Umarım genel kurulda geleceğe perspektif güzel bilgiler verilir. Bu kadar sığ tahtada büyük yatırımcılar ellerinde koca koca lotlarla boşuna beklemiyorlardir diye düşünüyorum, vardır bir bildikleri ;0)
Printable View
Umarım genel kurulda geleceğe perspektif güzel bilgiler verilir. Bu kadar sığ tahtada büyük yatırımcılar ellerinde koca koca lotlarla boşuna beklemiyorlardir diye düşünüyorum, vardır bir bildikleri ;0)
Bir hafta tavan çeksin ky yok olur gider.... Hepsi büyük yatırımcıya geçer.. al sat yapmaya bile gerek kalmadan yol alır...tam tersini düşünmek bile istemem..yerle bir olur..hacimsizlik iki ucu boklu değnek
ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir büyüğüm derdi ki; Poltk zor hissedir, çok sabır ister. Senin tahmin edemeyeceğin kadar uzun süre yatay gidebilir. Bu süreyi lot toplayarak geçirebilirsin ama taşıyabileceğin, dayanabileceğin kadar hisse al. Girmesi zor çıkması zor. Hesabını kitabına ona göre yap. Beklentilerin arkasına yeteri kadar sabrı koymazsan birşey elde edemezsin. Ama ilerde bu hisseden öyle ya da böyle illa ki para kazanırsın...
Syg.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Genel kurul belli bir gundem ile toplanir.
Gundem disi soru sorulmaz, konusulmaz.
Tic bakanligi komiseri de izler.
En son madde dilek ve temennilerdir..
Orada belki 1-2 soru alirlar ama KAP'a da bildirmeden bir sey soylememeye ozen gosterirler.
Fazla umutlanmayin derim yani.
Syg,
Arkadaşlar son yapılan yatırımın etkisini bilançoda neden göremedik? Hem satışlar hem karlılık hem de ihracat anlamında.
Oysa Coventya dan sonra satışlar - karlılık öZellikle ihracat anlamında beklentiler çok yüksekti.
Ben de soru işaretleri oluştu. Ama iki yıla yakın zamanı çöpe de atamam .
Yeni yatırımın bilançoya ciddi etkisini görebilmek için yeterince zaman geçmediği kanaatindeyim. Beklentiler ciddi etki yönünde olduğu için ufak bir şaşkınlık olmuş olabilir. 30 Eylül hesap dönemine kadar mutlaka bir etki/katkı vs. olması beklenir. En azında iki ya da üç çeyrek geçmeden pek birşey göremeyeceğiz anlaşılan. Sabrı olmayan bu sürede mecburen dayanamayıp malını dökecek. Sabrı olanlar sabrı kadar ekmek yiyecek.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
E = mc2
E = kazanç
m = sermaye
c = sabır (zaman da diyebiliriz)
Venus E2 Plus Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Politeknik in zor bir yatırım olduğu fikrinde hemfikirim buraya yatırım yapmak morpheus un Neo ya mavimiydi kırmızı miydi neydi o hapı yutturmasi gibi bir şey, yani giriş var çıkış yok ;0) bu yüzden başka senetlerde de yatirimim olduğu için beni uzmeyecek kadar bir miktarda, diğer derin senetlerde her türlü atraksiyonu yapabiliyorum ama burda öyle bir şansım yok ama politeknik macerasını doya doya ve uzun bir zaman yaşamak niyetindeyim.
If you choose the blue pill story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. If you choose the red pill you stay in wonderland. And I show you how deep the rabbit hole goes.... Remember! All I'm offering is the truth, nothing more...
Venus E2 Plus Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Türkçeniz kıt mı çok merak ettim :) mavi hap mı kırmızı hap mı diyeceksiniz hepsi bu ...
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaş bu haplardan bahsedince bu efsane replik aklıma geldi. Son cümle çok önemli: Sana vadettiğim tek şey gerçek, fazlası değil... Gerçeküstü beklentiler yanlış hamleler yaptırabilir.
32..33..34..35..36..37..38..? ..? ..?...
Özcan bey geçmişteki iki rallisine bakmistim, hatırladığım kadarıyla bu senedin yükselişi iki ay sürüyor sonra bir düzeltmeye giriyor, bakalım bu sefer neler olacak.
46 üstünde yeni bir kanal hareketi başlarsa 56...60 arası sanki kendine yer bulabilir...ytd değildir...
Uzuncuyum acelem yok ama senedin yol almasını da görmek insana yaptığı yatırımin isabetli olduğunu düşündürüyor ve moral oluyor, hepimiz iyi kazaniriz umarım
1 yıl önce 43 e sattım. Yine de yükselsin de kazanın ytd
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle bir durum olsa kapta açıklama yapmaları gerekmez mi?
yüzde 5 i geçerese takas oranı açıklama yapma zorunluluğu var
Ne oldu da taban yapıp devre kesti bilen var mı?
Bizim kağıda ne oldu böyle birden
devre kesici devreye girdi....kokusu çıkar...
Pek haber sızmazdı bundan bir anda 34 e kadar verilmesi çok garip geldi. Hayırlısı olsun .
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2200 lot serbest satış vermiş birisi...ondan olmuş..
Telaş yok.. alıcı geldi..topladı..
Yarın sabah 10'da Genel Kurul var. İstanbul'da olmadığım için gidemeyeceğim maalesef. Gidebilecek arkadaşlar olursa izlenimlerini paylaşabilirse çok memnun olurum.
Evet giden olursa çok makbule geçer.
Bu gün yapılan hareketin yarınla alakası var herhalde.
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
38,10 dan azıcık verip aynısını 36,80 den yerine koydum. bilsem daha aşağılara alım girerdim :)
34.30 dan mal alabilen oldu bugün. Çok üzüldüm yaw 25 lot 36 dan kapabildim sadece. 34 lerden 200 lot almak isterdim
Elde oldu 1300
Yap bir tavan..38 oldu.. dökülen döküldü
Bugün genel kurul öncesi tedirginlik yaşayanların satışları oldu. Buna rağmen 7500 adet işlem oldu . Aslında çok işlem olmuş sayılmaz. Satışlara karşılık alışlar da yeterliydi. Ancak yön belirlendi diyemiyorum. Kapanış önemli . Yarın belli olur sanıyorum .
Son bir gayretle spek mal mı kapmaya çalıştı hiç anlamadım ama aşağıda alıcısı bol olduğu için panik yapmadım zira toparladı donmeseydi aklımda olmasa da alım yapacaktım.
39.26
Sevgili playmaker hayırlısi olur inşallah hakkımızda bence çok özel bir şirket ama şu anda buraya yapılan yatırıma ihtiyaç olmaması lazım almasi kolay satması zor, umarım şirketin karlılığı arttıkça a grubuna geçeriz ve derinlik olur hissede...
En aşağıdan alabilen oldu mu poltk koleksiyonculari :)
TA-1033 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
12000 den fazla işlem rekor galiba. Ne hatırlamıyorum en son ne zaman bu kadar işlem oldu.
Demek ki şöyle bir milyon üzeri para yatırmaya kalkan biri olsa buraların kralı olacak.
Para yok ki alalım.. göz göre göre kaçırdım..