Burada yorun okuyup hisse aldıysanız zaten baştan yanlış yapmışsınız. Bu hisseleri ücra bir yerde tarla almak gibi düşünün.
Printable View
4 donum algimiz yer 3 donume gerilemis ustelik toprakda verimsiz o nasil olucak peki :)
Burda okuyup almak degil ki konu , beklentilere cok uc fiyat vermenin yanlis oldugunu soyluyorum
Olaya bence tarla toprak gozuyle bakmak yanlis bir olgu , zaten tarla alicak kisi gidip tarla alir bugun nakite ihtiyaciniz olsa tarlanizin uzerinde herhangi bir sat tusu bulunmuyor ve gun icin de degerlenip ,yine gun icinde deger kaybetmiyor bu yuzden sermaye piyasalari daha cezbedici o yuzden tarla baska. Hisse baska bir yatirim araci bu soylemden kastiniz uzun vadeyse 2010 yilinda bu hisseyi alan kisi hala zararda
[QUOTE=deepdark7913;2891555]Olaya bence tarla toprak gozuyle bakmak yanlis bir olgu , zaten tarla alicak kisi gidip tarla alir bugun nakite ihtiyaciniz olsa tarlanizin uzerinde herhangi bir sat tusu bulunmuyor ve gun icin de degerlenip ,yine gun icinde deger kaybetmiyor bu yuzden sermaye piyasalari daha cezbedici o yuzden tarla baska. Hisse baska bir yatirim araci bu soylemden kastiniz uzun vadeyse 2010 yilinda bu hisseyi alan kisi hala zararda[/
beklenti gerçekleşirse doğruyu yapmış diyecekler...
Beklenti ortada zaten fiyat veren arkadasimiza seslendim zaten arkadasimizin baya sozune itibar eden burda arkadaslarimiz var bay hitit sessiz bugunler de bunu anlayqmadiniz galiba
Konu uzadi ne kadar uzarsa zarari yatirimcilara sana bana ona suna bunu anlatmak istedim
Beklenti ortada diyorsunuz kendiniz, beklenti gerçekleşirse hisse fiyatı ne olur diye düşünüyorsunuz. Gereksiz polemik bunlar. Başkasının görüşü ile alan yanlış yapmıştır. Bu hisse ya çoktur ya sıfırdır, arası hikayedir. Çok dediğim gerçekten çok, piyasanın fiyatlayamayacağı kadar çok.
arkadaşlar derinlik atabilecek varmı.
Isterseniz ,soyle yaklasalim beklenti cok buyuk is bankasi yonetimi kendini kanun ve hukuktan ustun gormus kanunlari hice saymis yatirimcisina zarar vermis simdi bedel odeme zamani 23 mlyr tl yedeklerde para birikmis dagitsin bunu iskur isb ve isa ya ... oldu mu simdi o zaman daha once gelin hep beraber acalim davayi hukukcu arkadaslarimizda bize fikir versin dedim kimse yaklasmadi
İskuru ayrı tutun, isa ve isb’de neye dava açacaksınız. Bence asıl hikaye iskur’da.
Burada bir olumsuz yorum yapıldımı hemen saldırı oluyor bu çok garip:) ayrıca ben hisseyi kötülemek amacında değiliim potansiyeli zaten biliyorum ama 3500 üstünde forumda herkes çok iştahlıydı ve o dönem o fiyatlardan alan bir çok arkadaşımız oldu o kadar şartlı bakıyorsunuzki adamın sözündeki anlamı bile anlmayacak kadar şartlı hemde.Ben çok şükür bu hisseden 60 bin civarı kar aldım şu an elimdeki adet 1250 ye bile dönse bu hisse beni üzmez lotlarını arttıracağım 2850 seviyelerine değerse yeni alım yaparım gelmezsede can sağolsun elimdekilerin bana maliyeti sıfır gibi artık
İyi dilekleriniz için çok teşeklür ederim. Umarım hep birlikte kazanırız.
Bu hissede çok eskiden bekliyenler zararda , mutsuz.
Geçenlerde tavan tavan giderken alamayanlar mutsuz.
3500 - 4000 aralığından alanlar kağıt düştü diye mutsuz.
Bu kağıt kimseyi mutlu etmiyor galiba.
3500-4000 aralığından alanlarda siyasi bir takım sıkıntılar olmaz ise ülkede meclise konu geldiği an o fiyatları hisse zaten geçecektir o fiyatlardan alan arkadaşlarımız şu durumda üzülüp panil yapmasınlar bu hissede çok teknik çalışmaz ama şu an2850 teknik destek gibi daha önce oradan döndü muhtemelen bir kez daha deneyecek o seviyeyi eğer kırarsa orayıda 2600 civarı gğndeme gelir.Haber geciktiköe hissede gücünü kaybediyor
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
4000 den ilk 2850 gördüğünde ben aldım.sıkıntı yok.vermek isteyen olursa teşekkür ederiz şimdiden
[QUOTE=deepdark7913;2891739]Sayin aydin 4500 dolar yanlsilik olmasin isb de ?[/QUOT
yanlışlık yok.
İŞATR DE 365,000 DOLAR GÖRDÜ DESEM BUNDA BİR YANLIŞLIK VARMI ACABA DİYECEKSİNİZ
Cimere yazmak lazım bu hissenin durumunu. Ben yazdım yıllardırlı sermaye hep c lehine artırılarak a ve b tertip etkisizleştirilmiştir diye. Sizlerde yazın. İlla yükselmesini beklememek gerek, hak aramak lazım
[QUOTE=aydın özen;2891749]https://mobile.twitter.com/son_mohik...544000/photo/2
Alıntıdır.
4500 değil, 4106 dolar olarak görünüyor :)
İş bankası kurucu sahibi en çulsuzu benimdir, iddaa ediyorum. Ama mkk dan dondurulmuş, evladiyelik kalsın a. Kü
söylerken bile ayrı bir havası var. İş bankası kurucu hisselerinden birisine sahibim diyorsun bak. Ayrı bir ses tonu ayrı bir vurgu, çoğu munzam sandık ve Chp'de zaten geri kalan kaç tane ki, bununda birisi sende sayın RCL44
Hayırlısı artık beklemekten başka yapacak birşey yok.
Hissenin 12 yillik grafiginde usd bazli bu rakami gormedigim icin sordum
97 de gormus yani bu seviyeyi 21 sene gecmis simdi 5 de 1 i bile degil peki nerde simdi uzun vade :)
1000 lot İŞATR NİN 280 LOTU İŞ BANKASININ YUZDE 28 PAYINA SAHİP OLUYOR. 1 TANESİDE BİZDE DURSUN BİNDE BİR PAYININ SAHİBİDE BİZ OLALIM.ZARAR GELMEZ.VOLKAN BİR GÜN PATLAR HERALDE ARTÇI SARSINTI OLDU BU DAĞ GEBE ELBET DOĞURACAK.
nasıl olsa yukarılardan hisse vatandaşa servis edildiya hep beraber çamur atalım düşsün zihniyet yayalım derdinde olanlar var panik yaptîralim derdindeler
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş B de derinlik paylaşabilecek varmı? Teşekkürler.
İŞ B de en iyi alış satış, eşleşme v.s görüp yazabilecek bir kişi varmı? Teşekkürler.