Dolarda ya ufak bir ikili tepe ya da flama var. İzlemek lazım bakalım hangisi çalışacak.
Printable View
Dolarda ya ufak bir ikili tepe ya da flama var. İzlemek lazım bakalım hangisi çalışacak.
71 maddelik TORBA YASA paketinden...
Torba yasa teklifinin 'Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi' kurulmasını düzenleyen 22. maddesindeki ilgili bölümde şöyle deniyor: ''Finansal sistemin bütününe sirayet edebilecek ölçüde olumsuz bir gelişmenin Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi tarafından tespiti halinde, üye kurum ve kuruluşların yetkileri dışında alınması gereken tedbirleri belirlemeye Cumhurbaşkanı yetkili olup ilgili bütün kurum ve kuruluşlar belirlenen ve tedbirleri derhal uygulamakla yetkili ve sorumludur.''
Elimdeki telefon 3 seneyi doldurdu niye bu telefonu olan Pazar’dan sokaktan alışveriş yapamıyor mu .
Lüks avm den mi yapmak lazım anlamadım
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hani bir deli bir kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış ya . Geliyor bir trol ortaya salakça, saçma bir laf atıyor bu kadar adam da o lafın peşine beş sayfa mesaj yazıyor.
Ne oluyor bilgi paylaşımı zayıflıyor ve trol kazanıyor. Evet zekiyiz ama yeterince akıllı değiliz. .. YTD
bu başlıkta iki grup kaybolan var dolar düşerken kaybolanlar dolar çıkarken kaybolanlar :)
Dolar kaç oldu ? (JET SOSYETE den) :he:
Bu akşamki bölümde de DİPLOMA olayına dokunduracaklar...
dövizde yalancı bahar, cds 405
3393 altında kalma.Terbiyesizliğe gerek yok :oleyo:
https://i.hizliresim.com/0R8o4R.png
Kira gibi önemli bir gider enflasyon sepetinde %5 ağırlıga sahip bu ülkede neredeyse her 3 kişiden biri kiracı bunun gibi önemli bir gider enflasyonda %5 ağırlık olması çok komik görende ülkede herkes ev sahibi sanacak.
Dolarda prob.yok...merkez zaten yıl sonu 5.50 cıvarı dıyor tabii zor orası..hersey kont. Altında...eskisi gibi olmaz yeterki dünya pıyasalarında çok çok olumsuz bır durum ve en onemlisi ıçde Reisle-Bahçeli arasında sıkıntı olmasın ...
Anlıklar paralı artık...Aşağıdaki var...1 günlük geriden takip ediyor...
https://www.paragaranti.com/cds
5.40-45 satısı yıyor zaten...suzuluyor...taslar yerıne oturur bıraz sabır..
Bahçeli'nin , Erdoğan hakkındaki düşüncelerini yazmış arkadaş.
https://twitter.com/Theburaakk
İnsanları etiketlemek bu kadar kolay .
Babamın tuşlu telefonu bile Yok ona söyleyim o alsın o kazıklanmaz o zaman değil mi
İnsanlar okuduğunu anlamıyor biz adam kazıkladı diyoruz adam elinde iPhone var diyor .
İnsanları yaratıyorsun bari takip et Tanrı’m
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
REYİZ Bahçeli ve ABD aynı anda iyi idare ediyor. Papaz olayında gördük. O kadar Ergenekon mağduru cezaevlerinde kanserden kalp kirizinden hayatını kaybederken ev hapsine almadılar. abd yaptırım kararı açıklamadan 1 gün önce hemen papası ev hapsine aldılar. ABD yi bu şekilde yumuşattılar. adından ekim ayındaki davasına kadar ev hapsinde tuttular. Meydanlarda BU FAKİR GÖREVDE OLDUĞU SÜRECE SİZ BU TERÖRİSTİ ALAMAZSINIZ beyanları. Hergün AHABER başta olmak üzere tüm yandaş kanallarda ABD şöyle ABD böyle fetvaları ile milleti ve başta Bahçeliyi kandırdılar. papazın ekim ayındaki duruşmasından 1 ay önce savcısı değiştirilince papazı salacaklar bak dedim. Duruşmada 2 gizli tanık birden ifade değiştirdi (tanıklara yalancı tanıklıktan işlem dahi yapmadılar), duruşmanın savcısı suçun mahiyetini değiştirip 35 yıl cezayı 3 yıla çekti.. ardından yurtdışı yasağı kaldırıldı. 1 gün önce izmir e gelen ve bekletilen uçağına binip papazı gönderdiler. Bir eksik şey vardı oda resmi tören düzenlemeyi unuttular. YARGIDA ŞEYİ ŞEYEDİP papazı uğurladılar. Sonrasında dolar düşmeye başladı. Bu durumu gören Bahçeli 2 eleştiri yaptı sonrasında gene dümen suyuna girdi. Şimdi benim asıl korkum PYD Terör örgütüne orada ALANDA ŞEYİ ŞEY EDİP ETMEMESİ. Eğer PYD terör örgütüne müsade ederlerse devamında ülkemizin bütünlüğüne kasdedecekler. Nasıl ki Afrinde terör yuvaları dağıtıldı ise aynını menbüçte geç olmadan yapmalıyız. tıpkı yargıda şeyi şey yapma gibi oradada alanda şeyi şey yaparak buna müsaade ederlerse işte o zaman kaybederiz. İnşallah böyle birşey olmaz ama eğer orada müsade ederlerse bunların dümenine su taşıyan Bahçeli yi tarih asla affetmez.
