2.68'den çektiler. Allah belanızı versin be!
Printable View
2.68'den çektiler. Allah belanızı versin be!
Finans yatırım elindekileri boşaltıyor. Gunluk olarak karsılıklı al sat yapan gedik ve işin yanında finans elindekini bosaltinca boyle oldu.
Daha önce 1 er milyon lot satan meksa 120000 bin lot finans 325 bin lot geldi bastı yine.Paraya sıkıştılar yine sanırım.Bu hissenin kaderi bu !
Ytd.Değildir.
bu hisse boyledir. heveslendirir sonra aksam kapandigi yere geri gelir hatta 1-2 kademe altina
Yalnız size ne dedim!?Birileri durduk yere buraya ne zaman gelip yok 1 e on yapacak yok uçacak yazıyor ardından büyük(muhtemel dolaşımdaki patron malları) satış geliyor!!
Yrtd.Değildir!
https://uk.tradingview.com/x/19WiZxn5/
2.66 hacimli geçerse 3.10 ları hedefler...3.18 üzeri ise güzel yerlere gider...
kafein veya smartiksin halka arzı ile spk dan haber beklenmeli, elbet haberler geleceği için dökeceği kadar dökecekler...
Hisse neyi başardı?Soru bu.Cevaplar içerisinde şunu geçerse bunu hedefler de var.Yüksek maliyette bir yıldır zarar da oturan bizler,bazen sesli bazen sessiz bekliyoruz.Ben bu hissede tekniğin başarısızlığını gördüm temel sadece ifadeler gerçekleşenler yok.Devletin SPK sı MASAK vs.var bir adaletsizlik varsa gereğini yapacaklardır,hiç tereddütüm yok.Ha halka arzlar ne oldu.İklimya payları ne oldu.Bilanço dönemine geliyoruz bilançonu göreceğiz.Sonuçta şirket yöneticilerinin karnesini.
smartiksin özellikle de kafein nin cirosunu bir araştırın derim
bistt 100 ün teknoloji yazılım şirketlerine ihtiyacı var :)
Alım satim pastayı verebilecek biri varsa paylasabilirmi tsk
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pembe Mesajlar gerçeği kapatmıyor 2:68 den 2:56 yine satış yazık.
http://www.kafein.com.tr/ trend micro tarafindan yasakli siteler kategorisine girmiş.
daha kendini hayrı olmayan yazılım şirketi.
nedir cirosu ?
an itibariyle finans 529 bin lot satıs yaptı.
finans yatırım elinde sanırım artık lot kalmadı.
herkes cok biliyor da halka arz öncesi neden bu lotları bosaltıyor peki finans yatırım ? Enayi mi
688 bin lot satıs oldu finans yatirim
https://uk.tradingview.com/x/EUn5W9U7/
teknik olarak 2.39 altına gelmedikçe olumsuz bi durum yok..şu an 4 saatlikte trend testini yaptığını düşünüyorum...yükselecek...
hacim iyi düşüş kötü,akıllara arz ile ilgili haber mi düşecek sorusunu getiriyor.
Böyle seansları defalarca gören birisi olarak geçmiş olsun bize diyorum.Teknikçi arkadaşlar bu hisse yatırımcısını perişan etti her haberi cevapsiz düşeni kırdı ötekini yırttı ilgiyle izliyoruz.Allah kurtarır inşallah.
ha yukselecek ha soyleydi ha boyleydi derken bunun gibi ş...iz kagitlarin yuzunden endeksin yukselisine onculuk eden firmalari kacirdik.
bu şirket yatırımcısına cevap bile vermeyen bir şirket ona gore yatiriminizi yapin.
gunlukte para çıkışı an itibariyle 933 bin tl
finans yatirim gunluk net satisi 900 bin lota yaklasti
Yatırımcı ilişkilerini aradıgınızda Sizde hissemiz var mı ekstrenizi gonderin diyecekler...
ekstrenizi gonderip yine soru soramiyorsunuz mail atin diyorlar
maile cevap vermiyorlar..
