Cafede ayar vermekten, iraki faslina geçemedim, ben damlaligimi doldurmaya gider...
Printable View
Cafede ayar vermekten, iraki faslina geçemedim, ben damlaligimi doldurmaya gider...
Afiyet olsun sofra.
Çenem düştü demiyorda
Oda mactadir 20 saniye kala 3 luk yedik
Ağırlığına dayanamadı
Konunun konunun
1. Nam no'luylan basladik, cafede kimse kalmadi, siyaset topigi olu, bana eğlence yok bu gece!:agla:
2. Nam no'luyu doldurduk musteri neyim yok, ciroyu kendimiz yapacagiz anlasilan...
Oooof of Reha Bey yıkılıp yığılır kalırsak bil ki içerden, pardon ırakıdan olacak. TV'yi de seyredip sinirden süreci hızlandırmayım bari. Ben kaçar. Yarasın efendim.
Üçüncü sarışına başladım.[emoji481]
Herkese afiyet olsun, birazdan 3. baslar daha sonra sarisinnarlan final yaparim.
Sarisinnara atlama saati!:yahoo:
Birazdan zibaririm, öğlenden sonra da erkenden uyanırım...
Dükkanı kapatayım .
Tukkani açalım, 1 saate damnatmaya baslarız...
Afiyet olsun Sofra.
Afiyet olsun herkese yavaş yavaş sarışınla başladık
Yönetici nerde, yönetici nerde.
Biz damnatamıyoz bile.
Farzı halledip geldim.
Yoksa "hisse harici her yere maydanoz oluyo!" diye ihbar edip benden kurtulacaklar.:)
Afiyetler olsun efendim.:cheers:
Yoneticisi bile burada derdine derman ariyor, 3 tek damnatsa bir seyi kalmayacak halbukim!:oleyo:
Basladik, irakimizi afiyetlen damnatmaya!:yahoo:
Karisik bir isler vardi geceyarısını bulur derkene, göklerin adaleti damnat dedi aniden!:halay:
Afiyet olsun Sofra.:)
Bugünlük mola , herkese afiyet olsun :yes:
Sarışın vakti...
Son sarışınida halledip, zibarma vakti...
Ayni memlekette biri yeni yatarken difteri kalkıyor bu nasıl is anlamadım :notr:
Kapayayım dükkanı .
Dükkanı açayım , 9.30 gibi hafiften başlarım .
Beni de yazin, ben de damnatacagim bu aksam!:bravo:
Afiyet olsun Sofra..
Uzunca bir aradan sonra yeniden damnatmaya basladim, olmayan müşterilerime afiyet olsun.