bence cok saglam biseyler cikacak bu hareketlerin sonunda, merakla bekliyorum.
Printable View
bence cok saglam biseyler cikacak bu hareketlerin sonunda, merakla bekliyorum.
Eski zirve - eski bilanco - eski yataş...
şimdi yeni zirveler -yeni bilancolar - yeni yataşşşşş
yavaşşş yavaşşş yataşşşşş
Selam arkadaşlar
Bir süre ayrıldım Aselsan ve Denge hisselerinden sonra tekrar aranızdayım.Bilancoyu bekliyorum herkese bol kazançlR.
Kasım güzel geçer umarım.
böyle bir günde aslan parçası mübarek. maşallah
hacim de güzeldi bugün sn slm333. yaklaşık 475bin lot oldu.
bir de hacimlere bakarken biraz da hisse fiyatına da bakmak gerek diye düşünüyorum. şöyle ki:
- hisse fiyatı 5 tl iken 475bin lot, 2.375.000 tl ediyordu
- hisse fiyatı 10 tl iken 475bin lot, 4.750.000 tl ediyordu
- hisse fiyatı 15 tl iken 475bin lot, 7.125.000 tl ediyordu
- hisse fiyatı 20 tl iken 475bin lot, 9.500.000 tl ediyordu
- hisse fiyatı 23,5 tl iken 475bin lot, 11.162.500 tl ediyor.
yani hisseyi 5 kademe 10 kademe 20 kademe vb kaldırmak için geçmişteki gibi nispeten "daha az para" ile bunu yapmak mümkün olmuyor artık.
26.10.2017 tarihinde Yataş Yatak ve Yorgan San. Tic. A.Ş. payları ile ilgili olarak 23,44 - 23,70 fiyat
aralığından 24.565 adet alış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Yataş Yatak ve Yorgan
San. Tic. A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 26.10.2017 tarihi itibariyle %8,26 sınırına ulaşmıştır.
İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Hacı Nuri ÖZTAŞKIN
bence satılacak olan o 600.000 lik ortak pay satışını bir başka ortak parça parça alacak..baksanıza adam dün en yüksek fiyatlardan 24 bin lot almış.bence cep to cep olacak ve hisse fiyatı 1 seneye kalmaz üç haneli rakamlara ulaşacak.adamların hedefi çok büyük baksanıza.dün alan adam zararına mı satacak ? hayır. ksıa vadede 30 u deler geçer diye düşünüyorum. doların ateşinin yüksek olduğu bu dönemde yağmurda şemsiye tutmak gibi bişey bu hissede olmak .ytd
sn.mahir0368 ben 3 yıldır buradayım sizin kadar iddialı kimse yazmamıştı hayır olur, dediğiniz gibi olur İnşallah.
grafikde cizilemiyor ki hisseye bi teknikci gelsin yazsın cizsin :))
25 e ne kaldı ? 24,64 şuan
yavaşş yavaşşş yataşşşşş
Yaz Romeo, yaz.. sen yazinca hisseyi kimse tutamiyor.. hatta bold yaz :)
Hisse cok basit teknikle gidiyor.pivot kırdımı patliyor.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet ben de kendisini takip ediyorum ve buradaki yorumlar daha tutarlı,
işyatırımın verdiği fiyat hedefi gerçekleşti ve o seviye geçildi. hatta işyatırımın o sayfasında enteresan bir görüntü oluştu:
https://i.hizliresim.com/DyyGB6.jpg
görüldüğü gibi, önerisi AL şeklinde ama getiri potansiyeli %-11 :)
düzeltseler iyi olacak orayı. şu an saçma görünüyor o öneri.
bir de garantinin geçenlerde verdiği hedef vardı. 24,30 muydu neydi tam hatırımda kalmadı rakamı. ama o da geçilmek üzere gözüküyor. eee şimdi hedefsiz mi kalacağız. uzay boşluğuna mı bırakılmış olduk şimdi :) yetkililerin bu duruma el atmasını bekliyoruz :)
(yetkililer kim? işyatırım ve garanti yatırım elbette)
İş yatırım bugün alımda bilanco gelince hedef fiyatları güncelleye bilirler...
yataş arıyorum telesekreterde müzik ( Türkiye nin iyi ki yataşı var ) şarkısı var...
bilanço tarihini bilen var mıdır ?
dün nuri öztaşkın borsadan 24,5bin lot aldığını bildirmiş.
geçenlerde habibe altop 600küsurbin lot satma niyetim var diye bildirim yapmıştı.
