Turizm verileri iyi kar olağan üstü bu kağıda ne iyi gelir bilen varmı ortaklar anlamış değilim kağıda çöreklenen her kimse
Printable View
Turizm verileri iyi kar olağan üstü bu kağıda ne iyi gelir bilen varmı ortaklar anlamış değilim kağıda çöreklenen her kimse
Neyin adına cezalandırılıyoruz eğerki sayılı lotları toplamadan gitmez derseniz ben kendi adıma yedi bin lotum var çağrı yap veya çıkın borsadan
koskoca fenerbahçeye küme düşürecek maalt onun için neki yönetim değişmediği sürececacık olmaz
Aşağı yukarı yirmi yıldır borsadayım böyle kepazelik görmedim kaldır tahtayı her kimsen veren versin dökülen dökülsün yedire yedire devam et nedir ya çıldıracam
Semahat arsel 95 yaşında allah uzun ömür versin yönetim kurulu başkanı vehbi koç bu otelde vefat etti bence unuttular oteli ERCAN KEKİK gitmeden normalleşmez hisse kalın sağlıcakla herkese iyi akşamlar
Bezdirme yıldırma numarası yapıyor. Ver şu inşaat haberini artık
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bıktık artık
taban olacak gibi duruyor
bir yılı daha yediler el biriliği ile
Konya bölge idarî mahkemeden şirkete red gelmiş . Şansımıza bak 1 yada 2 yıl daha bekleriz
Nereden bu bilgiye ulaştınız
Kapa düşmüş haber
2 tarafada red verilmiş. Şimdi bu nedemek oluyor. Yeni inşaat yapamazsınızmı, 7 kat yapamazsınızmı?. Eski oteli kullanamazsinizmi? Davalilarada ne demek istendi.? Onlarada red. Gidin işinizemi bakın demek istediler. ? Aranızda anlaşınmı oldù. Ayıkla pirincin taşını.
https://i.hizliresim.com/4jgX1Q.png
Davayi acan biz degiliz
Ne oldu başa döndük yönetiminde işine geliyor her şey kaplumbağa hızıyla elemanlar yedi kişi nasılsa maresten kira geliyor maaşlar çıkıyor hele bide blanço biraz düşük gelsin karda düşüş bas aşağıya vs vs vs umarım ben yanılim her şey iyi olsun zor gibi hukuk guguk bekle babam bekle bekliyorum genel kurulu iyi akşamlar
Bu sürecin başlangıçı yıldıray sapan chp eski antalya milletvekili davayı açan vede sürecin peşini bırakmayan karısını döven basına çıkan pislik
Mevcut iktidarla koç grubunun işi zor geziden mimliler
Pazartesi bizi ne bekliyor ???
Satmadım 21 küsurlardan iki senedir al sat yapsak aslında iyi para kazanırdım aşağısı belli 15/16 son valla ortaklar kol kessekmi devammı şaşırdım kaldım aslında kötü bir şey iyi olan hiç bir şeyi tınlamıyor başka şirket olsa bu bilançoyla tavan giderdi kötüye oynuyor sürekli
Ne olacak maaltı hali ben birgün taban taban 10 tlye tekrar gelecegıne ınanıyorum ve beklıyorum alım için
LG-H840 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın cefri 10 tl ye gelirse , 10 tl yi sermayesi ile çarparsak maaltın piyasa değeri 55.000.000 tl yapar. Şu anda maaltın kasasında 117.000.000 tl var hele hele reel sektör cayır cayır nakit sıkıntısı çekerken. Ayrıca antalyadaki falezlerdeki 18 dönüm arsanın değerini sıfırmı kabul ediyorsunuz. Yine ayrıca marmaristeki otel için yasal hakkı olan kiralama süresi için 49 yıllığına yükseltme başvurusunu yaptı. Bu sürenin 17 yıllığını 20 milyon dolara kiraya verdi, uzatılan sürede kalan 32 yılı şu andaki kiracılara en az 30 milyon dolara verir. Şimdi bu hisse nasıl 10 tl ye gelir bir açıklarmısın sayın cefri...
Cefri uzun süredir bekliyprsun alım için ne sabırmış sendeki hazırla paraları muradına eriyorsun
10 tl ye gelsin çevremden en az 15 yada 20 kişiye aldırırım.
Ne oldu resim tersine döndü hadi oteli yok sayın arsa değeri+ mares kirası bilanço artarak devam ediyor her kimse kağıda çöreklenen yönetimle birlikte hareket ediyor erken duyum aldı üç dört gündür kağıdı bastı
Arsa degeri bilanco da surekli azaliyor. Amortisman gideri olarak
Birde bu sirkette bilgi siziyor surekli muazzam bir sekilde hic sasmiyor her haberin gecmis 1 haftasina bakin pislik kokuyor sozde koc diyorsun ama uygulama en spekulatif sirketlerle ayni
Endeks göre fazla değer kaybetmedi sanki bu haber sonrası düşüş biraz olabilir mi
Maliyet düşürmek için bir fırsat.
elinde nakit fazlası çok satın almayla büyüyebilir önümüzdeki günlerde görücez biz zaten olumsuz cevapları sattık muhakkak bunlarında bir b pılanı vardır
B yi gec a dan şüphem var
sen aylardır armut gibi bekliyorsun neden şüphen var beklediğin içinmi sat kurtul boşa zırıldıyorsun
yıl sonu karı 15 milyar nasıl garantiliye bilirsin bedelsiz vermiyeceğini ve şu an 135 milyar nakit faizde
3 yılı geçkin süredir bu hissedeyim rus uçak krizinden önce
Restorasyon yolu ile Talya'nın çalışır hale getirilmesi gerekiyor artık..
Bu aşamadan sonra ya kiraya verilmesi, ya da işletilmesi gerekir.
İmar barışından yararlanacak Talya otelinin daha değerli hale geleceği de muhakkak.
Kasada sağlam nakit beklenti müthiş divan birleşmesi+bedeldiz+temettü+ sağlam bilanço NE OLDU senelerdir içi bomboş hayaller hani borsa uzun vadeli yatırım aracı idi koca bir yalan yılladır bekliyoruz bakın ADEL /CARFUR daha çok şirket var böyle milleti perişan etmiş ne kadar daha beklicez maaltı bir yıl iki yıl varmı bir öngörüsü olan umarım ben yanılayım elinde olanlar kazansın
Divan birleşmesi ile ilgili beklenti nerden bilgi aldınız ben kap,şirket açıklamalırında bulamadım