Bedelli ne oldu ses yok.
Printable View
Bedelli ne oldu ses yok.
sıra sende yiğidim ;)
İnşallah temenniniz gerçek olur.
Herkesin bildiği asıl gerçekte şu ki bu şirket 2011 den beri bir çok insanın borsadan kaçışına sebep oldu, çok kişi ciddi paralar kaybedenler oldu.
Kazanan da olmuş ancak onlar 80-100 kuruş arası maliyetlenmiş olanlar.
Bir otomotiv şirketi hiç bu fiyatlardan işlem görür mü.
Katılmadığı ihale kalmadı kazandığı bir tane yok.
Son dönemde bir çok şehirde bunların atakları geziyor ancak onlarda sürekli açıklanan bilanço zararlarına çare olamadı.
Borsa dersen veriler kapatıldı 15 dakikalı gecikmeli verilerle kimse borsaya gelmiyor.
Şirketlerin gün sonu işlem hacimlerine bakın verisi kapalı borsa ancak bu kadar olur.
Bugün itibari ile spk bedelli başvurusunu onayladı. Hayırlı olsun diyelim.
SPK da uzlaştırma kurulu gibi çalışıyor
Karsan ın taleplerini şartsız onaylıyor
Sürekli bedelli sermaye artırım taleplerine ve bilanço zararlarına ilişkin bir izahat isteniyor mu acaba
300 milyonluk bedellinin 200 milyonunu patron alıyor.Ve bu parayı 1 ay önce kasaya avans olarak koydu diye biliyorum.Bu şirket için iyi değil mi?
Bir otomotiv şirketi hissesinin 10 yıldır aynı sevilerde işlem görmesi
Sürekli zarar açıklaması
Girdiği İhalelerden boş çıkması
Satışları artırmasına rağmen zararın devam etmesi iyi değil
Bu şirketin borsada örneği yok
Sürekli zarar açıklayan şirkete patronun para koymasıda izahı zor bir konu
Bedellilerden sonra da durumu stabil
Bedeli artırımları sürekli hale geldi
Şirket bedelliyi kendine iş etti
Ben de karsn almak isterdim. Ama gorunen o ki sirket surekli bedelli sermaye artirimi yaparak yatirimcidan para topluyor. Senelerdir de bir kurus yukselmemis. Gel de yatirim! Yap...
Merhaba.. Benim merakım..fabrikanın teknolojisi, kapasitesi nedir.. Karşılaştırmak gerekirse hangi fabrikanın ne kadarı eder... Eldeki değer önemli
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karsan 20 milyon kâr açıkladı. Şu bedelli işi geçsin yine sürekli zarar açıklamaya başlar.
bedellide rüchan satışlarından sonra denenebililr bence....y.t.d.
karsan 1,28-1,30 üstünde kalıcı olursa iş yapar..
https://resmim.net/f/gtEcGc.png
Bedelli sermaye artıracağı yerde, karını paylaşaydı iyiydi, yada karına karşılık geleni bedelsiz sermayeye ekleseydi bizde kazanırdık veya inanırdık, bu fiyattan alınmaz, artık 3 lira bile olsa çokta tıınnn, 1 tl üzerindeki her rakam karsn için fazla
Karsan 3 lirayı ne zaman görmüş ki şimdi görsün.
Abd ihalesinden bu güne yaklaşık10 yıldır 3 liradan işlem gördüğünü hatırlayan varsa yazsın.
Bedellisini onaylattılar kimsenin gelmeyeceğini bildikleri için geçici köpürtüyorlar.
100 kuruşa otomotiv hissesi mi olur.
Bu gün 0,22 $ dan işlem gördü.
14 ile 28 kasım bedelli verecekmiş.
Rücan haklarından elimizdeki hissenin yarısı kadar alıyoruz, peki 100 hissemiz var, 100 rücan hakkı daha alsak (1krştan) bedelli olarak 100 lot hissem daha mı olur.
Elinde kağıt olmayan biri acaba sadece rüçhan alabilir mi.
