dunku pastahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...97c4d2ca47.jpg
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
dunku pastahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...97c4d2ca47.jpg
Suat 30 binle tahta yapiyon .20.26 ne olacak benim param olsa acımam 20.50 ye kadar alış yaparım gerekirse
Borsada 3/5 bin TL ye bakmam
Benim prensibim öyle
Sen gunlukcusun
Herkesin prensibi var https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...143593251a.jpg
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mallarin tamami 20.14 den geldi.
Son islemle maliyetim 19.92 dir.her zaman trade maliyet dusurmede ise yarar.
Dostum 13 bin lot satış vardı sildiler
Değişik işlemler oluyor
21 e değse iyi olacak
Senmi sattin gene20. 24 ten Osmanlı'dan
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tebin alışı bitti biraz daha koysa bari
20.12 altına sarkabilir yoksa
kimdi serbets satan oyle.butun mallar yinr geldi.kimse tesekkurler ona
Alan içinde satan içinde hayırlısı
İzocam enerji tasarrufu ve yaşam konforu sağlamak amacıyla Dünyada 7 ana farklı ürün gamını (camyünü, taşyünü, foamboard-xps, izopor-eps, izocamflex-kauçuk, peflex-polietilen, yalıtımlı sandviç panel) tek çatı altında üreten ilk ve tek firmadır.
İzocam, iş güvenliği, temiz çevre ve enerji verimliliği konularını her zaman gündeminde tutmaktadır. Bu kapsamda üretim tesislerinde sahip olduğu ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 ve ISO 50001 sertifikalarının gerekliliklerini yerine getirmektedir.
Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yapılan Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirmesi notu 30.12.2014 – 30.12.2015 dönemi için 8,76’dır. İzocam, Haziran 2015’de açıklanan ISO - Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2014 Araştırması’nda 279. sırada yer almaktadır. Ayrıca Brand Finance Turkey 2015 Raporu’na göre de en değerli 100 marka arasında gösterilmektedir. Yapı Malzemeleri Yönetmeliğine (89/106/EEC) göre CE işaretini taşıyan ürünlere ve EUCEB tarafından sertifikalandırılmış İzocam Mineral Yün (Camyünü ve Taşyünü) ürünlerine sahiptir.
BEN ORTAK OLMAK İÇİN ALDIM. HAA YOK BENİ ÇIKARMAK İSTİYORSA ORTAKLIKTAN KİKe KİKE GÖRÜRECEK PAŞAM...
BÖYLE BİR MARKAYA OLUŞTURMAK BİLE 300-400 MİLYON EDER.. HERKES HESABINI ONA GÖRE YAPSIN
https://www.saint-gobain.com.tr/habe...syonu-paylasti
İzocam, yeni EHS vizyon ve misyonu paylaştı!
İzocam, 2019 yılında Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) performansını daha ileri seviyelere taşımak amacıyla Çevre ve İSG konusunda bir dönüşüm süreci başlattı.
İzocam, 2019 yılında Çevre, İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) performansını daha ileri seviyelere taşımak amacıyla Çevre ve İSG konusunda bir dönüşüm süreci başlattı. “Güvenlik Seninle Başlar†mottosunun kullanıldığı Çevre ve İSG Vizyon ve İlkeler Lansman Toplantıları 12 – 21 Haziran tarihleri arasında düzenlendi. İzocam’ın Tarsus, Eskişehir Gebkim, Dilovası ve Maltepe tesislerinde gerçekleştirilen Çevre ve İSG Vizyon ve İlkeler Lansman Toplantıları’nda yeni vizyonu, misyonu ve ilkeler ile Çevre ve İSG konusundaki hedefleri aktarıldı.
İzocam bu çalışmalar ile birlikte yüksek riskli faaliyetlerini yönetmek ve çalışanları şiddeti yüksek kazalardan korumak için oluşturulmuş 8 temel ilkeyi vizyon yaklaşımı ile beraber ele alarak sıfır iş kazasına, çevre kazasına ve meslek hastalığına ulaşmayı hedefliyor.
