önce yukarı sonra aşağı :cool:
Printable View
önce yukarı sonra aşağı :cool:
bence yukari :) ama dunku bosaltmadan sonra kim guvenir tahtaya bilemiyorum. kimsenin guvenmedigi durumda da neler olur orasini gorcez 😀
Lenovo Z90a40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Isimiz galipe kaldiysa onu bekliyosak yaziklar olsun sana spek 😂 😜
Nurolun yatirim bankasi oldugunu, yani araci kurum oldugunu, bir zamanlar piyasada metro gibi bayaa aktif oldugunu da yazayim da spek arayanlarin fenerlerine biraz pil dolsun. Allah dusunce, calisma ve akil fikir versin 😜 Sussli varsa girilmezmis oyle bi hisseyeymis de girme bize ne, bana ne 😉 Bak ben sattim bekliyom 😆
Afsfasfas ya nomorebets dostum.. no more bets yani. Sayin Ozturk, hurmetler size :)
Siz Galip olun ben spek 10 yapalim hiseyi ahahahaha
Tank ihalesiyle hedef acaip bak 10-4=6 10 u kirarsa 10+6=16 puskevit hesabiyla afsafaafgsahahah
16=5 $ biz neyi bekliyoruz 5 i kirmasini yani al bu da puskevit hesap saglamasi. Tank kac harfli, 4 su an nerelerdeyiz 4 lerde yani ilim bilim budur ! ))))
Millet akilli coktan satmis hic gulen eglenen yok, galip yaw bunnara iyilik de yaramiyo para kazandirdin bi de kiziyolar afafasahaha
Ha ya da cok hirsli bunlar 8 olsun isteyolar, sen yap onlar sana satsin isteyolar, en akilli onlar, gelip uc gunde zengin olcaklar biz salaaz ya 4 ten mal al dedigimizde 2,5 bekliyolardi onlar akilli 5,40 biraz satarsin diyoz kime diyoz onlar 10 diyo olmayinca horoz asagi horoz yukari, sst galip hadi ver 4.20 olsun burada seyret pismanlari hep suclu baskasi onlar hep masum hep akilli hey allahin adamlari 😂
A pardon sende mal yoktu vermistin dun sen pardon. Elimizdekilerle bekleyelim bakalim Godot'yu. Ne demis Samuel Beckett abimiz, bekleyen dervis, pes etmis gitmis. Haydi eyvallah 😆
Vurdu gol olduu car curt
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron iyi kalecidir, galip atamiyo afsafsfasahahaha
Naaptin nomorebets kizdin mi ? )))
Bozuklukları harcayayım dedim[emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
4:80 den almaya tırstın.Yarın yerine koyarsın 5::10 dan sıkma canını.Adamda kağıt olmayınca deliriyor ya.Al biraz rahatla.
Alan satan vercek var mi ltf ? Ahahahha. Sinir bozucu spek 🤡
O la la yukarı aşağı yapim de çıkartalım bari maliyetini [emoji1]
Bugün kim aldı sattı acep?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...07fb5da40a.png
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Metro + seker + global 3 lusu isbasinda...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çakallarla dans sayın susli[emoji126]
Bu işlemler dünkü işlemler değil dostlar.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...43c233bda2.png
djtiesto son durumu bir atabilirmisin. teşekkürler.
o bekleyen 200 bin kime gidecek acaab
Bir gün öncesini görebiliyorum ben sayın zafer üzgünüm
galip ağam bayram öncesi çiz şu tahtayı bayramımız olsun :)ytd
Yazarken bile çakmış ya la
takas yok mu
4.80 den tırsıp almayanlara gelsin.Dün dedim ya 5.10 dan alırsınız bugün diye aha aha aha
Anlık takas atacak biri var mı
Sent from my GT-I8200 using hisse.net mobile app
Len 3 gunluk nugyocular bayramlik harclik kazanip bana laf mi cakiyolar? hahahaha ya valla acaip 😝 Ulen benim trade diferansim senin toplam lotundan fazladir hadi neyse... tavan mi olcaaz ne ? 😂
Nazar etme ne olur çalış seninde olur.Aha aha aha
Ek 4931 sabahki işlemler