmı dondu
ıyı haber olsun istiyoruz hepsi bu...Milyonlarca zararını silen Migros bunu Kıpa ya borçlu ise yatırımcısının günahı ne...Bunun karşılığını bekliyoruz.Sanki 3 lira 5 lira 10 lira kağıt...borsa 100 bini bulmuş biz 2 tl lık kağıt tan bişey olurmu diyoruz.Bu potansiyeli bilenler gırıyo çıkıyor ...ınsallah son gülen iyi güler...