Sence kaç kişi 35 lerden aldıki sevinebilsin.
Printable View
Sence kaç kişi 35 lerden aldıki sevinebilsin.
80 i geçmeden kimse sevinmez. Ne zaman 80 geçilir hikayesi başlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugünki takası paylaşabilecek var mı
bu nasıl hisse endesk yüzde 1,5 düşmüş bu yüzde 10 düşmüş ciddimisiniz bilinmeyen bişimi var bu hissede ?
Hacimsiz düşüş.
Borsaya noldu niye birden düştü bilen varmi... Ttrak iyiki satmisim seni..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne oldu ...hep %3 eksiye bağlardın,bugün şahkülün kaydı...gö.....n başın oynuyor.........bir kaç gün artıya bağladı ya onun hıncını alıyor dallama...
üç günde karınca hızıyla çıktığı yere bir seans ta geri döndü.....
%10 düşecek kadar olumsuz olan durum nedir?
XT1635-02 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
diyecek pek söz yok. ben alıma devam ediyorum. param oldukça da alacağım. hepinize sabır diliyorum
gerçekten sabrımızı ii zorluyor.
Dün herşey iyiydi de bugün mü çok kötü oldu ... birileri ne derse o oluyor para kimde çoksa onun dediği oluyor
Ayrıca elinde çok hissesi olan ve aynı zamanda çok Parası olan kurum kişi neyse çok farklı aracı kurumlardan alış yazar aşağı kademelere diğer farklı aracı kurumlardan da verir kendi alışlarına böylece düşürmek isterse düşürür yükseltmek isterse de aynı şekilde üst kademelere satış yazar kendi satışlarını başka aracı kurumlardan alır oynar durur olay bu. Borsayı ne hale getirdiler rabbim ıslahı mümkünse bunları ıslah eylesin ıslahları mümkün değilse nasıl bilirse öyle eylesin... ne demişler. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste ...ama illaki çıkar kimsenin ettiği yanına kar kalmaz bu fani dünyada. .. mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi , malda yalan mülkse yalan var birazda sen oyalan.
Traktörün tekerini patlattı in..ler. neden yüzde 10 düştü haber falan da yok. kaç günde aldığını birgünde verdi hissede olan herkese sabır diliyorum insanın sinir uçlarıyla oynuyorlar resmen
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[IMG]https://i.hizliresim.com/pbgbrz.png[/IMG]
dün böyle bir haber vardı....bu hanım kızımızın sahip olduğu payların borsada işlem gören tipe dönüştürme sonrası satışa mı geçti acaba
dünkü alış ve satışları gönderebilecek arkadaş varmı acaba
işin enteresan tarafı bu denli düşüşte spk nın tahtayı bir kez bile durdurup ne oluyor kardeşim dememesi...şirketin sessiz kalması...hepsi bir muamma.......
hamdolsun dün endeksin on katı düştük bugün onda biri yukardayız .
son 4 günde hisseyi toplam 600.000 lotla hisseyi kıvama getirip , birilerinin yüksek fiyatdan çıkışına zemin hazırladılar ,,, bu herzamanki gibi klasik tahtadaki hisse fiyatını belirleyen ilk merci !! kıd,şerefs,orsp çocuğu baş fino ve yardımcılarının işi , durum bundan ibaret !
kısa süreli yükselişlerde heyecana kapılıp yelkenleri hemen suya indirmeyin ,, Arkadaşlar ani hareketlerden kaçının, olaya uzun vadeli bakalım 2019 -2020 - 2021 - 2022 - 2023 , istedikleri kadar tahtada şebeklik yapsınlar nafile ,,, türlü türlü senaryo peşindeler pi.ler,,, :ok:
TTRAK - 13.12.2018
https://i.hizliresim.com/nQ7yy5.jpg
Üstte grafiğin , daire içine aldığım alana bakarsanız ,, 3 gün mal alıp ( toplam 900.000 lot ), 4.günü - 11 ile başka bir yerden istedikleri fiyattan malı boşalttılar ( 380.000 lot ) ,,
Şunu da belirtmek lazım ki takas Lara bakınca bu hisseyi iki gün önce yabancı almış Dün de Türk satmış
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu nasıl bir tezgah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün...