Rüçhan alım satımı 14/ 38 kasım arasımı olacak
Elinde hisse senedi olmayan bir yatırımcı bedelli semarye artırımına katılmak isterse, önce rüçhan hakkı kuponu satın almalı, sonra da bedelli sermaye artırımına 1.00 TL fiyattan katılmalıdır. Yani:
1) Rüçhan hakkı için fiyat ödenecek (X)
2) Bedelliye katılım için fiyat ödenecek (1.00 TL)
3) Karşılığında 1 lot hisse senedi sahibi olunacak (bedelli artırım sonrası fiyatı 4.50).
Tabi bu karsan için uygun olmayabilir.
1 liradan aldığınız hisse %50 bölündükten sonra 1 liranın altına düşecek. Bedellide hisse fiyatının en az 3 lira olması uygun olur.
Y.T.D.
Elinde 1000 lotu olan kişi kaç TL yatırması gerekiyor.Basit bir hesap yapan yok mu?
Merhaba arkadaşlar. Benim elimde 4000 adet var. Bedelli için ne kadar para yatırmam lazım ayrıca nasıl bir işlem yapmam gerekiyor bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
rüçhanlar 22 sine kadar işlem görecek değil mi arkadaşlar
beyler karsan bölün dümü BÜ gün
arkadaşlar bölündümü haberi olan yokmu arkadaş bölünecek yazmış bugün için
KARSN.E %50 Bedelli, Bölünme sonrası Teorik Fiyat: 1,18 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır.)
Bölündü rücan hakkı tavan yaptı. Hatta %40
Hocam elimde karsan hissesi var,bedelli girsemmi ,girmesemmi,yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar bir sorum olacak,ben bugün mevcut hisseleri sattım,Ancak mevcutta rüchanlılar duruyor.Dolayısıyla hesapta bedelli yapacak para da fazlasıyla oluştu.Rüchanları satmasam bedelliye girip rüchanların yarısını 1 Tl den alabilirim doğru mu?yoksa rüchanları da mı satmak zorundayım?yol gösterebilecek var mı
KARSAN OTOMOTİV sermaye artırımı nedeniyle 14/11/2019 - 28/11/2019 tarihleri arasında rüçhan hakkı kullandırma kararı almıştır. Bu şirketle ilgili rüçhan hakkı işlemlerini 28/11/2019 tarihi saat 16:00 topluca sonuçlanacaktır. Bu nedenle belirtilen tarihten önce; a) Rüçhan hakkını kullanma, b) Kısmen kullanma, c) Hiç kullanmama şeklindeki tercihinizi; aracı kurumunuza başvurarak bildirmeniz beklenmektedir. Rüçhan hakkını yatırım hesabınız aracılığıyla kullanacaksanız 28/11/2019 tarihi, saat 16:00 kadar aracı kurumunuzun belirttiği tutarı hesabınıza yatırmanız gerekecektir.Talimatınıza uygun tutar hesabınızdan tahsil edilecektir. Kullanmak istemediğiniz rüçhan hakkı kuponlarının, Borsa'da satışı için son gün olan 22/11/2019 tarihine kadar satış talimatı verebilirsiniz. Rüçhan hakkı konusunda hiçbir tercih bildirmemeniz halinde aracı kurum ile yapmış olduğunuz Çerçeve Sözleşmenizle tanıdığınız takdir yetkisi kullanılacaktır. Rüçhan hakkı kullanılacak olan pay senedi, Borsa'da ödeyeceğiniz rüçhan bedeline çok yakın fiyatlarla işlem görmektedir.Bu nedenle Borsa fiyatlarını dikkate alarak rüçhan hakkı kullanma kararınızı vermeniz yerinde olacaktır.
Dün sayfaya yazmıştım,bedelli bölünecek 1.18 açılış fiyatı olacak diye.Bedelliye katılmak istiyordum ancak içimden bir ses satmamı söyledi ben de elimden çıkardım.Rüchanları da sattım.Karsn eski fiyatına göre 1.41 kapatmış oldu.Elinde lot miktarını 0,5 ile çarparak kaç TL hesabında para bırakman gerektiğini bulabilirsiniZ.1000 lota 500 yada 10.000 lota 5000 gibi.