Dolar mevduat oran varmi?
Printable View
Dolar mevduat oran varmi?
Şekerbank %6, 92 gün 10 k üzeri bağlandı.
ytd
Temdit oran alan varmı?
Sekerbank 23.75 max olur dedi
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün vade dönüşüm var
200 bin için 45 gün vade
Yapıkredi 23,75
Daha iyi oran alabilen var mı tanınan bankalardan? Aktif, Burgan gibi banklara güvenemiyorum.
Vakıfbank 92 gün 608k - 23.25. Stopaj düşük diye bağlandı.
500 + baglayayim iyimi ? Yada 92 gun 24 dediler
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
59 K 32 gün Burgan Dijital 25.5 Bağlandı
Vakıf dolar için 4.5 veriyor...
Bir ay önce 6.25 veriyordu...
Daha önce 7'lere kadar çıkmıştı diye hatırlıyorum...
4,5% oran da ne böyle !!!!
Stopajı çık...3.6'mı ne kalıyor...
Evde yastığının altına koy daha iyi....oooohhhh mis gibin sıcacık :party::whistling:
400k için 180+ gün oran alan varmı
Deniz ÖB 1M a kadar ve 62-90 gün arası 24.40 dedi..
Kampanya gibi bişi yapmışlar..
90 gün üstü ve 62 gün altı 24.
Garip bişi ama fena deel..
Dolar 4.75 dendi..Miktar farkı yok..
Burgan 200k temdit 32 gün
3 para birimli TL 21.75 USD 4.25 EUR 2
Normal vadeli TL 23
Vakıfbank ÖB 1M+ temdit
32 gün 23.75
Gecelik 22
Gecelikte devam edip daha iyi faiz veya döviz bakacağım ben.
Stopaj olayını çok takmamak lazım. Bankalar aynı getiriyi faiz yükselterek verirler. Kısa vadede, vade sonunda gelecek faizi de eklerseniz, ekstradan bir de Aralık son haftası bilanço dönemine getirirseniz bir sonraki ay için daha kazançlı çıkabilirsiniz.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Gecelik Odea Oksijen hala 24 küsür olmalı, TEB Marifetli 25'ten açmıştım 25 devam ediyor. Vakıf 1 milyona gecelik 22 diyerek tartışmaya noktayı koydu. Enteresan.
Burganbank ta güldüren hesabım var. Diital başvurusu yapmak istedim. Dijital müşterisiniz uyarısı verdi. Vadeli açmaya çalıştım %13 oran verdi. Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı?
benjo 5.15 hedefime yaklaşıyor pusudayım puslu havada ;)
Ben de vakıf ile çalışıyorum. Onun için oranları takip ediyorum. 25 değil de geçen hafta 24 - 24.5 oranları alınmıştı. Tabii olay şubeden şubeye, şehirden şehire hatta en önemlisi MT sinin tutumu da belirleyici oluyor. Bu arada yeni oran arkadaşlar paylaşımda bulunalım.
Stopaj kesinlikle hafife alınacak bir durum değil kafadan 3 puana yakın faiz indirimi demek olur uzatılmazsa ayrıca ben stopaj kalktı diye 3 puan mevduatta artış olacağını da sanmıyorum konuştuğum banka uzmanlarının kıstas aldığı tek nokta dolar kuru bu ara tüfe üfe falan takan yok dedikleri tek şey dolar düşüyor mevduat faizi de düşüyor reel faiz kimsenin umrunda değil
stopaj indirimi kalkarsa mevduat faizlerinin otomatik olarak yukarı yönlü güncellenmeyeceğini düşünmemin sebebi stopaj devleti ilgilendiren bir konu bankayı ilgilendirmez vergi gelirinden fedakarlık yapan burada devlet oluyor banka için önemli olan kendi maliyeti dolayısıyla kredi faizlerinin düşmesinin istendiği ve düştüğü ortamda mevduat faizlerinin artması pek mümkün gözükmüyor bana göre
Bir sürprizde TEB den geldi
Günlük marifetliyi % 23,50 düşürmüş , 90 gün hoş geldin süresini de 45 gün olarak güncellemiş ..