öztaşkın ve altop... kim bunlar? yataşın ana ortakları olan 2 aile bunlar.
ne yapmaya çalışıyor bunlar... bir aile ferdi satmak istiyorum borsadan diyor. diğer aile ferdi aldım tahtadan diyor. ne zaman? hisse 20li fiyatlarda iken. daha önceden bostancı otelcilik vardı patronlardan birinin idi ve o bildirim yapardı şu fiyattan şu kadar lot aldım diye. şimdi direkt aile fertlerinden geliyor bildirimler. hoş, lot rakamları pek önemsiz rakamlar ama, ana sahiplerinden böyle bildirimler gelmesini önemsemeli miyim değil miyim karar veremedim. yani bunlardan "nem kapmalı mıyım" yoksa "nem kapmamalı mıyım" henüz karar veremedim.
Sağlam saldı
neden frene bastı birisi/birileri acaba?
günü eksi mi artı mı kapatacak bugün acaba?
6 gündür üstüste yeşil barlar yapıyordu. bugün de yeşil bar yaparsa 7inci gün olacak.
7 gün üstüste yeşil yapmış mıydı daha önce? emin değilim ama sanırım yapmamıştı.
Alım fırsatı olabilir mi diyorum içimden, bilanço falan gelecek acaba diyorum?
Sayın fizikcöz yataşı takip etmeyi bıraktımı ?
benim özellikle son 2 saattir işlemlerden düşüncem. tahta yapıcı altlara satışa yazıyor düzeltiyor siliyor. sonra alım tarafına yazıyor düzeltiyor siliyor. yani algıya oynuyor. kendi harici korkutabildiği bir ky varsa alıyor elinden. yoksa aşağı yukarı algı yapıyor. ama bilmeli ki şurada bir avuç ky kalmış onlarda ne yaptığını, nereye yatırım yaptığını biliyor. spek çek yukarı motor soğumadan
Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
27 Ekim 2017 17:27
***YATAS*** YATAŞ YATAK VE YORGAN SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri ) İlgili Şirketler [] İlgili Fonlar [] Türkçe Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yoktur.
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Borsa İstanbul A.Ş'nin 27.10.2017 tarih ve BİAŞ-4-9794 sayılı yazılı talebi üzerine Sermaye Piyasası Kurulu'nun II.15.1 Özel Durumlar Tebliğinin "Olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri" başlığını taşıyan 8'inci maddesi gereğince yaptığımız açıklamadır: Borsa İstanbul'da işlem gören Şirketimiz paylarında gerçekleşen fiyat ve miktar hareketlerine neden olabilecek Şirketimizce kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmamaktadır. Saygılarımızla Yataş Yatak ve Yorgan San.Tic.A.Ş
Kap Bildirimine git
Yatirim Finansman bugun 116bin lot satmis, Ak Yatirim da 98bin lot satmis, bu ikisi disinda satis tarafinda pek kimse yok.
Genelde Citibank kullaniyor Yatirim Finansman'i, 2 gun sonra belli olur takasbank virmanlari sonrasi. Ak Yatirim'daki satislar ise yine patronlarin satisi diye dusunuyorum, ufaktan alim gosterip, buyuk lotlarla satiyorlar galiba.
Vay be Yataşım 2 lerden aldığın Yataşlarım nerelere gelmiş.Bu hisseyi tanıtan Acemşah a helal olsun.Kendisi galiba Asuzuda,okuyorsa bol bol selamlar.....
sn.nazelyon yazdığınız şekilde oluşan grafiği sizin buraya atmanız mümkünmüdür?
Atatürk,silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun inşAllah,Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun,Ne Mutlu Türküm diyene.
sadece 1 kademe de olsa, bugün de "düne" nispetle + kapattı hisse.
bu şekilde üstüste 8inci gün oldu.
Yarın ne olur arkadaşlar bi fikriniz var mi? Bugün duraksadı.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dün eksi kapatmasını bekliyordum ama yapmadılar. daha ne kadar artı kapatmaya devam eder acaba? ara-sıra bazı-bazı eksi kapatsa daha sağlıklı olmaz mı acaba? gibi sorular...
ortak gün boyu neredeyse tamamen ekside ya karanlık odada yada son anda artı oluyor. grafik açısından bilmemde bu sayılır mı eksiye motor soğutmaya
24 tl altında kalmasını pek istenmiyor gibi görünüyor, bilancoya az kaldı bakalım yine aynı senaryomu yaşanacak.
yavaşş yavaşşş yataşşşş
http://rapor.isyatirim.com.tr/2_20171031083628037_1.pdf
yabancı raporu