haftalık 149.25 yapmış
paraları yemek için havai ye gitmiştir.
Printable View
Emeğime acıyıp satmadım biraz daha bekletecem 2 yıl önce 170-180 e satılan evler şuan 220 civarına alıcı buluyor piyasa yavaş yavaş düzelmeye doğru gidiyo gibi görünüyor 100 bin e istediğim zaman satarım diyip bıraktım yorumunuz için teşekkür ederim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu depremden sonra ist da kimse 30-40 yıllık binadan ev almak istemez gibi artık,
Elektiriğe fiyat ayarlaması yoldaymış.
https://www.haberturk.com/son-dakika...526115-ekonomi
Tarihçi Sinan Çuluk'tan alıntı
''1010'daki depremde Maltepe'nin karşısındaki Vordonisi Adası denizin dibini boyladı. 1509 depreminde Samatya'dan Yenikapı'ya kadar olan alanda 10 metrelik surları aşan tsunami büyük tahribat yaptı. Kimsenin gözünü korkutmak için söylemiyorum ama 500'er yıllık periyodlara göre bir hareketlilik sözkonusuysa şimdilerde 3. periyodun başlarındayız. Yirmi yıldır büyük İstanbul depremine hazırlanalım diye diye bilim adamlarının dillerinde tüy bitti. Ciddiye almadık, dalga dümen işlerle oyalandık. Bundan sonra ciddiye alsan ne yazar. Manevra sahası kalmadı. Ne insan potansiyelimizin, ne de anlı şanlı devlet kurumlarımızın hiç de hazır olmadığını gördük. Bundan sonrası veleddallin amin. ''
Bina yaşından ziyade binada kullanılan malzeme kalitesi, bulunan zemin, konum önemli.
Fay hattı üstünde duruyorsa ev işi zor.
Hasan hoşgeldin soranlar vardı seni.
Webster hoşgeldin bizi boynu bükük bıraktın bu cafede
Bulaşan var mu sana .
Yazdığım ülke nerede biliyor Musun niye yazdığımı hiç düşündün mü relationship kurdun mu
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Mod.lar baskın düzenlemese bari :kmk:
başlıklarda maskot eksikti..sanırım o da giderildi bugun itibariyle
Webster bensem bu kim?