Dediğiniz her şey doğru. Ama bir sonrakiler için bana özelden bir mesaj atarsanız çok sevinirim. Peşin peşin benim açımdan hiç bir şekilde sizi sorumlu tutmayacağımı beyan ederim. Buradaki herkes şahit. Teşekkürler :)
Yatırım tavsiyesi değildir!
Printable View
[emoji846]peki birdaha bu çeteyi takip ettiğim bir hissede farkeder ve yakalarsam size bakın çete burda takip edin derim ne yapacağınız yada yapmayacağınız sizin tercihinize kalır
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
Yorumsuz [emoji3]
https://i.hizliresim.com/29gg1L.jpg
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gözde Girişim hissesinde yukarı yönlü hareketler devam ediyor. Yılbaşında 1.70 TL seviyelerinde olan hisse Mayıs ayından itibaren hızlı yükselişe geçti ve bugün 4.04 TL ile tarihi zirvesine ulaştı.
Uzun süredir Gözde Girişim'de pozisyon alıp sıkışan Ankaralı Hüseyin ve Çetin Kardeşler, ellerindeki hisseleri satmak için tahtada yukarı yönlü harekette bulundukları öne sürüldü.
Hissedeki olağandışı fiyat ve miktar hareketleri nedeniyle Gözde Girişim'den KAP'a açıklama yapıldı.
KAP'a yapılan açıklamada, olağanüstü fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak açıklanmamış herhangi bir özel durum olmadığı belirtildi.
Tüm bunların yanısıra Prizma Matbaacılık hissesinde pozisyon boşaltan Ankaralı Fatih K. ve Celal K. Kardeşler'in, sattıkları hisselerden elde ettikleri gelirle Gözde Girişim hissesinde Hüseyin ve Çetin Kardeşler'e destek çıktığı konuşuluyor.
https://i.hizliresim.com/N1qgZO.png
Sayın sancaktar takas size ne ifade ediyor.. marbas ve Citi dün de al alimdaydi.. Citi alımı amiyane tabirle bıyıklı işi mi..
Sayın ortağım daha öncede brlirttiğim gibi takas göstergeleri çok kolay kurgulanabilen şeyler ben genel olarak özelliklede günlük takasları hem dikkate almam hemde inandırıcı bulmam,sorunuza gelince zaten alım miktarına bakarsanız citi nin yabancı olmadığı belli güya hissede yabancı alımı var görüntüsü verilmek isteniyor sanırım da amaç ne bilemiyorum dediğim gibi bu gibi göstergelerde görünen şeyler göründüğü gibi olmaz zaten herkesin gördüğünden de hayır gelmez[emoji846]
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir..!
https://i.hizliresim.com/29g4aj.png
offfff, gözde mahvetti
Makinaya nolduuuu
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O nexden dustu ki
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu serbest düşüşler ve ardından geriye gelişler ne hoş. Gün içinde %9 aşağıya yaz emri. Devre kessin %9 küsür kazanmış ol 5 dakikada.
Gözdenin yukarı giderken esmeyen rüzgarı nasıl oluyorda aşağı giderken etkiliyor anlamış değilim.
Kademe atabilecek var mı arkadaşlar ne kadar satış verildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cc16309e43.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...482d7401a7.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben spk başkanı olsam bu gibi açık açık yapılan işlemleri GÖRMEYEN MÜDAHELE ETMEYEN GERKLİ CEZAİ İŞLEMLERİ BAŞLATMAYAN SORUŞTURMA AÇMAYAN ÖYLE BOŞ BOŞ SALLA BAŞINI AL MAAŞINI OTURAN PERSONELİMİN İŞİNE SON VERİRSİM !! Ulan senin işin görevin ne orada onlarca adam ne yaparsınız ne işe yararsınız adamlar sizi şeyine takmıyor gözünüze baka baka hertürlü fırıldağı çeviriyor sizde MAL MAL BAKIYORSUNUZ ALDIĞINIZ MAAŞIN HAKKINI VERİN VERMİYORSANIZ HARAM OLSUN SİZE O HAKETMEDEN GIRGIR ŞAMATAYLA MESAİ DOLDURUP ALDIKLARINIZ !!!
