Ne füzeydi be,çoğu portföyümü buna kaydırmıştım 2.06 maliyetlen,birden 2.44:halay:...neyse alan hayrını görsün:wave:
Printable View
Ne füzeydi be,çoğu portföyümü buna kaydırmıştım 2.06 maliyetlen,birden 2.44:halay:...neyse alan hayrını görsün:wave:
2.14 ortalama ile beklemeye devam hedef belli endekse gore ucuz .
Hissede kimse kalmadi guzel maliyetimden 1 tl yukarda yeni tesiste aldi 4 tl beklentim devam ediyor
Ve tavanda olduk tavanda bekleyen lot epey fazla yarinda devam edecektir
Borsadaki diğer bazı gruplarda olduğu gibi, PNSUT, PETUN, PİNSU munda birleşmesi yerinde olur. Önemli tasarıflar sağlar ve borsada tek şirket olarak daha hacimli derin bir şirket olarak büyük fonların da ilgisini de cekebilir.
https://resmim.net/f/l6XbNT.jpg
aylık takas
P.tesi vergi dairesine
Bilanço gelirmi
Viking göndermiş
35 milyon zarar yazmış
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey dir
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pınsu da yaklaşık 30 milyon
Zarar açıklamış.
Bunlar böyle insanlar
Hep zarar hep zarar yuuuhhhhh olsun size
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey dir
Kademeler çok sığ, bilançolardan sonra hemen Pnsut, Petun, Pinsu üçlü şirket birleşmesi yapsalar bari. Hacim kazanması iyi olur. Hemde önemli yönetsel tasarruflar olur.
Pinsu nun fşnans borçları fazla, pinsu nun bu borçları taşıması zor. Pnsut Petun Pinsu birleşmelisinde fayda var.
Bu birleşme sinetjisi orta uzun dönemli iyi sonuclar verebilir. Mevcut durumda bütün pınar grubu şirketletinin Kademeler çok sığ, büyükler için cazip değil. Bundan dolayı defter değerinin çok altında kalıyor.
Ayrıca birleşme olursa Pnsut, Petun, Pinsu ün ortak iştirakleri de tam konsolidasyona girer. Her biri aynı şirkete düşük ıranda iştirak ettiği için, finansal varlık varlık veya özkayak olarak bilançolanmış.
Arkadaslar pınar şu bedelli kararı almismiydi. Aldiysam ne zaman.yardimci olan olursa sevinirim.şimdiden Teşekkürler.
4 yıl kadar oluyor. 09.6.2016 saydı en son.
Bedelli kararı alamaz diye biliyorum. Çünkü Sermaye tavanı müsade etmiyor. Bu yıl uzun zamandan sonra ilk kez kar görebiliriz..(son çeyrek bilanço sinyali öyle diyor)
(Yaşar holding 250 milyon USD borcunu ödemiş. Nasıl ödemiş bilinmiyor. Henüz detayli bir açıklama gelmedi. )
Pınar; Et, Süt, Su, Un
Hepsinin Pınar Sütte birleşmesi lazım, zaten Pınar Sütün diğerlerinde iştirak payı var..
Bütün takoz spekler pınar gurubunda toplanmış :)
Pınar grubu hiselerinde kadeneler çok sığ. Genelde kademelerde kayda değer alacak satacak miktar olamıyor. Yönetimin bu şirketlerin tahtasını derinleştirecek hacimli derin hisse haline getirecek girişimlerde bulunmalı.
Öncelikle Petun, Pnsut, Pinsu şirket birleşimi yapılmalı. Sonrasında bedelsiz düşünülebilinir.
Birleşme olursa bu şiretletin belli oranda iştirak ettiği bazı iştiraklerde de tam konsolidasyona dahil olur, şefaflıkta artar.
Birleşme ile ayrıca önemli tasaruflar sağlanır.
hafta sonu grafiği incelediğimde hoşuma gitmişti, ekmek çıkar bundan diyordum.. kimse bulaşmasın diye çıkartmışlar hemen bugün. burdan bize ekmek yokmuş olsun varsın..:)
Su kaynakları mı daha kıt,,petrol kaynakları mı?
Petrol olmadan yaşanabilir,ama su içmeden yaşayamassınız.:)
Şuanda bu hisseyi tavan fiyattan almak isteyen kaç kişi var ?
Günaydın , nasıl hızlı bir hisse kalp dayanmıyor ..
Yazık yıllardır paramız pul oldu bekledik senelerce sattık şimdi kimsede yok hisse tavan tavan
Direnç verebilecek arkadaş var mı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaç alıcıyla kapattı acaba günü ?
Eskilerden kimse kalmadı mı acaba. Sayın tireli, belekkimi, ayrılmadınız umarım. Var mı sizin bir hedef fiyatınız?
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Virüse karşı ilaç mı buldu
Acaba
Y.t.d
Güzel bir laf
Borsa da Ayıya kaval caldırirlar
Betofun konçertosu diye
Dinledirler.
Y.t.d
Yakacaklar gene birilerini
Insanlar çok dikatli olmalı.
Bence .
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey
Terzi joe biz gel seninle gayduri gırtlak Cemile dinleyelim seninle
https://www.borsagundem.com/haber/so...yorlar/1487723
Operasyon yapılacak hisseler önceden toplanıyor. Sosyal medya hesaplarından hissenin ismi zikredilerek yatırımcıların dikkati bu yöne çekiliyor. Hisseler pazarlandıktan sonrası ise hüsran!
BORSAGUNDEM.COM – KULİS HABER
Sosyal medyadan hisse pazarlama son günlerde sermaye piyasalarının gündemi haline geldi. Birileri hisseleri önceden topluyor, işbirlikçisi twitter hesabından yazarak yatırımcıların dikkatini bu yöne çekiyor. Önder Tavukçoğlu’na ait olduğu iddia edilen Derinhisse isimli twitter hesabının da son dönemde bu amaçla kullanıldığı öne sürülüyor. HUBVC, Reysaş ve Teknosa gibi hisseleri twitter hesabından pazarladığı öne sürülen Önder Tavukçuoğlu’nun binlerce yatırımcıyı mağdur ettiği ileri sürülüyor. Mağdur olan yatırımcılar soluğu Sermaye Piyasası Kurulu’nda (SPK) alıyor. SPK da son dönemde yatırımcıları mağdur eden sosyal medya cambazlarını bir bir cezalandırıyor.
HUBVC, Teknosa ve Reysaşâ€™ı yüksek fiyatlardan pazarlayarak binlerce yatırımcıyı mağdur ettiği söylenen ‘derinhisse’ isimli sosyal medya hesabı şimdi de Kron Telekom, Pınar Su ve Deva Holding’i pazarlıyor.
H2O değil zemzem suyu mübarek [emoji1787]
Ablam doğru söylüyor
Y.t.d
Borsanın keriz de Denizde bitmez
Yatırım tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey
Milletin Aklı yokmu yaaaa
Ben çok kızıyorum.
Allah Akıl vermiş .
Akıl akıl yaaaaa
Senin Aklın yoksa yapılacak
Birşey yok .