Recep bey şirket güzel ama para etmiyor
Aklımdan sürekli sat şu kağıdı git dolar yada Euro al diyor bir yanım
Bir yanım sat thyo al diyordu 11 TL iken onuda kaçırdık
Ucuz kağıt ne kaldı devlet bankaları biz alsak Halkbank 1 hafta sonra ABD den aynalı bir ceza gelir almazsak 10 TL olur Halkbank
11 TL den thyo alsaydık biraz zararı karşılaşmıştık
Ne varki bistte şişti
Bir yandanda acaba pay alımı bittimi şirket bir adım atar 98 bulmaya çalışırmi rüzgar tersine döner mi diye dusunuyoz
Açıkçası gün geçtikçe umutlarım azalıyor sanki bunlar hiçbir şey yapmicak bu şekilde borsadan çıkılacak yani ağır basıyor
Bir yandan borsa dışında bu şirkete ortak olunur diye düşünüyorum şirket güzel ana ortağı dünyada ilk 100 şirket arasında her alanında lider
Bir yandanda bunlar hep uzun vadeli düşünüyorlar 3 yıl surunup 20.12 ye ortaklıktan atılmakta var para erir diye düşünüyorum
İzocamin dağıttığı temettü karlılığı çok iyi bir şirket deil normalde yıllık 15 milyon kar ediyor tamamini temettü dagitsa 65 kuruş 30 yılda kendini amorti ediyor .tamamını dağıtması imkansız en faazla yuzde 20 yani 15 kuruş
Avrupa'da faiz Fransa'da yüzde 2 civarı izocamin 30 yılda kendini amorti etmesi Avrupa şartlarında çok iyi orada olsa borsada ucuz olur
Ama Türkiye'de faiz yüzde 16 yani paranı faizle 6/7 yılda amorti ediyon
İzocamin temettüsu Türkiye'de cazip deil
En iyisi son pişmanlık yaşamamak için borsa kararını beklemek olacak kendi açımdan
Başka fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim
Borsa dışında ortak olmak sizce nasıl olur
Sanki aramizdada dokulenler oldu gibi bir sen bir kalcaz galiba dostum.:)
Son pastahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9070cff6ca.jpg
Suat ne iki kişisi daha 1 milyon 50 bin lot var
Oda önemli deilki bizi mağdur eden bir durum var şu an
Tek kişi kalsam ne olur arkadaş
Yok öle bir şey öle düşünme
kaldı 2 iş günümüz sıkmayın canınızı arkadaşlar tabi ki üç beş veren çıkacak fakat görünen devede kulak misali az satan var sanki reşat altını saklar gibi yapışmış hisseye insanlar ve belliki herkez zararda bundan sonra vermezler ve patronada ders olsun şu bir gerçek ki borsa dışına çıkınca kimse virman işleriyle uğraşmaz arada birkaç nakite çok sıkışan olur onlar istisna insanlar bürokrasiden bıkmış ve bırakır oluruna gidip form doldurup TEB yatırıma virmanlayıp banka banka gezmez yeni haftaya bol şansla başlamak dileğiyle hoşça kalın bol kazançlar diliyorum.
Bencede borsa dışında da bunlar 98 i zor bulurlar .
Sukur haftayi iyi maliyet dusurerek kapatdik.iyikide trade yapmisim.bakalim ne olcak.kaldi son 2 is gunu
aynen öyle önümüzdeki bir kaç hafta çok hesaplara gebe kalacaklar kimsenin dile getirmediği kararlarla karşı karşıya kalabiliriz yani şu ana kadar olandan farklı ben 4000 lotu olan arkadaşımı biliyorum arayıpta sormuyor dahi 28 düşünce tekrarda alıpta kümeste kalan üstelikte amatör verecek durumdada değil ihtiyacı yok bu gibi bir çoğu var bekle gör moduna giriyorum.Şirket milyarlık bir yabancı fakat bizim satılmış akıl hocalarını ne yapacaz adamlar şeytana uyupta daha yüksek bir fiyat belirler serbes marjla mı açar bilemem şu an gömlekçiler daha devir teslimini yapmadılar büyük bir ihtimalle gömlekçiler haftaya devir yapabilirler.
Karaduman inzivaya çekildi .
Ben yazmasamda borsada 45 borsa dışında 100 TL den assaga satmam.ama beni ortaklıktan ataralaraa bilemem dedi
Cin Ali bey bizim gibi çok sık girmiyor bizden daha sabırlı açıkçası uzun vade yatırımcı işlemin sonucunu bekliyor
Bir arkadaş pasta hazirluyordur patrona ekmek yoksa hesabı patronun elini uzatmasini bekliyor ama patron kolunu veriyor
Yüksek maliyetlilerin canı burnunda kimisi bela okuyup belkide sattı
Belki bir şey olur deyip 20.14 ten hisseye giren 30/70 bin lot arası olmustur.onlar için sorun yok
100 ile 150 bin lot 21 maliyetli zaten en fazla yüzde 5 zarar ederim diye bekleyen var
Koç holding zamanından uzun vadeli temettuye yatırım yapan hisseyi unutmuş 500/700 bin arası vardır .bunlardan hisseyi zor alırlar .100 TL bile olsa bu adamlar takip etmiyor .belki 3/1 ölmüştür .
