Crash gelmiş sonunda gizli bir hayrinimdan msj geldi:kahkah:
Printable View
Crash gelmiş sonunda gizli bir hayrinimdan msj geldi:kahkah:
Artırmaya mecalleri yok demeyelim artırmaya bir şeyleri yemiyor diyelim. Sözüm ona serbest piyasa olduğu söylenen bir ülkede bir kaç yıl önce bankalara EMİRLE hadi emir demiyelim ricayla ! SWAP yapmayacaksınız dendi ,Swaplı mevduat mudiler için bitti. Güç kendilerinde sanıyorlar, aynı kafa Çiller döneminde de yapıldı sonun ne olduğunu yaşı yetenler yetmeyenlere anlatsın. Finans piyasaları güçsüz olup güçlüymüş gibi davrananları er yada geç HAM yapar.
ticaret bu.
vermek zorunda değil ki.
senin parana, pazarlık gücüne, zamanına bağlı..
senin bankan olsa müşterinin parasını vadesizde mi tutsun istersin yoksa %20 den mevduat faizi mi ödemek istersin ?
bu hiç bişi değil..
nasıl inşaatçılara gidip ya kardeşim satamıyosun %20 iskonto yap alayım bi daire dediğinde abi en çok %5 hadi senin için %10 yapıyım diyor ya, aslında nakit paraya oksijene ihtiyacı olduğu kadar muhtaç...
yakında bankalarda böyle olacak paraya ihtiyacı olduğu halde mevduata faiz vermeyecek..
inşallah kısa zamanda görmeyiz bunları :)
ytd/syg/kyg,
500k+ | Vakıfbank Yesilkoy OB | 33 gün | %14.9
Çarşamba günü bağlandı.
Sent from my BLA-A09 using Tapatalk
Paranın günü salı dolsaydı yarısı ile dolar alacaktım ama bugünkü fiyattan cesaret edemedim.
Burgan temdit 400k 32 gün %15 ile bağlandı.
ayın ortasına kadar mevduat faizi artmaz ise mecburen TL'yi terkedip altın-sterlin-bist30 sepeti yapmak durumunda kalacağım
muhtemelen benzerlerini yapacak binlerce kişi vardır. devletin enflasyonla parayı değersiz hale getirmesine daha fazla katlanamam. dolar olmuş 4,25.
ocak 2018'de 3,75'ti. fark: %11,7. %11.7 zam alan adam şu anda zammı sıfırladı ve 2018 sonuna kadar da katmerli şemsiyeler yolda.
Bu forumu uzun süredir takip ediyorum, ne zamandır hep aynı şikayetler ama farklı bir uygulama yok. Şikayet ediyorsanız buna uygun davranmalısınız ki birşeyler değişsin. Ama gidip hala TL taşıyıp yandaş fonlamasına devam ediyorsanız bu kadar zamandan sonra bence şikayet etmenin anlamı yok. Bence kakao ya bile yatırım yapılır ama asla TL de durulmaz. Be bunun bu şekilde olacağını bağırarak ilan ediyorlar ama nafile inanmıyorsunuz.
Sayın Ahmed bu sözlerim size özel değil yanlış anlaşılmasın.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tr 2030 %6,56
tr 2040 %6,94
TEB Yönetim Kurulu Başkanı: Tüm sistem yapılandırmaya giderse bankacılık bunun altından kalkamaz
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...kamaz-2385912/
Adamın ne demek istediğini anlayan durumun vahametini de anlar...
Arjantin politika faizini 1 haftada 2. Kez arttirarak 33.25 e çıkarmış .
bizde bunu yapacak adamın yürek yemesi lazım .
330K için yeni hesap
A-bank. 14,80
ICBC. 14,80
Odeo. 14,50
Burgan. 14.85
Anadolu 15,00
T bank. 14,50
Aktif. 16,04 n-kolay hesap bağlandı.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu adamlar, şakşakçı . Güç odanağı neresi ise kedi gibi sürtünürler. Her çarşamba küresel piyasalara gönderdikleri ışık denen azmanı dinlesinler. Adam her cümlesine iktidara methiyeler düzerek başlıyor. Bazıları gibi borsa da borsa diyor. gerçekleri milletten saklıyorlar, uyu yavrum uyu muhabbeti.
