Şu ana kadar eski tas, eski hamam...
Neyse, daha koca bir seans var...
Printable View
Şu ana kadar eski tas, eski hamam...
Neyse, daha koca bir seans var...
22.30 dan döner. Ama dönmesi önemli degil. Artık yükselen bir trend bekliyorum az da olsa. yoksa desteklerden 1 kere yukarı +10 yapip 2 hafta düşmesi anlamsiz. hergün +1 olsun bizim olsun.
20.30 demek istemiştim kardeşim k.b. Kafa kalmadı ki.
Yarından itibaren sanki süratle hızlı bir yükseliş başlatacakmış gibi hissediyorum.YTD
bugün ki hareket ile banada o hissi verdi.ytdLenovo K33a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HUBVC borsa tarihinin gelmiş geçmiş en ilginç bu nedenle en heyecanlı,en beklentili dolayısıyla en zorlu kağıdı olmaya adaydır.Sabreden,vizyonu fazla olan ve planlamasını iyi yapanlar için müthiş para kazanma potansiyeli varken,günlükçü ve sabırsız olup onu diğer kağıtlarla karşılaştıranlar için tam bir sinir harbi,para kaybetme alanı olacaktır.YTD
iş 5,4 milyona gedik 5,019 milyna cıktı takasa bakınca bunların tekrar mallanması güzel ilk 2 sonucta
Twitter da bir haber dolaşıyor dostlar, ben hissede yeniyim... Açıklarsanız memnun oluruz...
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KolayBi’, QNBEYOND Ventures’tan 13,7 milyon TL değerleme ile yatırım aldı https://buff.ly/2BhC2gA
haber bu...
Bunlar sonuçta olumlu gelişmeler, ama hisse fiyatına etkisi olmuyor. Geçen hafta daha büyük bir haber vardı, esamesi bile okunmadı.
Normalde olması lazım, ama şu Genz beklentisi başladı başlayalı hisse çok garip hareket ediyor. Sürekli bazı eller tarafından baskılanıyor.
21 dedi nihayet...
Paylaşım için teşekkürler; ancak tüm yorumların yanına bir parantez açarak şunu yazmak lazım: GENZ Bio icadı hızlı tanı kiti ile ilgili olumlu/olumsuz habere kadar... Çünkü bu konudaki olumlu bir haberde soluksuz tavanlar gelir. Bu olay fos çıkarsa da maalesef tabanlar...
Pasta büyük. Şimdi bundan nasıl daha fazla pay alırız diye düşünüyorlardır. GENZ'in üretim kapasitesi sınırlı. A1 Yaşam Bilimleri/RTA'dan üretim ve pazarlama konusunda destek alacakları açıklanmıştı. Tamamen spekülasyon yapıyorum, elimde hiçbir veri yok, ama işin içindeki Güler Holding, A1 Yaşam Bilimlerinin kurucusu Ümit Fırat, HUBVC, GENZ gibi paydaşların olduğu, ortaklık paylarının daha yüksek olduğu bir oluşum kuruyor olabilirler. Neticede RTA'nın da HUBVC'nin de halka açıklık oranları yüksek.
Daha yol epeyce uzun. Diyelim ki son ürün elde edildi, tüm testleri geçti, sonrasında üretim altyapısı kurulacak, üretim yapılacak, pazarlama çalışmaları yapılacak, FDA ve WHO onaylarına başvurulacak, vs. vs. Onun için ilk aşamaları açıklamıyor olabilirler.
Bu arada dünya da boş durmuyor. Pek çok şirket tanı kiti üretiyor, her geçen gün sayı artıyor. Parsayı kaptırmayalım diye uğraşırken ve oyalanırken pek çok rakibin köşe başını kaptığı bir piyasa ile de karşılaşabilirler.
Bakalım, işin nereye varacağını zaman gösterecek.
https://r.resimlink.com/G2dc5.png
Uzun süre takip ettiği 1 numaralı trend çizgisini, 20 ve 50 günlük ortalama çizgilerini aşağı yönlü kırdıktan sonra, daha mütevazı bir trende (2) yapıştı. Böyle giderse, bu hafta içinde ortalamaları yeniden yukarı kırar ve hareketlenir diye düşünüyorum.
Döktü bizi zalım, akşam RTA Genz yüzde10 ortaklık haberi de geldi.Yarın tavan yapar artık. YTD
Gerçekten tavan yaratacak potansiyelde bir haber mi, çok bilgim yok. Herkes bunu mu bekliyordu. 100 bin dolar yatırım almış başka bir ayrıntı verilmemiş, tavanlık bir olay göremedim.
