Jantsa topiği mi burası..:oleyo::oleyo::yahoo:
Printable View
Jantsa topiği mi burası..:oleyo::oleyo::yahoo:
Ah be kardeşim ne diyeyim ben sana?
Spor hisselerindeki yazılarıma bak.Bak GS a kaçtan girmişim,oaradan güzel kar edip Fener e atlamışım.Oradan çok güzel kazanıp tekrar Gs a geçmişim.Oradan tekrar Fener ve SPORLAR a elveda.Merhaba DATAGATE.....Ve yine tavan....!!!
Şimdi sporları da mı ben yaptım?
Ben bir Küçük yatırımcıyım.Ama para kazanan birisiyim.....Alırım satarım.Kısa vadeciyim...Kar görünce satarım....!!!!
Hepiniz kar edince satmıyor musunuz?
Kaç kişi bir hisseyi alıp 2 yıl bekliyor....!!!
Benim yazımla alıp satma KENDİ KARARINLA AL veya SAT.....!!!
Tatar varsa coşku vardır, coşku varsa adrenalin vardır..
Tatar forumun rengıdir..
Sadece coşkuludur biraz ve nasıplı Harbıden nasıplı.. Ben bunu anladım.. Sezilerı de güçlü yoksa bu kadar isabet yakalayamaz.. Tabıkı rısk alabilmesi de önemli..
Ama bu coşkusuna bakıp mala yukarıdan atlayan arkadaşlar ıkı gun sonra ee nıye çıktın dıyor, adam karını gördümü alıp gıdıyor..
Tarz strateji meselesi en ıyı bu yolla kazandığına ınanıyorkı bunu yapıyor.. Bundan dolayıda suçlayamayız onu..
Aslında bu dönemde en doğrusunu yapıyor karı gördümü kaçıyor.. Al bekle bır arpa boyu yol alma yaşadığın streste cabası..
İndeste arkadaşın bırı yazmış üç yıldır bekliyorum 12.50 malıyet var adam koca üç yıl kaybetmiş belki ben ondan çok kazandım iki gunde .. Yanı zamanlama çok önemli buda tatarda var..
Ben kendi adıma tebrik ediyorum.. Kazanıyorsa sorun yok..
Tanıdığım orta ve uzun vadeli birçok arkadaş artık dahaa kısa düşünmeye başladı..
Eğer yapabılıyorsanız ne mutlu..
Ky ye mal verme mal yıkma gıbı bır derdı olmaz..
Ama tahtacıya olabılır...
:halay::halay:..
Halaya devam..
Tavanda da tabanda da halay hiç farketmez..
Arkadaşlar geçmişte ellerine yüzlerine bulaştırdıkları bir bedelsiz süreci olmuştu....!!!
Ayrıca jantsa da borsaya girdiği 2012 yılından beri hiç sermaye artışı yapmadı...!!!
Kentin bedelsiz hareketinden sonra BEDELSİZ ÇILGINLIĞI tekrar başladı hisselerde.Önümüzdeki dönemde BEDELSİZ POTANSİYELİ taşıyan hisseler gözde olmaya devam edecektir....!!!
Ayrıca Jantsa artan döviz ile birlite kar marjını artıracak.Benim bildiğim EURO nun dolara karşı değer kazanması da JANTSA nın karlılığını artırıyor biliyorum....!!!!
BFREN ve FMİZP ye göre f/k oranı çok düşük JANTSA NIN.Buradan da bir ARTISI daha var JANTS nın....!!!
Biraz da çorbada tuzumuz olması açısından yazmış olayım dedim....!!!!
Tabanda FENER e yakalansam uyuyamam.Tabanda KENT,BFREN,PKENT e yakalansam uyuyamam.....!!!
Ama tabana elimde dgate,eggüb,jantsa ile yakalansam gönül rahatlığıyla uyurum....Çünkü bu hisseler karlı şirketler olduğu için belli bür zaman sonra eski zirvelerini de geçerler....!!!!
İnşallah doğru anlatabilmişimdir ....!!!!
Kesinlıkle katılıyorum, bende o yuzden bugun korkmadan malıyet yaptım.. Düşse 100 tl ye yıne alırım ama altı yok benım gözümde.. Ama diğer senetler aman diyim.. Şu ortamda potansiyel olarak alınabilecek en mantıklı senet giden gitti zaten kalan birkaç senetten bırı.. Yarın düşebilirde ama önemli değil..
Seans gonguyla bu vıdeoyu ızlemeye baslıyorum
Buda ne ıstır dıyen arkadaslar olabılır.Tatardemır ve Kwon3 arkadasımız bılır FENER için boyle sınerjı yapıyoruk sıtede
https://www.youtube.com/watch?v=AfChKCxR3Aw
10-15 sayfa kadar geriye gittim,eski jantcılardan kimse kalmamış.hepsi dökülmüş.
ben sözümün eriyim ve hala burdayım.ne ağlamışlardı 25-35 arası eski dostlar.Anlatmaya çalıştık ama beceremedik galiba...
40-60 arası ucup gittiler.
severim muhabbeti...
günlük aşırı alıma girdi.. hayırlısı bakalım..:)
Burası jantsa nın forum sayfası başka hissenin yorumlarını kendi sayfalarında yapın o bahsettiğiniz hisseleri silah dayasalar yine almam janntsa da 2019 haziraran ayında bilançoyu incelediğimde ucuz olduğunu anladım 28 küsürlerden aldım sonra kar ile sattım başka hisseye geçtim 48 lerde tekrar aldım 2013 kasım ayında f / k 41 00 küsürleri görmüştü fiyatı pahalıydı ama 2018 den sonra satışları ve karları düzenli çok artmaya başladı satışlarının yüzde 80 i ihracat yapıyor euro ile karını dahada artırıyor ben öyle görüyorum isteyen satar isteyen satmaz yeni alacaklar dikkat etsin
yatırım tavsiyesi değildir
Yuru be kım tutar senı
sn kartopu günlük grafik de göstergeler de yavaş yavaş yorulma başlar mı..orta ve uzun vade için haftalık mı bakalım..paylaşımlar için sağolun
Ben tetikteyim stopum koyuldu ne olur ne olmaz 😅 Tatarı kırbacı vuruyorsa bi hisseye teyakkuzdayım 😊😊
Yarisini verdim 106 maliyetti bereket versin
Bakalım marshll ın yaptığı zirve hareketini perşembe ve cuma yapabilecekmı.. :halay::halay:...
Oyak tavandan güzel mal verdi :halay::halay:...
Oyak tavandan bu şekilde mal verdikçe benden bir lot alamazlar.. Yıllardır bu malları beklıyor olabilirler..
https://i.hizliresim.com/AEXeqT.png
https://i.hizliresim.com/Lb69LF.png
Pazartesinin pastası bugün takasa bu şekilde geçti oyak yatırım yine emeklilik yatırım fonunu malını satmış
yatırım tavsiyesi değildir
Bu şekilde tavanı da bozuyor satabilmek için mi tavanı bozuyor tavanda kilitli kalsa alıcı olmayacak bundan dolayı mı
Tahtayı bozan global..böyle malmı verilir a. q. Resmen .ikti tahtayı..
Gapı gapasınlar bakalım artı gapatacakmı..
https://i.hizliresim.com/KGkYGP.png
alış yazarlar ama her an değiştirebilirler . y t d
Boşluk kapandı, yine tavan yapar mı?
Behlül kaçar bu işlere gelemem.. Bol kazançlar...