Bugün saat 18 de konakta ayakkabıcıda iken T bank elemanı aradı. Efenim çay içmeye gelmiyorsunuz felan, paranın vadesi ne zaman dedi. Vade yok artık, TL. yok artık deyince ; ama size çok özel 15,25 verecektik dedi. Ben de hayrına yoldan birine verin dedim. Suud ve katar bankalarına para yatırmak değil, çaya bile gitmem.
Alternatif ile 2 gündür hukuksal olarak kavgalıyız. Adamlar önce testiyi kırıyor, testinin sahibi '' canınız sağolsun '' derse eyvallah. -Ne yaptınız siz - derse , '' pardon bilmeden kırdık, telafi edelim '' diyorlar. Telafi ediyorlar ama bu kez diğer testiye basıyorlar tekmeyi. Eeee yeter demezsek, amaçlarına ulaşıyorlar.
Sabah dolar enflasyon açıklanınca 4,22 lere gitti. İnternet sitelerinde alış 4,19 satış 4,2250 enpara da ise normal alış 4,21 satış 4,2215 idi. Müşteri temsilcisini aradım ve 200 bin dolar için kur istedim. Hazineleri 4,18 demiş. Yahu zaten internet sitenizde 4,19 dedim. Çene çene , baktım iş uzuyor, verin ulan parayı, başlarım sizin bankacılığına dedim. Adamlar ''tamam gel al 20 bin dolarını '' dediler. Hakikaten de yarım saat sonra elden aldım ve enparaya yatırdım, anında 4,22 den sattım. Bu nakit dolar ödemelerini takdir ettim.
En guzelini yapmissiniz. Mevduatlar cop. Tl de isen bono candir.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/erkinsahinoz/sta...084065281?s=21
S&P nin not indirim raporunda ceza gelebilecek bir veya birden çok diye bahsedilen bankalar arasında hangileri olabilir sizce?
"Anlıyoruz ki, ABD Hükumeti bir ya da birkaç Türk finansal kuruluşuna, kamuya ait olanlar dahil olacak şekilde, para veya başka türlü cezalar vermeyi düşünebilir...." diye çevirisi yapılmış.
"ABD ile ilişkilerde artan gerilimin Türkiye açısından ciddi ekonomik ve finansal sonuçları" da olabilirmiş.
ABD'nin İran Ambargosu, S-400'ler.. Ne ararsanız var..
Ve pek tabii ki "önlem" almamız da şart.
Merkez Bankası'nın pratikteki (TCMB ortalama fonlama maliyeti) faizi İLK ETAPTA DEĞİŞTİRMEDEN Geç Likidite Penceresi'nde dramatik bir faiz artırımına gitmesi ve kendine alan yaratması gerekir.
6: Ve sınıra dayandı..
Müdahale şart!
Dolar-TL 4,2395
alıntdırı: ErkinSahinoz
â€@ErkinSahinoz
7 sa.7 saat önce
Dün itibariyle milyonüstü için oranlar , Odea 14.75, Abank 15.20, Anadolu 15.20, Halk 15.15, Vakıf 15.00.Bir milyonla sınırlı olarak Vakıf 15.10, Burgan 15.25.Önceki günlerde bazı bankalarda biraz daha yukarıda oranlar varmış.
Powerpc ile ikimiz zamanında en doğru kararı verdik :) merkez faiz düşürdü sanki
Bu arada burgan harici 15 hala yok değil mi?
ING E turuncu Çarşamba günü GBP ye verdigi %3 faizi %2 ye çekmiş, başka alternatif önerebilecek var mı ? yaklaşık 110K GBP.
Göstergebank hoşgeldin faizi 15.18 :)
Faiz yükselirken kim tahvil almayı düşünür ki
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hala oranlar çok komik dün şekerbankta hoşgeldin süremiz bitti,mecburen 14.50 tebe geçtik günlük olduğu için ,bankaların aralarında oranlar konusunda söz birliği ettikleri kesin artık.
Dolar her gün rekor tazeliyor.
Ben mevduat faizinde rekor bekliyordum merkez bankası faiz arttırımı sonrası ilginç.
tren kalkıyor demiştim ama bu kadar erken kalkacağını tahmin edememiştim :)
binmeye niyeti olanlar koşsunlar, bir daha yetişemeyebilirler...
filmlerde trenin arkasından el sallayanları bir düşünün, hepsinin gözleri yaşlıdır...
Trt131119t19