GENZ'in hızlı tanı kiti projesinde aksama olduğu endişesini ortadan kaldıran çok olumlu bir haber. Ayrıca, işin içinde olan Ümit FIRAT ucunda ışık görmese o kadar parayı yatırmazdı. Bu gelişme, projenin başarı ile devam ettiğini gösterir.
Tavan olur mu bilemem, ama bence bu fiyatları artık kimse göremez.
Bugünkü takasta HUBVC'deki yabancı oranı %0.03 civarından %0.22'ye çıkmış. Düşük bir oran olsa da, yabancı ilgisini gösteriyor.
Vay be!... Artık helal olsun diyorum... İstedikleri gibi oynuyorlar.
Eksiye bile indi. Söylenecek hiçbir şey yok. En çok yanıldığım kağıt oldu.
Grafiği buraya atamadım ama 19 lu rakamlara değmeden gitmeyeceğini tahmin ediyorum... Yatırım tavsiyesi değildir.
Bunlar 2 aydır gevelerken, RTA kendi geliştirdiği hızlı tanı kiti bombasını bugün patlattı..
Senin de zamanın gelecek, ama atı alan Üsküdar'ı geçmiş olacak...
Belki bugünkü RTA'nın hızlı tanı kiti açıklamasından sonra bir açıklama yapmak zorunda hissederler. Sonuçta aynı kulvardaki bir ürün...
Çok pişman ettin çoook!....
Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.3 Sayılı Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 31. Maddesi 2. fıkrası b) bendinin; "En son bağımsız denetimden geçmiş bireysel finansal tablolarındaki bir varlıkta ya da ilgili finansal tablo kaleminde %10 ve üzerinde bir oranda değişiklik yaratacak bilgileri, bu değişikliğin ortaya çıktığı tarihi takip eden iki iş günü içinde KAP'ta ilan ederler." hükmü uyarınca yapılan açıklamadır;
Şirketimizin 31.12.2018 tarihli bağımsız denetimden geçmiş bilançosunda 32.156.000 TL olan Finansal Yatırımlar kalemi, 31.12.2019 tarihli bağımsız denetimden geçmiş bilançosunda %56 artış ile 50.036.250 TL olmuştur. Bu artış portföyümüzde yer alan finansal varlıkların değerlemesi sonucu ortaya çıkan gerçeğe uygun değer artışlarından kaynaklanmaktadır.
Pay sahipleri ve kamuoyunun bilgisine sunarız.
Artık bu habere de gitmezse pes vallahi denmeli.Hele ki son yapılan üç şirket değerlemesi ve aldığı yatırımlar ile 6 aylık ve 9 aylık finansal tablolarda oluşacak fark dikkate alındığında çok çok daha değerli bir finansal durum ile karşılaşılacak.YTD
Yarın bi taban daha yeriz artık....🤣🤣🤣 Yazıklar olsun bana böyle sığ ve ????? bir kağıda yatırım yaptım...Şirket güven tazelemek istiyormuş ayağına hergün zulmü ediyor yatırımcısı olan bana... Robotlardan, algoritmalardan, açığa satıştan, patrondan, yabancıdan ve daha bir sürü benzer kavramdan bıktık. Temel teknik hiçbişey fayda etmiyor, iyice kumarhane ye çevirdiler artık. Yeter yahu...Zor bulursun bu kafa ile yatırımcı. İstediğini açıkla bu saatten sonra. Biz uzuncu olduk artık. Ytd
HUBVC'deki yabancı payı 0.58'e yükselmiş.
Evlediyalık hisselerimin üçüncü sü sensin hub.Yeter dinlendin çıkalım zıvanadan artık..
Dip var mı bu kağıtta???? Adiler yatırımcısı ile dalga geçiyyor...ytd
Bu fırtına hubvc nin grafiğini de hızlandırmış oldu...
Bu müdür değişikliğinde çakamadık olayı, adamlar işi biliyorlar! Bu kafa ile daha çok geçirirler bana... Ama satanı miksinler... Soek patron elele.... ytd
"Projemiz tüm hızıyla devam etmektedir ve hiçbir akşama yada olumsuz gelişme yoktur"Aksine en yüksek kalitede çıktı elde edebilmek için .... okuyun paydaşlar
#hubvc
@biogenztr
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.