Benim tahminim Suat bunlar 98 i 3 yıl deil 13 yildada bulamazlar
Haaa şimdi kahpelik bu sistemde çok
Adam bakar 3 yılda yüzde 98 bulamamış bir kahpelik yapar 200 bedelli yapar hisseyi unutanlar katılmaz al sana 98 bulur . daha binbir çeşit kahpelik var .şirkette en önemli faktör patronun niyetidir .hisse onu fiyatlar
Onun için SPK nin 20.12 ye onay vermesi işimizi bitirdi bizim
Bu da güzel bir ders oldu diyecemde aynı yeme ikinci takilisim
Sanirim akillanmayacam
Kar cebe yakisiir sözü çok doğru söz
Arkadaşlar
Benim 1200 lotum vardı
Bugün açılmadan 300 lot 2014 den alış girdim 14. 16 açıldı
14 den 1 lot işlem oldu oda bana geldi
Saat 945 falan girdim.
1.sirket bugün birilerine aldırıp takas günü olan salı tahtadan tekrar alabilirdi bunu yapmadı yaptiysada fazla satıcı yoktu belki ondandi.bugun son gündü
Bunu yapabilmek için
2.siz veya ben şirket sahibi olsanız egerki daha önce bu hisseleri rahatça 98 olarak
Toplamazmisiniz.toplarsaniz ne yaparsiniz son gün alırsınız nedeni belli
O güne kadar aldıkları kazancı olacaktır.
3.teb 2012 üzerinden almadı alsa fiyat o olacaktı.
4.son gunden sonra 98 bulamazsa
Bunun için piyasadan hisse alma kararını almasına bir engel varmı yok.
5.bunu yapma ihtimali yüksek nedeni kalan bütün lotlar için 3 yıllık maliyete katlanacak.
6.halbuki şimdi yarısi kadar borsadan hisse alması yeterli.
7.yizde 95 ile kotdisina çıktı diyelim SPK.denetimine tabi olmaya devam etmesinin maliyetine fazlası olmayacakmi
8.egerki yüzde 95 ile çıkarsa dışardan
Rahat 98 bulur bende zararinada olsa veririm belki 1 ay ancak tutarım.
Herkese sagliklar
Anlaşılan bu hisselerimizi patrona zorla verceniz diyorlar .yani hisselerimizi coktuler arkadaş yabancı sermaye ağır basıyor .
Ben SPK ya bu hareketinden dolayı son sitemimi yazdım yapacak bir şey yok
Umarım son haftamizda rüzgar tersine döner .gerçekten para kaybedebiliriz bu normaldir ama ortada bir haksızlık olunca insanın zoruna gidiyor bunuda SPK ya yazdım.umurlarinda olmadığının farkındayım ama biz yatirimcilarida salak sanmasinlar
Sayın SPK yonetimi izocam holdingin izocam aş yi kottan çıkarmak için bistin s 400 kirizini fırsat bilerek izocam aş nin son 10 yıllık en düşük fiyatı olan 20.12 ye SPK yönetimi olarak onay vermeniz kesinlikle hatalıdır.bu başvuruda azınlık ortakların hak ve hukuku kesinlikle gözetilmemistir .
SPK nin bu kararı 4000 yatırımcının hakkını yemekten başka bir sonuç dogurmamistir .
Başvuru tarihinde BIST 84000 puanla dip noktasındadır ve endekste sektörde izah edilemeyecek bir durum vardır.izocam malı tablolarında ilk kez zarar açıklamıştır .hisse fiyatı son 10 yilin en düşük fiyatidir .Bu durumda bu fiyata mevzuat son 30 gün diyor gibi savunmayla verdiğiniz kararın doğru gibi gösterilmesini kınıyorum.cunku canım yandı hakkım gasp edildi ve 4000 yatırımcının hakkı gasp edildi.bu fiyatla BIST dışına cikacak sirketin hisselerini biz yatırımcılara zorla 20.12 den vermeye zorluyorsunuz.evet SPK sayesinde bu hisseleri patrona zararına verecem.ve gidip dolara yatırım yapacam.Hakkimi helal etmiyom.
