Maliyet uygun,hedefim büyük,satarsam yerine koyamam,beklemeye değer...
Printable View
Zirve yılları: 2010-2015-2020 +5 li yılları seviyor. Zamanlamamız iyi gibi
Bugün itibariyle 3/5 kişi hariç herkes döküldü;bu saatten sonra tahta yapıcının hayalleri nereye kadar giderse oraya kadar gider.Bakalım haftaya yan,yön belli olur...
Dolaşımda 156.000 lot olan bir senedi 1 günde 30.000 üstü almak;yüzdesel oranla %95,iş yatırım dünde kapanışı süpürmüştü,bu tahta çok şeye gebe,ky yok denecek kadar az kaldı,her bir lotu artık altın değerinde,bakalım...
2009 yılında 23 TL'den harekete başlayıp 2010 yılı yazında 400 TL'yi,
2014 yılında 42 TL'den harekete başlayıp 2015 yılı yazında 265 TL'yi gördüğünü hatırlamakta fayda var.(YTD)
İyi geceler, 10/16 ile 12/25 arası iyi mal toplanmıs yani iki ay kademeleri nakıs gibi islemiş. Tahtacı aynı kişi ise bu beni sevindirir 😊 son iki günlük hacim cok iyi. Bugun tahtayı izleyen varsa sanat vardı tahtada 😊 adam tavana asıp ekranı kapatıp gitti resmen. Bende son iki gün fazla kimsenin kaldığını düşünmüyorum.
Takas varmı arkadaslar
Cuma günü bu tahtada bu kadar mal alması çok ilginç,zaten ky de çok az mal vardı;neredeyse tamamına yakını silkelendi,dışarıda kalan total de 20.000 civarı,p.tesi tavanı da 207.300,kalan 20.000'e yakını da p.tesi süpürürse üzerinde çok ciddi düşünmek lazım...
Son tavan kapanışını 1 Temmuz 2015'de yapmış, uyuyan dev uyanıyormu? (YTD)
Merhaba iyi aksamlar, son iki günde
Garanti
Ak
Info
Seker
Onb
Turkis bunlardan ciddi mal almıs ve 29k artı cıkmıs takas lideri isytr.
Sadece yapı mal vermemis. Eger yapı ile is ayni kol ise şuan 80k mal var ikisinde. Yukarda ki kurumlar cuma ozellikle baskı kurmaya calısmıslar sattıkları malı asagıdan koymak icin fakat isytr bu satan kurumlara tavandan bile alıs izni vermedi. Ozellikle yarın ve cuma kapanıs gercek niyetini gösterecek.
Tavan açıldı...
Tavanda 20.000 alıcı var
Kötü bastı ya dur bakalım niyeti son bir mal olmak mı yoksa aldığını verip geçmek mi
Arkadaşlar hareketler çok sert aman dikkat kötü çarpabilir....
Viop kardes son durum nasil yukari dogru umut var mi is basiyor mu
Mal kaptırma korkusuyla trade edemedim,benim kişisel görüşüm tekrar yukarı yapması,yeniden tavan olursa yukarı hedefleri revize ederim,şu an izlemedeyim...
Bedava peynir sadece fare kapanında bulunur....
Günlük takas var mı arkadaşlar
Sn @Cefaks Takas rica ediyorum selamlar
Olumlu mu yansır
Takas buldum ama buraya nasil yapistiracagim balamadim
Satisi is yatirim unutmusum yazmayi
Hayırlı akşamlar yarın açığa satış haberi olumlu mu olumsuz mu yansır cevap verirseniz sevinirik
Satici is yatirim 14000 lot
Açığa satış da alış da yasak,bu şu demek bu kadar sığ bir senedi speküle edemezsin,bu durumda tahta yapıcının da niyeti önemli,eğer bugünden açığa satış varsa kapanmayan yarın onlar için zorlu geçebilir,karar 14'üne kadar geçerli yani iki hafta,nispeten daha sakin seanslar izleyebiliriz,beklentim 14'üne kadar kalıcı 200 üstü yapması ama tahta sığ ve hakim grubun niyeti önemli...
İş aldığının 13.360'ını vermiş,en iyi alıcı vakıf 4273 lot maliyeti 87.700,6000 lot mal ilk 5 dişina dağıtılmış, infonun maliyeti 226,meksanın 246,en ucuz maliyetlenen 183'le tera o da kayda değer bir mal değil 263 lot;lafın özü bugünkü maliyetlerin tamamı kapanış üstü;günün tek kaz***** iş, iş bugün herkesi terse getirdi,15 gün krediye kapandığında göre alıcıların ve hakim grubun gücünü,niyetini göreceğimiz seanslar izleyeceğiz,200 üstü kalıcı kapanışlar sırasıyla 250/300'lü seviyeleri gündeme getirir...
Bugun aciga satis cook yapilmissa yarin acik kapatmak icin ilk once dussede hissenin yukselecegini tahmin ediyorum