http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
Lidfacılarıda bekliyoruz.
Printable View
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
Lidfacılarıda bekliyoruz.
bir yıl daha bitti iyisiyle kötüsüyle başta sağlık olmak üzere tüm yatırımcıların yeni yılı kutlu ve mutlu olsun.lidfamızdanda yeni yılda çok iyi performasyon dileğiyle bol kazançlar.saygılar.
Günaydın,
Lidfa beklentilerinizin tavanlar yapması dileğiyle yeni yılda her şey gönlünüzce olsun.
Yola çıkma vakti.....!:wu:
Lidfada yenisiniz galiba sabah saatlerinde gel gel yapar yükselir akşam ekside kapatır.
Haftalardır 4,5 in üstüne atamıyor
Eskiden bu hacimlerde yüzde 10 yapardı şimdi yerinde sayıyor dip çalışması yapsın bakalım ne olacak
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hadi artık sancıların bitmedimi bir güzellik bekliyoruz,daha nereye kadar un var şeker var helva yapma zamanı.saygılar ytd.
bu nedir ya artık hiç eski lidfa değil. sert hareket yapması gerekmiyormuydu şimdiye kadar
Şirket 30.12.2013 tarih ve 87 nolu yönetim kurulu kararı ile Eryap Mühendislik İnşaat Taah. Tur. San. Ve Tic. A.Ş. tarafından İstanbul İli, Şişli İlçesi, İ. Ayazağa Mahallesi, 3. Ada, 4. Pafta 32. Parselde yapılmakta olan Seyrantepe Ofis/Rezidans projesinden B Blok Ofis Kule 34. Katta bulunmakta olan 477, 478, 479, 480, 481, 482, 483, 484, 485, 486, 487, 488, 489 ve 490 nolu bağımsız bölümlerin satın alınmasına dönük satış vaadi sözleşmesinin imzalanmasına karar vermiş ve sözleşme gereği toplam 12,5 milyon TL + KDV ödeme 2014 yılı içerisinde gerçekleştirilmiştir. İlgili ödeme özkaynaklardan ve Şirket’in faaliyetlerinden sağladığı kaynaklardan karşılanmıştır. İnşaat henüz yapım aşamasında olup ilgili sözleşme gereği 36 ayda teslim edilmesi öngörülmektedir.
Şirketimiz ile Eryap Mühendislik İnşaat Taah. Tur. San. Ve Tic. A.Ş. arasında akdolunan 30.12.2013 tarihli Taşınmaz Satış Vaadi Sözleşmeleri ile şirketimiz tarafından satın alınmasına karar verilen İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Huzur Mah., 3 Ada 4 pafta, 32 Parselde kayıtlı Skyland İstanbul Seyrantepe Projesinde B Blok Ofis Kule 34. Kat, 477, 478, 479, 480, 481, 482, 483, 484, 485, 486, 487, 488, 489 ve 490 nolu 14 adet adet bağımsız bölüm bugün itibariyle şirketimize teslim edilmiştir
2013 yılında peşin bedelle alınan is yerlerinin bilançoya girmeden degerlemesinjn yapılmasını.....
değerleme artış rakamlarının sermayeye eklenmesini bekliyoruz sn yonetim
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın nordstren öncelikle paylaşımın ve bilgiler için teşekkür ederim.bu habere göre hale neyi bekleyecek,sıka sıka bir yerlerine patlatacak,yol ver artık.saygılar.
sayın omerva üstad hoşgeldin.saygılar
Yayı ne kadar gererseniz menzili o kadar uzak olur sn hamdi ahmet.... hoşbuldum
Bir hatırlatma üstad filan değilim bu konuda çok ciddiyim.
Ben en cok 4 sene once pesin para aldiklari ofislerin bugunku degerini merak ediyorum.
Acaba degdi mi yoksa bir sirkete finansman mi saglanmis oldu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dostum benim bildirim olay şöyle gelişiyor....
2013 te tanesi 1 mil Tl ( rakamı net hatırlamıyorum misal veriyorum ) den alınmış olsun.... toplam 14 milyon ödendi diyelim....
Bunu bilançoda bu haliyle göstere bilir kimse neden böyle diyemez....
Ancak dilerse ben 14 milyona aldım ama bu ofislerin güncel değeri 3 milyondan toplamda 42 milyon diyerek maddi duran varlıklara o haliyle kaydedebilir....
karşılığında da Maddi duran varlık değer artış hesabı ( 500 lu hesapların içerisinde özkaynak başlığı altında ) na ekleme yapabilir....
burada yer alan rakamlar ve geçmiş yıl karlarını sermayeye ekleyebilir....
Yanlışım var ise düzeltirseniz sevinirim.
Kayıtlı sermaye tavanını 100 milyon la 5 yıllığına spk ya başvuru yaptı
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın.
Derinlik görebilen var mı acaba....
tesekurler
teşekkür ederim
şimdi gelmesi daha iyi oldu sagolun
sayın nordstren teslim edilen 14 bağımsız bölümlerin teslim edildiğini yazmıştınız,bu durumda kap a haber göndermeleri gerekmiyormu.saygılar.
sayın HISIM teşekkür ederim.telefona alarm kurdum ama demekki atlamışız.saygılar
Olur boyle seyler, gozden kacabilir.
Bu ofis/konut'lari 14'unu birden, 2013'de 12.5 Milyon TL. pesin odeyerek almislardi.
Bugun 25 Milyon etse, 30 Milyon sermayeli bir sirket icin, onemli bir girdi.
Ne Destek Varlik Yonetim sirketinin alinmasi ne de bu konutlar, hisse fiyatinda bir degisim yaratmadi.
Buyuyor ve karliligi artiyor oysaki.
tekrar kirmadiginiz için tesekurler
Kış uykusuna yatmış ayı tablosu çiziyor hiç bir hayat belirtisi yok sanki nefes bile alıp vermiyor
sn volkan güncelleyebilir mısınız.
tesekurler herşey icin
devre kesti sonunda aynen devam tavana kilitle haydi hayırlısı.saygılar.
sn hamdi ahmet ugradigima değdi sanırım :)
hoşgelidiniz eli dolu geldiniz hayırlı cumalar herkese bu arada cumaları sever lidfa saygılar.
inşallah geri gelmez.saygılar