Güzel hacim oldu hiç prim yapmayan alka 30 aydir
Yenı anladı millet inşallah devamıda gelir yüzümüz güler ortak
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Güzel hacim oldu hiç prim yapmayan alka 30 aydir
Yenı anladı millet inşallah devamıda gelir yüzümüz güler ortak
İnşallah döke döke götürdüler. Yarın aşağı salmadan doldurarak yukarı devam edecek gibi duruyor. Sabreden herkese bol kazançlar. 4.80 i geçerse 5 üstünde kalmayı deneyecektir. 4.45 altı stoplu takip etmeye devam. 3-5 seans kapalı gişe uzun zaman bekleyenleri sevindirecektir inşallah ;)
Ben bu hisseyi 2.5 yıl tuttum. 2 liradan aldım. 4.5 liradan sattım. 2 de temettü aldım. Maliyetim 1.1 e kadar indi. Araba aldım. Şu an elimde yok. Ekstra param olsaydi kesinlikle dokunmazdim. Günlük aylık kazandırmaz ama sonunda kazandırır. Yazmıyorum ama takip ediyorum. Bilhassa üstten alan sayin hissezede ve berat 37 için devam etsin bu düğün(düğün dernek temsili) :) YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Kardeşim
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Çok kazançta gözüm yok. Bur yillik Mevduat faizi kadar getirirse öpüp başıma koyarım. Ama grafiğin içine etmezlerse aylık grafik yükselişin yeni başladığını söylüyor
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iyi dileklerini için teşekkür ederim Allah herkezin kalbine göre versin
Ortak teknik ne diyor
bu tür sebebsiz yukarı cıkışlar geri gelir.
Ortak göstergeler çok şişti. Soğutmaya bıraktı. 4.50 altına salmak istemiyorlar gibi. Birkaç gün buralarda oyalanıp ikinci bir atakla 5 tl üzerine gidebilir.
Bir arkadaş sebepsiz çıktı geri gelir demiş. Doğrudur. Ama asil sebepsiz olan Temel rasyolari en iyi ve temettu şampiyonu şirketlerden birinin 30 aydır yerinde saymasidir. Bir hissenin sonsuza kadar yerinde saymasi beklenemez. Hele ki bilanço sorunu yaşamıyorsa ve ekonomik daralma ortamında dahi kar ediyorsa hisse fiyatı her zaman yukarı gitme eğilimindedir.
Zarar yazan bir dünya şirket hissesi dahi yüzde 200 yüzde 300 primlendi
Zirvesi 4.99 mu bende öyle gözüküyor zirveyi kıran en az yüzde elli daha gider derler inşallah 5 tl kırar ytdr
Alkim kimya bilançosu güzel gelsede alkim kimya ve alkim kağıt abi kardeş bir şov yapsa alkada 5 tl yi kırmış olur hissenin önü açılır ytdr
Bak ambalaj 36 m sermaye 7m milyon kar fiyat 6 tl
Kaplamin 20 m sermaye 7 m kar fiyat 4.55
Alka 52. 5 sermaye 30 milyon kar fiyat 4.55
Alka komik fiyatta şuan
Ytdr
Su akar yolunu bulur. Her kağıdın bir GÜNÜ vardır...
https://resmim.net/f/rCPOoV.png
aylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.
3. Defa 4.70 denemesi oldu
İs yatırım bakılıyor. 4.75ten sert döndü aşağı
Arkadaşlar
Kademelerde alım ve satım tarafında 10ar bin lotlar varken saat 1 2ye doğru aynı anda her iki taraftaki lotlar silindi ve yine 2 bin 3 bin lot kaldı kademelerde
Arkadaşlar
60 dklik grafik bozuldu
İs yatırım 2 gündür ısrarlı satıcı durumda
Fena indirdiler. Kademeler tamamen bosaldi
Tahtayi dağıtan garanti yatırım oldu. 4.55 seviyelerinden acaip satış yaptı.
Kardeşim
Maalesef maliyetler hep yukarda. Artık kazandırmasi lazım SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse nin finansalları da desteklemiyor yukarı hareketi. sen faaliyet gelirini geriletmişin . piyasanın olumlu tepki vermesini beklemeyin.
güzel kardeşim,
siz isterseniz alcatel, asuzu, tukaş vs hisselere bak. finansalların harika olduğu dönemlerde sert düşüşler yaşamış olmasını bir de yorumlayın. Hissenin nereye gideceği konusunda müneccimlik yapamam. ancak 30 aydır yerinde sayan bir hisseden bahsediyoruz. aylık grafik, yükseleceğini ve belki uzun vadeli bir yükselişin başlarında olduğumuzu gösteriyor. tabii ki hissenin karakteri gereği fiyat hareketliliğinin büyük olacağını söylemeye gerek yok.
Kısa vade vurgun için Gelenleri tokatlamak gerekliydi ve iyi bir ders oldu. Kendi adıma 4.60 ortalama ile epey boşalttım. Grafiğin rahatlamasını müteakip 4.20-4.30 gibi dengelenirse yeniden bineriz vagona. Kağıt ile evlenmemeyi öğretti bize bu kağıt. Kar cebe yakışır , kârı cebe al ve sabırla bekle kağıdı Alka. Sabredin ve sonucu izleyin. Her kağıdın bir günü var.
Alkim kimya 88 milyon kar etmiş nerdeyse sermayenin 4 katı kar bir tavan yakışır
Yarın alkim kimya inşallah tavan yapar bizim alkada 5 kırar inşallah alkim tavan olursa alkada iyi olur inşallah
Iki gün önce 309 bin lot emeklilik fonu almış alkayı demekki emeklilik fonu alım yaptığı için prim yapmis fonlar bile gördü alkayı yavsak spek göremedi ben emeklilik fonu alımına sevindim fonda para çok spek düşünsün ytdr
4.50 altına sarkmasaydi iyiydi ama ben yarın yükseleceğini ve birkaç gün boyunca flama oluşturacağını düşünüyorum
Emeklilik fonları gibi bizde karpayına gidicez bos hisse olsa emeklilik fonlari almaz ytdr
Kafein de gitti arkadaşlar
25 günde yüzde 50
Ortak bizimki as solist[emoji4]
En sona
Alkanin 30 milyon tl kârı fotokopi kağıdımı yazık bu kara bossa 62 sermaye 38 milyon kar hisse 4 'den 7 tl oldu aynı sektör değil ama onun kazandığı tl tamam alkanın kazandığı gazete kağıdımı ytdr
Abi hisseler cayir cayir gidiyor gozumuzun onunde. Senin gibi ******** hissenin...
4.48 e 121 bin lot satış girmiş baskıya devam diyor bu baskılarla elindeki hisselerden yakında kurtulur emeklilik fonları biraz daha alım yaparsa ebesininkini götür ytdr
Bugün var ya cildirttilar gerçekten. İşlemler yatırım finansman, deniz Yatırım ve gedik üzerinden yapıldı. SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yok abi yok. yatırım finansman hissenin anasını ağlatıyor. götürmem diyor hisseyi.