Günaydınlar hayırlı haftalar olsun inş yüzümüz güler bu hafta..
Printable View
Günaydınlar hayırlı haftalar olsun inş yüzümüz güler bu hafta..
5 dk lıkta öğleden sonra düşen trend cizgisine denk geliyor....burayı geçer mi, çarpılır mı bakalım..
Bugün şu ana kadar olan işlemlerle ilgili pasta ve genel bir takas paylaşan olursa sevinirim.
Düşeni geçtik ama çarpılmadık, ümitvarım...ytd....
Hacmin düşmesi, hissenin ateşinin düşmeye başladığını gösteriyor.
Hisse 09.10.2017-01.11.2017 tarihleri arasında yabancılar tarafından 450.000 lot alınmış, daha sonra geçen Cuma itibariyle, 185.000 lot kalmış, dün ve bugün de 85.000 lotu giderse, yabancı elinde 100.000 lot kalıyor. Bu yabancı işlemleri gerçek manada orijinal yabancı işlemlerine benzemiyor, bıyıklı yabancı işlemlerine benziyor. çünkü yabancı ortalama 1,85'den alıp, 1,70'den satmaz.
Değerli üstadlar c grubu kagıt ne kdr da karlı görüksede insan ürküo c grubu sığ tahta die. Ocakta kesin b grubu oluyor muyuz 6 aylık ort yeterli gibi duruo da?
1.65-1.66 altına pek verme niyetleri yok gibi, hep bu 2 kademeye giriş yapıyorlar.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çıkamayan düşer, düşemeyen çıkar...hangisi gerçekleşecek bakalım aşağı gitmemesi iyi ama yukarı gitmemesi de kötü...yukarı yönlü tepki gelmedi beklenen buydu, o halde aşağı gelebilir mi? Ytd
Bigborsa ne demek istiyor acil diyerek
Laykin kafa guzel sanirim.
pandadan söz ediyorsunuz ya asıl siz kafayı bulmuşunuz, bırakın şu pandayı işinize bakın ya da avanesiyim deyip itirafınızı edin göğsünüzü gere gere...
Bigborsa kim dediklerin ne anlam veremiyom size. Ne sacmaliyorsun bilmiyorum. Ama bu hisseye girmekle en akilsizligimi yaptim
Bu da son açıklanan rapor. Geçen Cuma işlemleri sonrasında yabancı elinde 57.000 lot kalmış. Pazartesi-Salı günleri bu lotlar da satılmıştır. https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...82746307_1.pdf
Biz kendimize mal diorduk ama yabancı da hakkatten malmıs zararına bütün malları sattı
Burada bigborsa kim diye soranlar olduğunu görüyorum. O çok yüce bir zattır. Herşeyi bilen, herşeyi görendir
Twitterda çıplak karı resimleri koyar altına ulaş yazardı.
Şimdilerde erkek resmi koymaya başladı. Zannımca atesitir.
Elinde 1.90 maliyetle ulaş taşıyan bir evliyadır.
Laykin cocukca konusma. Twetera bitek benmi bakabiliyom. Adam yazmis bilen varmi onu taniyan diye sorduk. Dedigin gibi olsa burami sorarım. Ulas sende dusunme hucrelerini almis anladigim. Senle ugrasamam zeka seviyem degilsin. Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Var git isine bak. Senle anlasilm. Maliyete gelsin satip gidecem zaten. Ytd...
Amk kagıdı 1.66 1.65 1,67 1;68 dalga gecio hacimde düsüor artık.. Eski günlere mi döncez yoksa bi patlama mı olur neyi beklion
Ve bigborsa da ulas ı bıraktığını söledi artık kagıt rahat panda ve bigborsa yok önümüzü görelim bakalım nolucak illa birileri gelir götürür yada mayıs a kdr böle bekler kararlar gelir yatırım gelir faaliyet alanı deisir bilemeyiz zaman herseyin ilacı bekleriz sıkıntı yok
kağıdın en buyuk sorunu ky elinde yuklu miktarda bulunması ..o yüzden gidemiyor..fk 1 ama baskılıyorlar..bak aselsana ky da kalmadı 40 tl oldu fk sı 40 ama gidior işte... oyuzden bigborsanın satması iyi olmuş olabilir dengeyi bozuyordu belkide...
son 3 gündür 1.66 da aşk yaşıyor, ufacık lot görse başlıyor 1.67 22şer lot çalışmaya
Borsadaki dolaşım adedi piyasa değeri, 10 milyon üstü olan şirketler B grubu kategorisine alınıyor ve bu işlem her sene Ocak ve Temmuz ayında yapılıyor. ULAS'ın dolaşımdaki hisse adedi 6.786.350 adet ve ortalama piyasa fiyatı 2017 yılı ortalaması 1,50 kabul edilirse, piyasa değeri 10.179.525 ediyor ve bu kriteri ucu ucuna geçiyor. Bu durumda Ocak 2018'de B grubu kategoriye alınması bekleniyor.
Hakim ortaklardan Tevfik Mutlu Ulaş 375.000 lotunu borsada satışa çıkarmış.
Hisseyi ne yönde etkiler bu haber
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu fiyatlardan satacağım ya da sattım demiyor, izin alıyor satış için..
aynen ileriye dönük düşünüyo simdiki durumdan ii olacağı kesin 1.85 lerden satan adam simdi 1.60 dan satmaz iki üç sonra satışa başlar 2 lerden kütür kütür geçirir
ekinoks kardeş patron kağıdının gideceğini düşünse piyasadan mal alımına başlarlar bunlar hala satış derdinde kim alıcak bu malı? piyasada fiili dolaşım ztn yüzde 61 lerde bunlar bildiğin halka arz yapıyorlar çaktırmadan.. bunun sonuda rheag gibi olmasa bari adamlar yüzde 95 halka açıklık oranı.. bi dolap mı dönüo?
Erhan patron adam olsa hakkinda bunca karalama yapan kişiye inat alir götürürdü kağıdı. İnşallah kademe kaldirmak icin kullanir bu hisseleri. Ytd..
1 hafta daha süre tanıyorum, bazı destek dirençleri test ediyor, bir tepki gelmezse kaçarım...ytd
walla ben mayısta aldım mayısa kdr beklerim bakalım napcaklar hele bi genel kurul toplansın kar nolucak patron burdan satmaz alıcı bulamaz yine ayhanla anlaşır ayhan komisyon karşılığı 2 den sattırır geçer
ya niye 2.26 görünce satmadı bu patron şimdi satıyo acaba
2015 yılından bu yana şirket ortakları 4 kere borsa işlem gören tipe dönüşüm talebi olmuş. Birinde hisse fiyatı düşmüş. Diğer üçünde yükselmiş. Düşüş olan da ilk hisse satış haberinde olmuş ve fiyat çok şişkinken oradan düşmüş.