Bizlere yeni yıl hediyesi oldu
Printable View
Bizlere yeni yıl hediyesi oldu
Pazartesi Salih Bezci versin onlara ya da Yeni Gimat Gyo
Verip almaları önemli değil işlem hacmi muazzam 10 bin tl hacim yapardı bu senet alıcı tamam ama satıcı olmazdı 😁
Patron 2 gündür satmıyor.Bu iyi haber yeter demiş olabilir.
şeker yatırımla denedi...6.35 tenn ddöndü....
bakalıım...
güzellll...güzelllll....
galip ağa....
İlk hedefin olan 7.50 lerin ışığı göründü...
Ondan sonrası 9.00 vede 10.00 lu fiyatlar....
Galip ağa.....
yeni gimatın malı kalmadı ağa hepsini aldı bu kadar malı ağa boşuna almaz önden işle ziraata güzel mal aldı metroyu sonradan kullandı bakalım bencede 10 bin çok basit bir rakam olacaktır inş... y.t.d.
20k ile aranızdayım,hayırlısı...
aga sekerden 80 k baskı ytd.
177 k seker bastı ytd.
Galip sert adamdır,180 basar,1800 alır;emin değilim ama hareketler galibin izlerini taşıyor,bindik trene 6.33 ortalama,bugün kazanan galip,diğer günlere bakacaz...
Yeni gimatin 4 milyon kusur lotu gozukuyor tamamini sattigi bilgisine nerden ulastiniz ?
Alma nedenim Galip değil 0.50 pd/dd olup her sene temettü ödeyen,şakır şakır kâr yazan başka senet olsa gider onu alırdım;uzuncuyum pd/dd 1 olana kadar beklerim,olmadı her sene temettüsünü alır üzerine koyarım...
Gelisen e-ticaretin avm ler uzerinde etkisi nasil olur? Avm leri bitirebilecegini dusunmuyorum ancak kiralar uzerinde olumsuz etkisi olurmu sizce?
Açıkçı yakaladı sanırım...
kira artışı için bir haber yok, ilginç...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu yılın temettüsü, 51 kuruştan aşağı olmaz diye düşünüyorum...
Devre kesti 6,66
5,80'lerden satan patron bu fiyatlardan neden satmaz acaba?
ASUS_Z012S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Al gülüm ver gülüm
İnşallah
Piyasanın almadığını son fiyat hareketlerinden anlamış olduk.
galip...galip...
iyiki piramit dedik...
ilk önce 5.59 dan aldığını 7.00 tl den sattın...o cepte...
sonrada açığa veriyorum ayağı metrodaki malları mı virmanlayacaksın....
son 6 gündeki yabancı girişi dikkat çekici... Oran %4,36 olmuş...
Patron bugün sattımı acaba akşam haber düşer.
Eğer tanınmış bir kağıt olsaydı,%35 çık,%30 in hareketini sen zor yapardın spekülatör efendi...Yeni bilanço ile defter değeri 13-14 tl olacak bir kağıdın senin gibi spekülatör elindeki haline bak..!! Pagyo ayarında temettü veren başka bir kağıt da olmamasına rağmen...
Bu gün 14 milyon 400 bin adet hisse işlem gördü, not düşmek gerek... önemli sorulardan bir tanesi acaba küçük yatırımcı malını sattımı yoksa yeni mal aldımı? Spek acaba bu tür aksiyonlarına devam edecekmi... cevaplarınızı merakla bekliyorum...
Hisse hacimde tarihi rekor kırdı. 6..15 maliyetle bekliyorum.Hedef 9 TL inşallah