İş yatırım fena daldı hisseye sabah sabah.
Printable View
İş yatırım fena daldı hisseye sabah sabah.
2.07 direnç miydi yalan oldu sanki.:kahkah:
Bravo iş yatırıma hem önerdi hem daldı hisseye bravo.:bravo:
Ek yapmaya fırsat vermedi mübarek.
Tek rakibimiz THY değil artık roketsan.:kahkah:
İş kustu malı hatta satan tarafa geçti zübükler. Gelde inan sonra bu kurumlara.
genede düşerememiş hisseyi hala iyi duruyor...
600 bin kusurla en çok satan iş. Ne kadar ahlaklıyız.
Tepeden vermek lazımmış kafasına aslında.
ARTIK mızrak çuvala sığmıyor, fk 0.90, hisse başına kar 2.27 olmuş sen bizi saf mı sandın güzel spek kardeşim.
Karanlık odadaki satış iyi olmadı. Artık yarına bakacağız..
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maharaj yarın ne olur sence
F3311 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maharaj abi bi yorum alalım
F3311 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Bence sorun yok yeşil yandıkça."
Müthiş bir yorum olmuş!!!!!!
Redmi Note 6 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Torunlar kla****** yeşil kapanışlara başladı mı alır başını gider. Ama kırmızı kapanışlar başladı mı arkası gelmez dibi bulunmaz.
Ben 4. çeyrek öncesi hissede risk görmüyorum. Zira çok sağlam bir kar ile değerleme bekliyorum.
2.13 ile erken çıktım düzelme yaparsa endeksin durumuna göre tekrar geri dönerim. Ama inşallah treni kaçırmayız..
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Torunlar buralarda bi mola verip, 2.17-2.23 aralığına hatta,-ÇOK KISA SÜRELİ ANİ ŞELALE SARKMALAR İLE -2,13-2.17 aralığına kadar bir düzeltme yapabilir.(Tahmin ve görüştür) buradan güç toplayıp daha yukarılara gidecektir ama...2.60-2.76 aralığı asıl çıkış hedefi ara dinlenmelerle,,,,
Cok hacimli islemler var, ne zaman satmaya kalksam tekrar alim icin cok fırsat vermiyor dolar ve euro dusuyor, faiz oranlarida bayagi düşük 2.50 yi yapmadan birakmazda sonrasini bende kestiremedim 2.50 üzerinde 2.59 a atar ve uzerinde kalirsa o zaman 3.50 leri hedef yaparmi yapar
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
*bnp paribas, torunlar gyo için tavsiyesini 'al'dan 'tut'a düşürdü, hedef fiyat 2,43 tl
hedef fiyatlara geldi. 2.30 2.50 arası dinlenir biraz.
Gitmesi icin hersey musait aslinda bakalim neyi bekliyor tahtada kimsede kalmadi.
Millet gerçekten satıp gitti mi yoksa totem mi yapıyor?
Ben satsamda yine aliyorum bu fiyatlar bana komik geliyor olmamasi lazim, yillik 2.23 hisse başı kar eden firmanin bu fiyatlarda olmaması lazim
3 hafta hisse %60 pirim yaptı çok iyi bir getiri bu. Bundan fazlasını yapabilecek potansiyele sahip lakin bir düzeltme ihtiyacı var ama o düzeltmeyide bir türlü yapmıyor yapamıyor. Buda hissenin çok ucuz rasyolarından kaynaklanıyor.
Rasyolar cok ucuz bundan ucuz gyo yok suan, ben aksine primli olduğunu dusunmuyorum sonucta önceki zirvelerinden uzakta bu kagidin 1.50 ye kadsr indirmesi kagittski baskidan kaynakli,hacim oncesi silkeleme çalışmasıydi
Kısada çok sert gitti dostum. Kurumların hedef fiyatlarına geldi duruldu buralarda.
Güç toplayıp tekrar atak yapabilir bence. Hissenin ucuz olduğuna şüphe yok.
Hisseyi indirmelerine dikkat ettim hacimsiz hacimsiz alimlri hacimli oldu
Sahibinden.com da 5. Leventte satilan 3 ilani favorime ekledim 2 si satildi, bence bu ceyrek suprizlere gebe olabilir.
1,50 1,6 bandında aldığım hisseleri sattım 75 de mal gibi ne ralli yaptı be arkadaş kısa sürede.. içim gitti...
Hacim yapacam diye al takke ver kulah yapiyorsun, naz etme klgyo tavan yapacak sen 2 yukari 1 aşağı yapacaksin, yok oyle yagma tarihi zirvene gitmelisin buralar yakismiyor sana.
3.50 ler benim bildigim
PD/DD en düşük gayrimenkul yatırım ortaklıkları
#TRGYO 0,31 FK 1,04 yıl
#ISGYO 0,31 FK 4,97 yıl
#KLGYO 0,34 FK 3,85 yıl
#HLGYO 0,43 FK 2,65 yıl
#EKGYO 0,43 FK 15,16 yıl
Bunlar da yüksek olanlar
#YKGYO 1,18 FK 11 yıl
#SNGYO 1,86 FK 1,9 yıl
#IDGYO 5,07 FK zararda
Twitterda gordum
Citi ve Doçe toplamı Çarşamba itibariyle %30'u buldu.
Gun icinde hacim olsun diye kademe indirip kaldiriorlar ema 2.35 di tam orada kapadi altinda kapanis olursa yazik olur. Boyle ucuz gyo şirketi bu fiyatlarda saka gibi gercekten, hisse basina senelik 2.27 tl kar elde ediyorsun, gecen dönem bu rakam 1.16 idi, artik 3 lere dogru yol almasi lazim.