SPK'nin incelemesi gereken bir şirket... ben bireysel olarak kendi şikayetimi yaptim benden soru sormam icin yatirimci iliskilerinden ekstremi istediler diye ama sonuc alinir mi bilemem.
finans yatırım 1 milyon lotu gecti net satıs.
bu kadar elinde yoktu ki kimin malını satıyor ?
En iyi alici kim ogrenebilirmiyiz
yanılıyorsun arkadasım... satanın karsısında birileri alsaydı 1milyon 200 bin tl para çıkışı olurmuydu..
bunlar küçük yatırımcı avuntularıdır. yok eşek gibi çıkacak yok satıyor ama alıyorlar.. alsalar duser mi hiç :)
Ayrıca alıcı belli bir kurum yok dagınık bir sekilde alıcı var..
hacimli düşüşlerden korkarım hakkımızda hayırlısı
Alım satim pastayı atabilirmisiniz
bir şirketin hissesi düşebilir çıkabilir borsa sonucta talep arz meselesi ama önemli olan
Tel: +90 212 290 74 78 yatırımcı ilişkilerini arayın bakalım sizi kim adam yerine koyacak.
Karamsarlık değil gerçekçilik zararda oturan birisi olarak böyle hacimli satışları çok gördüm bu seferki KAP a haber göndermeden oldu insider trade yoksa içine doğmuş demekki!KAP a haber gönderilerek yaratılan beklenti gerçekleşmiyor bu hisse dediği hiçbirşeyi gerçekleştirmedi umarım kurtuluruz.
hayırdır inşallah, nedir durum
Vertu patronu mal satıyor diyorlar doğruluğunu bilemeyiz bu gibi satış daha öncede oldu eğer doğruysa bu hissenin sahibi kendi malını tutmuyor halimize bak iki habere inandık.Geçmiş olsun.
Bu hisse ile olumsuz bir haber var ve bunu önceden haber alıp sattılarsa SPK bugünkü işlemleri inceler herhalde.
finans 1.5 milyon lot sattı. geçmiş olsun... belini bakalım kac ay sonra dogrultacak...
vertu = VEREM TUR
alırsanız verem olursunuz
yakında güzel bir haber gelebilir, bayram değil seyran değil amcam beni neden öptü, bu arada satan bir kişi olduğu için kendi adıma çok fazla korkum yok, bir arsa haberine yada halka arz haberine bakar olay. kendi tahminim patron Citibanktaki mallarını satıyor ve aşağılardan çoğunu farklı kurumlardan kendi alıyor gene, ve gene yabancı satıyor algısı ile yarın öbür gün milletin elinden gene alır. sonra bir bakarsın haftasında kap haberleri peş peşe gelir. bizim Borsa'mız maalesef patronları oyun sahasına dönmüş durumda.
Geçmiş olsun arkadaşlar. Sizin adınıza çok üzgünüm. Bir kaç gün önce çıkmıştım ama büyük zarar etmiştim. Mahkemeye verecekseniz ben de müdahil olurum. Düpedüz dolandırıldık. Bu SPK ile olacak iş değil, organize suç kapsamına girebilecek durumdur. Hele bir de bu satışın altından bir kötü haber çıkarsa işlemleri yapanların tespit edilmesi ve yasal suç teşkil eden insider olayından dolayı hak ettikleri cezayı görmelidir.
YTD
Koskoca devletin yasal kurumları var iyi niyetli olmayan işlemleri bulup ve cezalandırmak görevi bahse konu senaryo doğruysa yasal müeyyide si olmalı.
A.Ort ---T.Lot---- Alış Lot--- Alış Ort.--- Satış Lot--- Satış Ort.
2,57---- 4.972.735--- 2.156.142--- 2,57--- 2.816.593---- 2,57