https://www.bloomberght.com/haberler...na-vdmk-imkani
Umutabi ye selamlar saygılar
https://www.youtube.com/watch?v=zWjYbF_kfBA
VENEZUELLANIN BATIŞI AŞAMA AŞAMA ANLATAN BU VİDEOYU İZLEYİN. BAKIN HANGİ ÜLKEDEKİ ADIMLARLA AYNI.
alıntı
'' Aynı kullanım miktarına rağmen;
Dolar 4.25 iken doğalgaz faturası 100 TL
Dolar 5.25 iken doğalgaz faturası 120 TL
Dolar 6.25 iken doğalgaz faturası 135 TL
Dolar 7.25 iken doğalgaz faturası 145 TL
Dolar 5.15 iken doğalgaz faturası 155 TL ''
*Fitch: Türkiye bankacılık sektöründe tahsili geciken krediler 3. çeyrek sonunda toplam brüt kredilerin %3.1'ine çıktı (2017 sonu: %2.9)
*Fitch: Türkiye bankacılık sektörü brüt kredilerinde büyümenin 4. çeyrekte ve 2019'da sınırlı kalmaya devam etmesi bekleniyor
*Fitch: Türkiye bankacılık sektöründe karlılık risk maliyetlerinde artış etkisiyle zayıfladı
*Fitch: Türkiye bankacılık sektöründe karlılıkta gerileme bekliyoruz
*Fitch: Türkiye bankacılık sektöründe seçilmiş bankaların döviz cinsi fonlamaları dolar bazında %15 azaldı
*Fitch: Türkiye bankacılık sektöründe 9 aylık dönem sonunda ikinci derece kredilerine oranı ortalama %9.5'e çıktı (İlk yarı sonu oranı %7.8)
Sağlam olan bankacılık sistemi...Bu sağlam hali oluyorsa çürük hali nasıl olacak acaba ? :drunk:
Aferin. Akıllı ol.Uzaklaş çizgiden.. :whistling:
http://666kb.com/i/dz9bmtpejj6sys0mu.png
http://www.paraanaliz.com/2018/genel...yetkisi-28364/
EĞER 'Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi' gerekli görürse Başkan Erdoğan
TCMB adına faiz indirecek mi?
Bankalar Birliği adına bankalara kredileri yeniden yapılandırmak gibi direktifler verebilecek mi?
BDDK adına makroihtiyati kuralları değiştirebilecek mi?''
Çok önemli bir haber,normalde piyasalarda kasırga estirmesi gerekir,ama herhangi bir tepki olmaması şaşırtıcı!...
Ortalık güllük gülistanlık iken herkes birbirine güvenir. Aktif döviz swıft bedava diye her yerde yazıyor. Limit yazmıyor. Dün saat 13 de 18 bin dolar swıft yaptım, ekran görüntüsünü aldım. masraf sıfır yazıyor. Bugün saat 11 oldu para gitmemiş. Müşteri temsilcisine sordum. ''Efendim İnternet bankacılığından günlük 10 bin dolara kadar masraf yok, üzerine 35 dolar masraf var. '' dedi. İşlemi iptal ettim ve 10 bin dolar yeniden bugün işlem yaptım, ama artık kimse telefonuma bakmıyor. İşlem de onay bekliyor bekliyor.
Bunlar müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar gibi.
7.25 ağustos ayında olmuştu...doğalgaz faturasını 145 TL getirmek büyük başarı (hamam işletmek lazım gibi :he:)...bize 20 tl altında kaldığı için ertesi aya bırakmışlardı fatura basmayı :he:
Bir örnek vereyim onlara ne dersiniz.
Tanıdığım bir adam boğazdaki ve Adadaki Yalısı’nda kullanmak için elemanlarına A101 Bim poşeti toplatıyor bir handa kiralık odada poşet biriktiriyor .
Yılbaşında sonra paralı olacak diye poşet .
Gidin onlara sarın istiyorsanız
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bence rakam hatası yaptı bloomberg :he: Başına 1 koymayı unutmuş editörleri :he:
Saat 14:30 büyük bir bankanın gişesi:
rxpu son müşteri. Epey büyük bir şube. Bir tuhaflık var. İçeride nerdeyse hiçkimse yok.
rxpu'nun işlemi bitti.
Gişedeki eleman yanındakine: Vay be banka tarihinde ilk defa içeride hiçbir müşteri yok!. Bu (bu dediği ben oluyorum) son müşteriydi!!!!