Eywah eywah eywah
abovvvv
durum sandığımdan da fecaat..
Printable View
3 yıla yakın tasıdıgım 0,7 malıyetli(temmetü ile) mallarımı bugun sattım 78 ortalama ıle...nıyeyse satmaya elım gıtmedı ıcım acıdı..o derece hısseyle butunlesmısız..
yarın 75 stoplu tekardan alım yapmayı dusunuyorum nasıp
0.73 kuvvetli destek gibi
Yatırım tavsiyesi degildir
http://imageturko.com/?di=97HJ
nacizene fikrim amatör calısmadır
Sngyo endekse uygun hareket ediyor :oleyo:
75 80 kuruş civarından sağlam servis edilmiş KY ye belli.
Böyle hareket edip de dönüp aldığını bu tahtada 3-4 senedir görmedim.
Hele endeks düşsün bu tersine gitsin..İmkansız ötesi öyle diyim.
Yani min 10 12 14 aylık bir sürünmece devresine girer gibi gözüküyor..
Eskiler iyi bilir.
MM de bu mal patronda bu inat olduğu sürece bu tahta 1 tl yi bile göremez.
Kardeş, MM kim oluyor ? sürekli ondaki maldan bahsediliyor
ZICO paylaşımlarınız için teşekkürler. İki günlük takaslara bakıyorum. Ciddi bir satış yok. Bence fiyatı aşağı düşürüp tekrar toplamaya çalışıyorlar. 27 milyon zarar yazmış. Ama ağustosun başında arsa satmıştı. 20 milyon kar oradan gelecek. Bugün için 7 milyon zarar gibi görünüyor. Zararın 47 milyondan 7 milyona düşmesi güzel. 9 aylıkta veya yıllıkta kara geçer diye ümit ediyorum. Bir de Suudi Arabistan işi imzalanırsa epey yolu açık. Bütün bunlar öncesi toplama hareketi. Kağıdın ucuzluğundan diğer arkadaşlar bahsetmiş zaten. Bir örnekte ben vereyim. Dardanel in bir mali tablolarına bir de fiyatına bakın. Diğer GYO lar ile siz karşılaştırma yapıyorsunuz hali hazırda. Bir de dardenel e bakın. Bu kağıdın fiyatının burda olması akla zarar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Arkadaslar burada hisse dusmeye baslayinca akli sira dipten alip mali sonra birilerinin eline vermeyi susunen haysiyet yoksunu adamlar var...bunlara bakin genelde hisse dusme egilimine girince mallar satilsin diye birden parlarlar.uc kirusluk beyni ile akillari sira manip..yapacaklar...yukarida bunun bir ornegi suluk uye var...boyle zamanlarda birden parlar bu topic te bu suluk...yukarida beyazkartalin yorumuna katiliyorum...
AVNİ ÇELİK / SİNPAŞ HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI
“YILDA 3 BİN KONUT YAPMAK İSTİYORUZâ€
RİSK ALGISI
Kurumsal felsefemiz istikrarlı ve sürekli büyüme üzerine kurulu. Hiçbir zaman sıçramak ve sinüzoidal bir grafik çizmek istemedik. Aksine sıçramalar, riski çoğaltır ve belki düşmeyi getirir. Risk algımız, daima kabul edilebilir sınırlarda oldu.
REVİZE EDECEK
2016’da büyümeyi konuşmak doğru olmaz. Ancak orta vadeli planlarımızda büyüme hedeflerimizi revize edeceğiz. Yıllık 3 bin konut yapmak ve satmak hedefindeyiz. Daha fazlasını, kontrolü ve kaliteyi korumak için istemiyoruz. Şu anda 4 binden fazla konutun üretimine devam ediyoruz. 2017’de 2,3 milyar TL ciro hedefimiz var.
HEDEFTE NE VAR?
Sinpaş GYO tarafında ise bu yıl 1.400’den fazla konut teslimi yapılacak. Hedeflenen konut satış cirosu ise 815 milyon TL. Sinpaş Yapı olarak 2017 yılında 620 milyon TL teslim cirosu, 650 milyon TL satış cirosu elde etmeyi planlıyoruz. Servet GYO’nun cirosunda ise en az yüzde 130 oranında artış bekliyoruz. Bu da yaklaşık 40 milyon TL’ye tekabül ediyor.
1400 konut teslim edecem diyor tanesinde 100 bin kar olsa 140 bin kar açıklaman lazım ama asla açıklamayacak bence hatta zarar üstüne zarar diyecek.
Marbas açıklarını kapattı son dakıkada
biraz fazla almış yınede
http://666kb.com/i/dlwyjfcdbquhqy6fp.jpg
SNGYO Konsolide 2017/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -53548266 Ana Ortaklık Payları: 100 Yıllık Değ%:0
Yuhhhhhhhhhhhhhh
Zarara bakiniz!!
6 aylikta usd 3.50den kapattiği için + 30 milyon kar yazmisti. 3.65 falan kapatsqydi demekki zarar 85 milyon falan olacakti.
İyi irdelemek lazım.. hasılat baya artmış,brüt karda artmış ancak zarar yinede artmış..
Finansal gelirler ile finansal giderler arasında fark epey açılmış.. özkaynaklarda ise 47 milyona yakın bir azalma olmuş.. ben işin açıkcası beğenmedim..
50 milyon kar açıklasaydı da zerre etkilemezdi. Artık ciğerini biliyoruz bu kağıdın.
bu hisse de ihlas ın başka bir versiyonu yeşil sermaye hepsi aynı.. işleri güçleri yatırımcı tokatlamak. 0,55 krş a gelirse mallanırım gerisini hangi spek topluyorsa toplasın.
son durum bu şekilde persembe cuma hariç
http://666kb.com/i/dly21p4sgh489rl2w.jpg
Allah bin belalarini versin diyecek birsey mi kaldi
zarar konsolide de 53.543,015 TL olmuş
ne oldu yaw 2 kademe bırden aldı
oyak 75 i deniz 76 yı aldı