Unluye ve Bizim gidaya mail attim bugun...bana inadina yapmistir...duserkende herkesten once duser amk
Printable View
Unluye ve Bizim gidaya mail attim bugun...bana inadina yapmistir...duserkende herkesten once duser amk
https://i.hizliresim.com/5GNazA.jpg
Perşembe takası.
Böyle cibiliyetsiz kâğıtlar için yorum zor. Sadece Cıtı alışına dikkat çekmek istedim. Bilmem kaçlardan buralara gelmiş bir kâğıdın böyle bir günde bile kırmızı kapatması olsa olsa "ölü takidi yapmak"tır gibime geliyor. "Ümit kestirme" süreci devam ediyor, bu hissi vermek için de her şeyi deniyor sanırım. Eskiler daha iyi bilir tabii. Düşüncemi ifade ettim.
Özellikle bizim, adel ve alctlde çok fena bir baskı hissedyorum sanki endeks biraz yataya baglasa bunlar bi kedi sıçrayışı yapacak gibime geliyor benim de...
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
peki kerrake kızılatın dediği gibi bir durum var mı gecmiş kayıtları gorebiliyorsan bakar mısın... Ünlünün hisse miktarı virmanlar nedeni ile dusuyor mu? Bunu yorumlayabiliyormusun o tablolardan...
Sayın Grando, Ünlü'nün serüvenini sayfa 168'de verdim. Son zamanlarda Ünlü, dışarıdan seyrediyor. Yüzde 31,10'la çakılı gibi. Nadiren sahaya inip biraz alıyor. Virman falan yok. Lotlarda azalma da fazlalaşma da olmuyor. Bu yönüyle bu kâğıdın benzeri yok. Yani halka açık kısmın en büyük kısmını elinde tutan kurum, ne alıyor ne satıyor. Doldur boşalt daha çok Deniz üzerinden yapılıyor. Cıtı lotlarını yüzde 1 gibi artırmış durumda son zamanlarda. tabii kimin eli kimin cebinde belli olmaz. fakat Ünlü'ye veya Ünlü'den bir virman gözükmüyor rakamlara göre.
Tesekkurler Sayın Kerrake...
peki bir soru daha geliyor..İstusun gunluk pastalarında citi yok denecek kadar az..Bu malı nerden topluyor...buna yorum yapabilecek bir arkadaş var mı? Ya da duzenli alım yaptıda ben mi kacırdım...
herkese tesekkurler paylasımlar için...iyi geceler...
Persembe paatasıhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...034de1cc13.jpg
Bu gün anadolu 45 bin lot sattı 8 tl fiyatla son 10 dakikaya sıkıştırdı. Takasında 65 bin lot civarı var.
Buda virmansa ayın 8 inde belli olur. O zaman artık bu hissede dururmuyum kararım ondan sonra belli olacak.
Yanlış hesap Bağdat'tan döndü:) Özür diliyorum Perşembe takası diye Perşembe günü itibariyle aylık takası vermişim. Zaphyros'un pastaya bakınca anladım. Cıtı'nın aylık alışı o rakam. Bizim Sünepe o hacmi nasıl yapsın ki zaten!
Günlüğe bakarak Cıtı'ye kimin mal aldığını tespit etmeye çalışacağım.
Üzgünüm. Perşembe günü Cıtı'ye virman yok. Paylaştığım takas aylıktı. Önümüzdeki günlerde pastaları izleyebilirsem virmanlar konusunda yorum yapabilirim. Ama sonuçta Cıtı, aylıkta epey bir miktar toplamış. İyi geceler...
Teknik bile hisse toplanmıyor diye bağırıyor. YUKARI BARLAR BOŞ BAR.Takasın geçmişini İNCELEDİM HERGÜNDE Takas takibi yaptım. BEN KENDİM OLARAK HİSSE TAŞIYORUM KİMSEYİDE YANILTMAK İSTEMEM KİMSEYEDE KENDİMİ KANITLAMAK ZORUNDA DEĞİLİM . GÖRDÜĞÜMÜ YAZIYORUM. KAÇIRDIĞIM DİĞER HAREKETLERİDE YAZDIM. HER ŞEY DENEME YANILMA İLE ANLAŞILIR.
HİSSE TAŞIYAN ARKADAŞLARADA SAYGILIYIM YTD
03,10,2017 06,11,2017 ilk 5 alıcı ve satıcı net durum tablo atamıyorum.
Alıcılar citi 596.ooo bin satıcılar iş yat 222,000 bin
yatfon 416,000 bin yapıkredi 214,000 bin
ata 232,000 bin garan 189,000 bin
oyak 114,000 bin duce 122,000 bin
emekli 36,000 bin teb 105,000 bin
diğer 105,000 bin diğer 380,000 bin
Işyat yapı ve garan hiç almadan satmış. Günlük tek tek döküm yapınca gördüğüm hiç birisi alış tarafında olmamış o zaman diliminde citide virmanla almış sanki yer değiştirmiş adeta danışıklı döğüş gibi bence yanılabilirimde. Spek yer değiştirmece oynuyor olabilir.
Hisseyi baskılamak istiyorsan üç dört yerden devamlı sattır ki. Başını kaldırmasın baskıla
ölü kedi sıçraması olabilir. Yoksa başka türlü gitmiyor. Bıktırdılar geçen bir arkadaşın tanıdığım dediği denizden verdiği 40 bin civarı hisse eğerki anadoluda bu gün takasından satmışsaki 45 bini millet artık gitmiyor diye dökülüyor.:(:(
Millet gitmemesinden ziyade tüm borsa uçarken yerinde saymaktan bıkıyor. Her fiyattan aselsan alıp kazanıyor. Serum gibi oldu
Ulker murat ın borsada ki bütün şirketleri ünlüyle takasta başta. Işbirlikçiler
kurtlar sofrası.....
Ata ne yapacaksan yap bu günlerde 46 bin aldın.
Kaldır 8,06 dan 35bini de aç önünü hissenin de ters olsun piyasaya
8,06 satışta da ata var blok koymuş gelenide 8,04 ten alıyor. İzleyelim ne yapacaklarsa
Doğru sonradan belli oldu:(
Kısalar teknikte şu an al üretmeye başladı. Lakin işlemler yine karşılıklı olabilir iş in vermesi şüphelendirdi.
Ata 8.05 ve üstünden aldıklarunı asagıdan veriyo. Bu salak oyunu da seyredyoz. Harbi ********ler
Abi neden boyle birsey yapılır peki...Mantıklı bir acıklama,hipotez uretemiyorum...Zaten bekleyenlerin hepsi eski yatırımcı piyasada cok fazla hissede kalmadı dokebileceği...Amac ne olabilir...
Evet hareket başladı ama aşşağıya doğru..amk larımının;rezil herifler...
kabus gibi birseysinn...
MÜ Allah seni öyle bir dara soksunki bizden helallik çıkmadan başını kaldırama inşallah.
7.5 a kadar düşmeşsen hatrım kalır.Ama kabahat bizde.
500707 Lot işlem görmüş adi kağıt, bakalım kimler satmış(((
Buyrun;((
http://imageturko.com/?di=WE5G
Beyler sövmeyin adamın hoşuna gidiyor. Biz sövdükçe zevke gelip düşürüyor. Yırtınsın bakalım ne kadar düşürcek daha biz zaten unuttuk bunu