Ne güzel gidiyor derken...
Dün birileri mal çıkmadı değerli yatırımcılar...son bir haftadır mal alan bcg partner alıma yine devam etti.
Dün hissede açığa satış vardı; tam miktarına bakamadım ancak dün imkb nin ödünç piyasasına ttrak ismi düştü.50-150 bin lot arası,
Bu klasik günlük açığa satış değil tabiki
Teknik indikatörlerin çoğu sat verdi
Bakalım açıkçı nizamname yerine koyacak malı.(dünkü satışın başını çekenler yapıkredi 90.000 oyak 50.000)
Bugün ödünç işlem piyasasında ttrak yok
ne kadar sallarsan salla,zaman çok.
acaba diyorum ali koç fener e verdiği parayı kendi şirketlerinden mi çıkarmaya çalışıyor? Aklıma gelmiyor değil,zira Türk Traktör yatırımcı ilişkilerine aldığı adam şaibeli,diğer gömdükleri hisseleri bilemiyoruz.Satışlar düştü sıkıntı var doğrudur ama şirketleri 1 kötülediyse 3 -5 düştü,oransızlık var,fırsatçılık var,Fener in hali de ortada.Ah almamak mı lazım ? İlla ki düzelecektir, al sat yapanlar kazanır kaybeder, zarar da olsam bile artık hiç bir şey hissetmiyorum, temettü ye devam ,2027 ye 8-9 yıl var. Debelensin dursun ..vşaklar :)
Traktörün 4 tekerini de patlattılar.
O degilde benim zoruma giden, otokardan daha düşuk piyasa değerine gelmesi.
Halbuki, ttrak tarihi boyunca otokardan kat be kat fazla kar etmiş.
Bu senede ttrak bi suru kar etmiş, otokar zarar etmiş.
Mantiken çok yanlış bu isler.
SM-T350 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Su anda otokar 363 milyon dolar
Ttrak 336 milyon dolar.
Tarihe not düştüm bu yanlıs.
İmkansız olan bir şey.
Düzeltilmeli, duzeltilecektir elbet.
40 liradan alanlar panik halinde satıyor. Satışlar bitince yön yukari.
nedir bu acab düşüşün sebebi bu kadar düşmeye sebep olan nedir acaba bir sen once 95 tlden işlem gören kağiıt bu ilginç şekılde değer kaybetmeye devam ediyor
bi tezgahmı oynıyor acaba birilerın elınden malı almk içinmi cnımı sıkmaya başladı bu kağıt
Satışlar düşmüş diyorlar, ama ihracat artmış. Stokta muazzam miktarda bitmiş traktör var.
Bunları satarsa geçen seneki karını bile geçebilir.
Bakalım , göreceğiz. Ben umudumu kaybetmedim.
Çıkışa geçerse çok sert çıkar.
Zaten geçen hafta 40 denemesinden belli.
Çok sert çıkıyor.
TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Stoktaki mal kar kalemine girmiştir. Sadece nakit yaratır. Sadece stok değerinin üzerinden satılırsa ek kar oluşur
Bugün kademeleri görseniz gülerdiniz:
Satışlarda 1 er lot koymuşlar
Alışta bir kademede 6 bin küsür diğer kademelerde 1 er lot
Yorum çok zor
Görüşüm şu şekilde;
İhtiyacı olmayan nakiti ile yatırım yapanlar ile kısa vadede nakite ihtiyacı olanları yani gerçek yatırımcıyla günlükçüleri ayırarak yola devam etmek istiyorlar.
Kafamın en rahat olduğu hisse budur her ay 5 adet fiyatına bakmaksızın alıp işime bakıyorum. Keşke nakitim olsa daha fazla almak isterim bu fiyatlardan biliyorum ki bu fiyatları bir daha yakalayamam.
Fiyat çok düştüğu 80 den 33 e, kar ise yüzde fazla düşmediğinden dolayı.
Temettü beklentisi yüzde 15 tahmin ediliyormuş
Yanlış anlamadımsa.