SİZİN HİÇMİ ONURUNUZ ŞEREFİNİZ HAYAİYETİNİZ YOK BE YAZIKLAR OLSUN
Yanılmadığıma üzüldüm gördünüzmü gözde nin halini yazık oldu yukardan atlayan küçük yatırımcıya,ama benim vicdanım rahat daha iki gün önce gözde topiğine yazdım elimden geldiğince uyarmaya çalıştım mktkm da yaşadığımız olayı anlattım oyun kuranlarıda söyledim umarım beni ciddiye alan olmuştur [emoji17]
Bundan boyle gedik görürseniz tahtada işlemde, hangi tahta olursa olsun şüpheyle bakın. O.ç. larını bünyelerinde barındırıyor ********ler. Bu tahtada da serbest emir veren puşt gedikten.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende gedikten çalışıyorum ama verdiğim komisyonlar harram zıkkım olsun. Mahvettiler gözdede milleti. Patronda oyuna katıldı. Murat ülker istese tahtasına böyle değil, elindeki 300 milyonu oç.larına en yüksekten yedirir gerçek yatırımcısınıda korumasını bilirdi. Böylece o tahtada böyle spekülatif yükselmez ve can yaktırmazdı. Neyse bende en kısa sürede aracı kurumumu değiştireceğim.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeşim o tabandan milyon lotları alan kim biliyormusun,bu gün gözdeyi kimler tabana yapıştırdıysa onlar alıyor,peki neden?çünki bu oynuncular cuma öğle sonrası tahtayı bozacaklardı zaten onlar çıkardı ne zaman vuracaklarınıda tabiki onlar biliyor,ee sen hisseye ne zaman vuracağını bilirsen me yaparsın?en az üç gün öncesinden tahtaya bol bol milyonlarca lot açık satış yaparsın sonra o yaptığın açıl satışları bu gün olduğu gibi tabandan kapatır ve % 20 de burdan kazanırsın bu kadar basit! Düşünsene üç milyon açık yapmış olsa ve şimdi kapatsa en az 1. Milyon cepte [emoji846] o zaman maliyetin de düşüyor ve elinde satılmadan kalanları maliyetinin altına serbes sal gitsin [emoji6]
Sanırım ibiloğlu gözde de tabana yakalanmış. Çok risk alıyorsunuz.
yok dostum gözde de hiç işlem yapmadım.Ama Sayın Cefaks orda yakalandı.
Evet cefaks oradaydı hem onu hemde oradakileri bilgilendirmek için mktkm ın ocak ve 14-15-16 şubat işlem ve takaslarına bakmasını rica etmiştim şayet bakmış olsaydı aralarındaki benzerliği ve gözdenin sonunu da görebilirdi halbuki ama dikkate almadı sanırım neyse artık yapacak bişey yok
Bu arada elit arkadaşı görüyorum gözde topiğinde konuşmuştuk bu konuyu onunla umarım bir çılgınlık yapmamıştır
düşen bıçağı tutarız dedik, gozde sahibi olduk [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Evet konuştuk. Şeytan dürttü. Kâr ve zarar kardeştir. Pazartesi bakarız artık ne yapacağımıza. Keseriz kolu gerekirse. En azından an itibari ile gozde den gelen eksi ykgyo ile karşılayabiliyorum. Bu şeytan nasıl dürttü ben de anlamadım [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Sabah başlarken besmele de çekmiştim. Cuma'ya gittik. Ne ara yaklaştı ve "al,al,al " dedi bugün ben de anlamadım [emoji23][emoji23][emoji23]
maliyetim 3
Sizin ile konuştuklarımız aklıma geldi ve 3,05 den verebilirdim ama aynı şeytan olmalı "dur,dur,dur, daha kazan" filan diye fısıldadı [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Bu gece Eyüp Sultan'da kılacağım teravih namazını[emoji6]
Pazartesi kaldığımız yerden devam.
Ne diyebilirim ki sanırım senin bana söylediğin şeyi şimdi ben sana söylicem"yetişkin insanlar kendi kararlarını verebilirler" geçmiş olsun kardeşim giden para olsun sağlık daha önemli ama bana sorarsan çok inatcı olma çünki ellerindeki malı daha tam çıkamadılar ptesi hafif yıkarı yapıp sanki tekrar kalkıyormuş algısı yaparlarsa vur kaç bence,yinede karar ve tercih senindir
Bir diğer avuntum sabah kar yazan avtur maceram.
galiba bu MAKTK beni negatif etkilemeye başladı. [emoji23][emoji23][emoji23]
forum da çok sessiz olunca, başka forumlara yanaşıyorum. Eeee elde mal olmadan da yanaşmak ayıp olur diye mallanıyoruz [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Biraz bu forum renklense belki elin forumuna kaçmayacağız [emoji23][emoji23][emoji23]
Her neyse, eğer bütün haftanın yorgunluğundan sonra siz ortaklarımın yüzüne bir anlıkta olsa gülümseme getirebildiysem ne ala. Hepinize iyi hafta sonları.
Sırası gelmişken bizim aziz yıldırım aykut kocaman'ı geri getirmiş [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] filmi sardık 2011'e
İnşallah şu hisse fiyatı da oralara gelir [emoji6][emoji41][emoji6]
Allah için zamanın da çok iyi paralar kazandık fenerimden, sonra şu fetöcü itler herşeyi bombok etti. Bu sene fenerin senesi olsun[emoji23][emoji23][emoji23]
Tek uçmayan sportif kağıt bu[emoji23][emoji23][emoji23]
Sakın bu yazdıklarımdan fener hissesi pazarlıyorum filan sanmayın ha!
O forum yeterince kalabalık, siz gelmeyin[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Hadi bu kadar şarlatanlık yeter!
Hepinize iyi hafta sonları dilerim!
Aynen öyle yapmayı düşünüyorum. Şu MAKTK sürekli hareketli olsa ne işlemler yaparız be. Burası ne canlı olur. Ben buradaki ortaklardan çok memnunum. Herkes birbirine saygılı ve dürüst ve yardımsever.
Ama bu forumun sessiz olması konusundaki düşüncelerim geçerli. Beni farklı arayışlara sokuyor [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] ve para kaybettiriyor [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]