Bunuda biste yazdım
Son hafta sizlerde SPK ve biste aynı şekil yazın en azından hakkımızı gasp ettiklerinin farkında olduğumuzu bizi salak yerine koyduklarını sanmamalarini anlasınlar
Bir işe yaramasada
Sayın bist yonetimi izocam holdingin izocam aş yi kottan çıkarmak için bistin s 400 kirizini fırsat bilerek izocam aş nin son 10 yıllık en düşük fiyatı olan 20.12 ye SPK yönetimi olarak onay vermesi kesinlikle hatalıdır.bu başvuruda azınlık ortakların hak ve hukuku kesinlikle gözetilmemistir .
SPK nin bu kararı 4000 yatırımcının hakkını yemekten başka bir sonuç dogurmamistir .
Başvuru tarihinde BIST 84000 puanla dip noktasındadır ve endekste sektörde izah edilemeyecek bir durum vardır.izocam mali tablolarında ilk kez zarar açıklamıştır .hisse fiyatı son 10 yilin en düşük fiyatidir .Bu durumda bu fiyata mevzuat son 30 gün diyor gibi savunmayla verdiğiniz kararın doğru gibi gösterilmesini kınıyorum.cunku canım yandı hakkım gasp edildi ve 4000 yatırımcının hakkı gasp edildi.bu fiyatla BIST dışına cikacak sirketin hisselerini biz yatırımcılara zorla 20.12 den vermeye zorluyorsunuz.evet SPK sayesinde bu hisseleri patrona zararına verecem.ve gidip dolara yatırım yapacam. BIST ve SPK ya bu yüzde yüz hatalı davranışından dolayı Hakkimi helal etmiyom
2 gün sonra oyun bitecek. Gerçek ve çirkin yüzleri hep beraber göreceğiz..
yancı trafiğini..
şirketinin mal alabilmek için geliştirdiği B-C planlarını hepsini görecez..
bu 1 aylık zorunlu pay alımı süresince diğer hisselere göre % 30 e yakın tepki yapılmadı ( 25-26 tl civarı )
kottan ayrılırken olması gereken 2-3 kat fiyatlamadan bahsetmiyorum..
yani %95 ile çıksa dahi bu olası fiyatlanma beklenmeli..
ister %95 ile isterse %98 ile ayrılsın, yancıların 17 eylül süre bitiminin hemen ardından şirket adına mal toplayacağını düşünüyorum..
20.12 den istedikleri gibi mal toplayamadılar çünkü, bir de 17 eylüle kadar da yancıların mal alması 20.12 yi anlamsız hale getirecekti, bu yüzden alım ya da transfer göremedik..
şimdi bazıları diyorki KARADUMAN kafayı yedi..%98 i bulmak istemiyor..
aynen öyle..
çünkü beni 28-30 kurtarmaz..
1/4 fiyatından mal satan iflah olmaz..satmayın..
hatta bu fiyatlardan gerçek ortak olma fırsatı vermiş..kullanmak lazım..
ben son kuruşuma kadar aldım zaten, mühürledim bir an önce kot dışına çıkması bekliyorum artık..
o zaman rahat bir nefes alırım..
Sn. MedwiG, bu kadar konuya hassas olmayın..burda viop sayfasında ne kadar tavsiyede bulunanlar var..
ben onları şikayet etsem ortada üye kalmaz..
işi gücü bırakıp şikayet mi edelim
Yanlış Bilgi yanlış hesap yapıyorsunuz hisse icin kritik son günler dikkat edin lütfen .. Fikrinizi niyetinizi paylaştınız daha fazlası farklı yerlere gider , yapmayın .
bilgi vermedim ki ben..faiz hesabı yaptım..neresi hatalı bunun..
beni size şikayet edenlere şüpheyle bakmanız lazım..bana değil
Sn Karaduman bu hissenin herseyi yıllardır takip ederim bu yüzden netin ne olduğunu iyi görüyorum yapmayın .. Siz fikrinizi belirttiniz daha fazlası farklı yerlere gider ki gidiyor .. Oyle faiz hesabı olmaz reel hesaplamayıp yıllara göre faiz eklenerek hissenin fiyatı boyle olacaktı denilmez .. Lütfen ..
benim satmama gerekçemi yazdım..13 yılda 5 kattan fazla değer yitirmiş faiz karşısında..
bunu yazdım ben..
faizden kaybettik,değerlemeden kaybettik..
bileşik faiz formülü var..
19 tl 1 hisse fiyatı olsun..
siz yapın hesabı..
faize yatmış olsaydı ne yapıyordu bu rakam
Siz ben hesap yaptım rakam bu dediniz , lütfen o yaptığınız hesabı buraya yazın o rakama nasıl ulaştığınızı görelim hep birlikte . Lütfen yaptığınız hesabı paylaşır misiniz ?
https://bilesik-faiz-hesaplama.hesabet.com/
burdan hesapladım..