alttan yazdıkça veriyor :wu:
fırsatmı yoksa :oleyo:
bakalım nereye kadar kendini rezil edecek.:bravo:
al-sat değildir.
Printable View
alttan yazdıkça veriyor :wu:
fırsatmı yoksa :oleyo:
bakalım nereye kadar kendini rezil edecek.:bravo:
al-sat değildir.
Arkadaşlar bildiginiz üzere genelde bilanço dönemi hareket yapan bi kağıttayız.Şimdi aynı son ki çeyrek gibi açıklanan bilançosu sonrasını gördük yüzde 10 eksi olarak.Şuan tek hikayemiz mart ayındaki genel kurulumuz var.Ordanda temettü dısında birşey çıkmaz gibi.İmtiyazlarla alakalı bi haber çıksa o zaman çok daha baska olabiliriz.Bedelsiz bekleyen arkadaslar henüz daha geçtigimiz yıl verdi bedelsizi.Şuanlık tek hikayemiz temettü ve gelecek bilanço.Geçmiş olsun hepimize 30 istedik 25 altına tekrardan sapladılar bize.Ne diyelim sağlık olsun.İnsallah eskisi gibi 2-3 haftaya toplar üstüne koyarız 😬
Portfoyde bir kağitta cok bekledim yillardir buzlu yolda patinaj yapiyor, iki kademe ćiksın yarin satim erbos beklim bellimi olur belki tutar. Yatirim amaciniza uymayabilir hiçbir sekilde degerlendirmeyin.
[QUOTE=sertçetin;4149057]Zarar . Satış yaparsan zarar edersin. Bu kağıt buraların kağıdı değil . Şu an 50 tl yi geçmesi gerekiyordu. Ytd. Az düşük bir karın bahanesi bu olamaz.
Burada sayın sertçetin'e katılmakla birlikte,fiyatı 50 demeyelimde 35-40 bandında olması gerekirdi.
Bugün Borusan bilanço gönderdi 9 aylıkta 48.5 kar varken, yıl sonu 84.750 zarar açıklıyor hisse %3 düşüyor.
Bu ilave 5 milyon kar açıklıyor % 11 düşüyor.Ne kadar şerefli bir hisse demi?
Sonlara doğru gelen bir haberde boru ve sac satışları kaleminde gözükmesi gereken tutar,diğer satışlar arasında gösterilmiş.Bilançoyu düşük çıkartmaya uğraşırken elleri ayakları birbirine dolandı herhalde.
bence bugün bu kadar çok düşmesinin bir nedeni de bilanço açıklandığından beri burada olumsuz yazılan bir sürü yazıdır..
Ne alakası var sn.ADORABLE 9 aylık 12 milyon kar geldiğinde'de -% 10 yapmadımı.
Bunun böyle bir hareket yapacağını herkez biliyordu.
2018 de 72 milyon yıllık kar yapmışken hisseyi 13.5 tl ye indiren'de olumsuz yorumlarmıydı.Geçin bu işleri.
Sn. Dandanakan'in bahsettigi "sehven" olan hatanın KAP bildirisi:
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/819640
25 in üzerine atar bugün
Şirket kapandı mı ?
ky elinden nevar neyok aldılar.
aynı durum bagfaştada var.
k/y da bu kadar mı salak kardeşim..satmasın elindeki malını..gören de şirketin kapısına kilit vuruldu sanacak..
Geçenki bilançoda -10 yapıp 23,80 den 21,50 açmıstı.Ardındaki günler 20,20 civarına kadar düşüp yukarı dönmüştü.İnsallah bu düşüşün sonu yine yükseliş olur yoksa bizi ne temettü ne gelecek bilançolar kurtarır.Ytd
Borsa'da neyin prim yaptığı kesinlikle belli değil. Bir çok batık şirket 3 e 5 e katlarken belirli bir karlılığa sahip şirketler patronların ya da patron destekli speklerin istediği şekilde at oynattığı alanlar. Maalesef borsada para kazanmak çok zor. Yatırım da yapsan ya da kısa vadeli alıp satsan da.
Konsolide olan bilanço ne zaman açıklanıyor bilen var mı ?
Verdikçe veriyor herif. İte kaka yukarı giderken şelale gibi aşağıya. Kimse vermez bu fiyattan kusura bakma !!!
biraz abartti dususu sahiden, ne sirketler var katlamis, erbos da kazandikca dusuyor cok ilginc...ytd...
Ben düştükçe alıyorum. Bu kağıt bu fiyatlarda bedava.
Sanki şirket iflas kararı aldı alacaklılar kapıda bekliyor bu ne ya
Asagi devreyi de kestik...Bi bu eksikti...
çüşşşşş 21,60..... İnşallah devre kesiciden aynı fiyatla çıkar da alırız. Bu nasıl bir gevezelik böyle düşüyor? Kağıt 100 lü seviyeleri görmesi lazım diyordum hallere bak!!!!!
Nasıl bir dalavare dönüyor acaba
Yazıklar olsun.
MI 8 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kusura bakmayın bugün ben satın aldım 23 .5 , benden geri almak için düşürdüler ama satmadım.benim görüşüm bu. Y.T.D.
ahlak yoksunu vicdansızlar.ne olduda 3 günde 28 lerden 21,60 'a %30 düşürdünüz.2018 karından %10 düşük kar açıklayınca 3 günde %30 mu düşülmesi gerekiyor.
Nasıl bir kurumsallığınız var sizin.adiler.
Sallıyorlar, dahada sallayabilirler ama kişisel görüşüm; kağıt ucuz. Orta ve uzun vadeli yatırımcılar için sorun yok.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım yaptığımız şirketin patronu eski ve hızlı speklerden, bilen bilir. Imkani olan bakmasın, tabiri-i caizse bırakın kumda oynasın. Gelecek dalga büyük olur.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Verdikçe veriyor ********.... Üç günde %30 büyük kayıp. 6-7 ayda yaptığını 3 günde verdi geri.
Spek iyi spek olsa 100 tl yapar verir millete dağıtır 3 yıl tatil yapar. %15-20 için speklik yapıyorum diyorsa baksın hubvc ye spek nasıl olunur görsün.
dusurdukce mal kaptiriyor...kim verir bu kagidi buralardan...ytd...
şaşırtıcı olan işyatırım fiyatı yüksek tarihi zirvede dedi bir tane bile satmadı.
Yok fiyati 35-50 dediler aldim. konuşanlar insanlari batirindi.Sittin sene kar ettirmezmi artik? Girdik artik ortalamayi dusurmeye bakacagim.y.t.d.
11 TL ortalama ile aldım
Aldıktan sonra toplamda 4 TL civarı temettü aldım .
Yinede satmadım
Ytd.
SM-A800I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bekliyeceğiz yapacak bişi yok... Paşanın keyfi gelene kadar tek bir tane satmam her fırsatta da alırım.
Bu adamların endeks hesaplaması da enflasyon hesabına döndü. Tüm kağıtlar %2-3 düşüyor endeks 0,50... Komedi valla :)
Alçaklığın boy gösterdiği tahta ERBOS! Hırsızların eli küçük yatırımcının cebinde ve bunu herkes izliyor.