Yok yok merak etme yine alirsin :)
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yok yok merak etme yine alirsin :)
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar. borsa burası herkes kazanmaz ve herkes kaybetmez...burda kendi düşünceleriniz tamam da.. bu speklatörün hareketlerini akşam verir sabah alır..yada şu olur bu olur demeyle etkilemeyin kendi kendinizi yada başkasını...söylediğiniz şeylerin zaten tutma ihtimali % 50 sonuçta ya alacak ya verecek..herkes kendi hareketine odaklansa daha iyi olur..
seçim öne alınmış.. kağıt son 2017 son 3 aylık bilanço para basmış..ihalelerin çoğu bunda..2018 3 aylık bilanço güzel beklendiği gibi 6 aylığıda doldurmasını seçim sağlıyor..şimdi spekle ne uğraşırsınız bakın işinize...her kağıdın ayrıdır zamanı...gerisi boştur..çok bilenler genelde hislerine yenik düşebilirler...bense rakamları yazıyorum varmı yönlendirme..
devre kesilir kesilmez prizmada hareket başladı. ne adamsınız siz öyle ya. para kalmadı da devreyi kesip ordan satışmı yapıyorsun yoksa? eğer öyleyse destekliyorum seni spek yanlış anlama. prizmadakiler zamanında bayramı 2-3 defa yaptı kimsede ağlamadı bize
Arkadaşlar canımız nasıl yandıysa bu seviyelerden almaya cesaret edemiyorum.Asagida gelmedi ne yapsak ki kaldık ortada.
tavan oldu ve çözüldü tavan
1 46 dolanıp duruyor muhtelen son dakikalara saklıyor ayrıca samat önceden %10 15 görüp gün sonu aşağı basardı bugün huyunu değiştirip tavana niyetlendi samatın eskileri bunu yorumlayabilir mi YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi bu samat bey neden huyunu değiştirdi ayrıca bunun huyunu değiştiren ne olabilir ki sizce YTD
Tavanda ne kadar var arkadaşlar hayırlı olsun tavanımız
Çok şükür tavana kilitledi inşallah da açılmaz YTD
iyi iyi ..spekle üğraşmayın..onu çözmeye çalışmayın..sonuç yanlış çıkar...formül biraz anlaşılsa..meho da rahatlayacak..kimse üzülsün istemem..
sn. emireymen40 o kadar itibar puanı bunun tahimini size yaptırmalı esasında. kağıt ya ele geçirildi başkaları tarafından. bu spekten patrona , patron speğe, yada spekten speğe de olabilir. 5yıldır hiçbir ihalenin yada durumun hakkını vermedi sürekli eksi fiyatladı. çok ucuz kaldı çok tepkisiz kaldı bu fiyatlama ondan dolayıdır büyük ihtimalle. birde samat çıkışlarını neredeyse hep endeks düşerken yapar. bunlar benim şahsi fikrm. kimse etkilenmesin.
mevcut kağıdımın harici 1,36 ya saldığında 4bin girdim 1,46 dan sattım. al satı bide ben deneyeyim dedim. güzel duyguymuş kar etmek
Teşekkür ederim
30 kişiden bir kişi bile tavanda ne kadarla kapattığını görmüyormu??
Başkalarının kazanmasını istemeyen ara sıra kazansada toplamda hep kaybeder bunu unutmayın
Tavanda ne kadar olduğunu sorduk cevap veren olmadı sağlık olsun
352,171 lot var
hissede olanlara bol şanslar 1.al sat girişiminde beni avladı yarin saat 14 00 sonrası bekliyecegim yönü için
4 gün önceki yorumum,hisse 45 görüp dönmüştü ve sanırım 1,22 ye kadar inmişti
Hatırlayan olurmu bilmem gözde de murat ülker den habersiz operasyon yapmak istediler adam 400bin lot satıp taban yaptırmıştı aklıma o olay geldiği için hisseyi takibi hiç bırakmadım,bugün yorum yazmıştım patrondan habersiz spek hisseyi götürmek istedi patron speği şutladı d*****n kuyruğu yarın kopar samat delidir ya götürür 1,50-1,60 üzerine yeni zirve yapar,yada maliyet nasıl olsa 1,20 baktı çok ky atlıyor geri basar 1,30-1,35 e yataya bağlar
Bu hissenin patronu kadar sabırlı ve lot hesabı yapan yoktur o yüzden tedbiri dikkati elden bırakmamak gerek
Elinde olmayanlara asla önerimiz yok bakalım tavandan alanlara kâr şansı verecekmi
Yarın ola hayrola
borsadan anlayan adamın halı başka oluyor..bu yazıyı hısseler bi gıdım haraketlendıgınde davul zurnayla patrona satması için muşterı toplayan...hısseler bı gıdım geri çekılıncede felaket tellallığı yapıp KY. zararına sattıran cahıl cühelaya ezberlettirene kadar okutmak lazım..
inş yukarda atlayanlar olmamıştır bunlar lot hesabı yapar sanırım birilerini yakaladılar bastılar aşağı
Dün tavanı yapmakta zorlanmıştı 1 50 den başladı ama anında 147 ye basmıştı şimdi 140 YTD
1 43 e gelince anında 1 41 e basıyor düşeceksen düş çıkacaksan çık ne bekliyorsun YTD
Senin gibi speğin tahta sahibinin ank oçocuğu aldıkça aşağı veriyor YTD
143 141 hareketini 139 37 arasında yapmaya başladı bu sayede kademe kademe aşağı indiriyor ******** Ytd
Dün borsa düştü diye çıktın sabah borsa yükseldi diye aşağı verdin bak borsa yine ekside hadi çık artık YTD
Bu ne arkadaş 1 35 den 1 47 ye gel şimdi 1 45 de eğer alttan topladığını vermezse silkeleme derim ama yok burdan geri verirse ele verme olur YTD
Kardeş!!!
Bi sakin ol...
Gideceği yere gidecek merak etme...
Maazallah bi maraz kapacaksın!!!
Üzerindeki haşeratı(onlara göre ky.) silkelemesi lazım...
Önce sükûnet...
Sonra sabır...
25.04.2018 - 25.04.2018 tarihleri arasında SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK
TİCARET VE SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,46 - 1,46 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve
230.553 adet satış işlemi Tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte SARAY MATBAACILIK
KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız
25.04.2018 tarihi itibariyle %3,71 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. metin kuru
Off be ne al sat imkanı veriyor 1 53 35 150 141 YTD
Tekrar 1.35 e gelirse alsammı kararsizim.Arkadasin biri 1.40-1.50 lerde oturacak kağıt diye yazmıştı buralardaki gel git hareket devam edebilir.
1 41 de sabitlediler bugünlük aksiyonunu bitirdi herhalde böyle devam ederse spk kulağını çekecek gibi YTD
Bir insan tam da şirketin iş yapacağı zamanda hissesini niye satsın ki...
Kandırdığınız, korkuttuğunuz, sattırdığınız zavallı ky. ların hakları size haram-zıkkım olur inşallah...
1 46 146 satış nedir ya ama şu da var bugün iyi al sat yaptı her gün böyle yapsa zaten hesap soran yok parayı götürür neden yükseltsin de bize para kazandırsın ki baksana kurşunu bitti bugün spek şimdiden mesaiyi bitirdi muhtemelen de 1 41 de günü kapatır YTD