"İzmir'in dağlarında çiçekler açar"
Pala, sen anladın oni...
Printable View
"İzmir'in dağlarında çiçekler açar"
Pala, sen anladın oni...
nasıl eğleniyor muyuz ?
eğlendiriyor mu pala bizi
ben birazını palaya hafta sonu emanet verdim.
pazartesi ikramda bulunursa geri alırım.
Çarşamba takasları itibariyle
Emeklilik Fonları kârı yeterli görüyor anlaşılan. Daha ellerinde %7 mal var. Cıtı ve Doçe toplamı %41'i geçmiş.
https://i.hizliresim.com/oXqXMX.png
abiha Gökçen Havalimanı’nın aylık dergisi olan Terminal Dergisi'nin şubat sayısında görüşlerine yer verilen Ersel Göral, ''2019 yılına büyük ivme ile girdik. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda geçtiğimiz Ocak ayında dış hat trafiğimiz yüzde 15 arttı. Yılın hemen başında gerçekleşen bu artış yıl sonu hedefi olan toplam 35,5 milyon yolcu hedefimizin üzerine çıkabileceğimizin göstergesidir'' açıklamasını yaptı.
ELEKTRONİK PASAPORT SİSTEMİ GELİYOR
Terminalde yolcularına zaman kazandıracak hamlelerden bahseden Ersel Göral, ''Önümüzdeki aylardan içerisinde güvenlik girişinden itibaren check-in, pasaport kontrolü ve gate bölgelerinde hayata geçireceğimiz teknolojik ve inovatif yatırımlarla misafirlerimize daha hızlı ve daha güvenli seyahat imkanı sunacağız. Bu ay içerisinde elektronik pasaport sistemimizi devreye alacağız.
Sabiha Gökçen’de yurt dışına talep yüzde 15 arttı
''YENİ TERMAL BİNAMIZIN TEMELİ ATILACAK''
Tüm vatandaşlarımızın kullanımına açılacak olması nedeniyle ülkemiz havalimanlarında bir ilk olacak bu proje ile yolcularımız pasaport kontrolünden daha az zaman harcayarak geçiyor olacak. 2019 yılındaki önemli bir başka yatırım hedefimiz ise yeni terminal binamızın temelini atmak olacak. 2020 yılında tamamlanmasını öngördüğümüz yeni terminal binamızla toplam yolcu kapasitemizi yıllık 41 milyondan 65 milyona çıkartacağız. Böylece Sabiha Gökçen Havalimanı Türkiye Cumhuriyeti'nin 2023 hedefine ulaşma yolunda Türk sivil havacılığının önemli bir oyuncusu olarak var olmaya devam edecek" değerlendirmesinde bulundu
14 milyon.... 14 milyonnnnn .... 9 milyonken yazmışız aga 9 .... :rules: .... Allahımmmmm bana bu başlıktaki beceriksiz trollere bunu kapak etme şansını verdin yaaaa ... sana bin şükürler osssunn...:kahkah: Beceriksiz trollcükler... yanar-döner, seviyorum-sevmiyorumcu, bi gün günlükçü bi gün uzuncu taklidi yapan aracı kurum trollerine...ülke düşmanı trollere hediyem ossun ... :plc::evil: ... DİKKAT sevgili forum izleyicileri !!! Bu başlık forumun eennnn beceriksiz trollerini içerir...:kahkah:... Gelip izleyip bunların hangi şekillere girdiğini görmek isteyenler için en güzel zamanlar...
Ee niye buna seviniyorsunuz ki? Eğer dediğiniz gibi burası troll kayniyorsa ve ky bu trollerin aklına uyduysa son 3 ay içerisinde hepsi satmış ve Citibank almış. Bu sevinilecek bir şey mi? Adamlar başarili olmuş siz kaybetmişsiniz. Insanları ikna edememissiniz çizgilerinizle. Ya da siz de mi trollsunuz?
Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Troll 3 'ten Troll 8'e !!
Troll 3 'ten Troll 8'e !!
Acil destek lazım, Pgsus yükseldikçe saldırılar şiddetleniyor :yahoo:
Fincanın kulpunu bir iki haftaya tamamlamamız lazım...
Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen yalnız kendi mantığınızla hareket ediniz
:whistling::whistling:
http://666kb.com/i/e1jpohfqyns6jl85l.png
Haydi Pala, bu hafta İzmir, haftaya İzmit olsun :)
Üçüncü havalimanı dümen, Sabiha Gökçen gerçek...
THY koptu gidiyor, sen neyi bekliyorsun uçan eşek :28:
Pala, götüremiyor. Çünkü, mal veren yok.
Cep To Cep'le de bu kadar gidiyor...
Hadi bakalım gençler...
Yeni hafta,yeni heyecan...
Bir destek atalım...
Anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...84#post3196284
saygılar/başarılar
Haydi Pala, İzmir'in dağları...
Finans Yatırım ve Garanti Yatırım alıyor... Küçük yatırımcılar satıyor
Bunlarda yabancılara mal toplayan kurumlar mı emmioğulları
:byr:
Gaybı sadece Allah bilir dostum. Biz bilsek zaten paraya para demezdik.
Daha önce buraları 2 kez geçmişti. Birincisinde 44'ü, ikincisinde ise 38'i görmüştü.
Pek çok kez ise buralardan inmişti. Kiminde 12'yi, kiminde 19'u, kiminde de geçen haftadaki gibi 27'yi görüp dönmüştü.
Şu an 31'den 30.30'a kadar indirmeye başladı. Sanırım sanal ortamlarda pegasusun çıkışta olduğu çok dillendirilmeye başlandığı için yeni damlayan günlükçüleri ve misafirleri korkutmaya çalışıyor.
Ya da dediğin gibi tekrar bir dejavu olur. Belli mi olur. Burası pegasus.
Şurada zaten toru topu 7-8 tane emmioğluyuz, senelerdir hepimiz bekliyoruz.. Pala bizden mal alamayacağını anladı sonunda :yahoo:
Yatırım tavsiyesi değildir, lütfen yalnız kendi mantığınızla hareket ediniz
sallamacı troller gelmiş...sallaaaa.... aldıydım sattıydım...salllaa..:kahkah:
Pala 30.80-30.90 'dan günlükçüleri feciiiiii öptü... Burası Pgsus, günlükçüye yer yok
nooldi leyn ?? tırstınız hemen ... zurna balığını yalnız bıraktılar gene :kahkah: .. zavalllım... kendi başına mücadele etmekten telef oldu ?? senelerdir... :kahkah:
Samsung ve huawei 'den sonra bunların patronları da bi devrim yaparak katlanabilir troll çıkaracak yakın zamanda :kahkah: bi troll devri de böyle kapanır ...:kahkah:
Palada hiç acıma yok :28:
Finans genelde yabancıya toplamaz garanti
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garanti ara sıra
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
garantinin aldığı kağıdın sonu hep böyle bitmiştir.
kel ferit bu şekilde geçiniyor dedikodusu borsa aleminde uzun süredir konuşuluyor.
Garanti 101.972 lot alım yapmış ort. maliyet 30.35
Pala direk basmış :thumbdown: