Sinekten yağcıkarmaya çalışıyorlar.TGSAS bize yetişmek üzere..
Printable View
Sinekten yağcıkarmaya çalışıyorlar.TGSAS bize yetişmek üzere..
Hey Corc, 11 lotu kafalarina caktiydin, alabildin mi geri..:he:
Koptuğunu yazmıştım ama iyi olmadı 3 yıllık temettü kağıdına kumarcilar dadandı.(
Bugünün pastasını atabilecek var mı? Teşekkürler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben katilmiyorum bu dusunceye, bugun satilan 840.000 lot'un tamami, kucuk yatirimcinin mali.
Gecmis sayfalarda onlarca kez yazdim, maliniza sahip cikin diye.
Cakallar pesinde dedim.
Eylul sonu hisse basina 82 kurus net verecek.
Bu pandemi sartlarindaki deger, bir de virusten sonrasi var.
Tınaz dostum doğru söylüyorsun
Borsa korku yeri değildir.bu da çok doğru
Pergomon.yine pergomon.sepetde var bir kaç tane daha
Sabır küçük yatırımcının ilacıdır
Daha yolun basindayiz.bu tahtadan kimler geldi kimler geçti.kalanlara sana diler gidenlere yolları açık olsun deriz
İlerleyen gün ve aylarda darısı aksa .döv aksaya
Sağlıcakla kal Tunay kardeş.ytd
Yazık biz uzun vade yatırımcıların son kaleleride düşüyor
Tınaz kardeş ben 10% kar ı 10 gün 1 ay içerisinde görürsem ne var ne yok veririm .
Gene düşerse gelirim . BEnim Tablo aşağıda sinekten yağ çıkarmaya gerek yok
Kağıt çıktımı KAR cebe yakışır. Kağıtlarımın arasında çıkmayan bak bakalım hangisi ben ondayım
( EGEEN LOGO BASCM ) İyi olup çıkmamış olan kağıtlarım . PSDTC FMIZP SODSN JANTS SASA
yani bunları sattık. Kötü olduklarından değil 10% - 22 % 10 günde yaparsa veda busesi koyar gideriz.
Gene düşerler ise geliriz . Temel kural Göreceli ucuz alırız , göreceli pahalı satarız.
İyi olanların arasında ki işlem bu .
NoT : Satmadığın kağıttan kar etmiş değilsindir . ( 10.42 - 11.20 Bana uygun geldi )
Sizlere daha çok kazançlar dileriz . Geri gelirse alırız . 6 kere aldık 6 kere sattık yeter .
Daha önce yazdım zaten uzun vadeciyim devamlı alır devamlı satarım .
3 yılda 40% yapmak bana uymaz . 3 defa PSDTC aldım sattım 36 %
Ama gene düşerse gene alırım o ayrı . Kağıda sahip çıkın düşmesin gene gelirim .
Ayrıca YALAN da değil DAŞ gibi kağıt , ZARAR yazan var mı ? Bence yok .
https://i.hizliresim.com/LpSgiW.png
😀bazan fırsatlar kaçar...arkadan bakakalırsın😂
Ben dun bunu demeye calismistim.
840 bin lot kucuk yatirimcinin mali derken.
Gercekten, ky elindeki mali kaybedince ancak, hisseler gidiyor.
Bugun bilincli olarak 4 kez devre kesildi.
Ya bu yine asagi gelir diyenler, tam 4 kez vuruldu.
12.90'dan satayim asagidan alirim diyenler alamadi.
Ve bugun malini kaybedenlerin lot sayisi 2.8 Milyon lot.
Zaten hissede toplam lot sayisi 7.425.000 lot, bunun %47.27 si dolasimda, yani halka acik.
Bu da 3.5 Milyon lot yapar, bunun 2.8 Milyonu sadsece bugun el degistirmis.
Denebilir ki, canim al sat yapiyorlar, bu dolanan hisselerin cogu ayni mal.
Is'te genel yanilgi bence bu noktada, 4 kez devre kesildi bugun, yani, yarin dusunce alirim diyenler mallarini bir kez daha kaybettiler.
Dusmedi, cunku malin cogu, buyuk oyuncularin eline gecti.
Bugünde iyiydi. Yarın bakalım nasıl olacak.
Eski göz ağrıma küçücük bir miktarla selam çaktım hayırlısı artık
tekneyi hala kayipsiz bekleyebilenlere selam olsun. Ben bu yukseliste onemli miktarda azalttim. Once maliyeti sifirlayacak sekilde azaltayim demistim ancak sonra daha fazla yukselince bir miktar daha fazladan azaltmis oldum. 3 senedir taniyabildigim bir sirket ise bu seneki karlilik rakami ile 12 civarinda bir f/k nin temel olarak aciklamasi yoktu. Hissede spekuletif hareket olacaksa zateni bunu bizim bilmemiz mumkun degil. Neticede ben biraz azalttim hisse sayimi. Tekrar geri alim icin 11 altini bekleyecegim sanirim.
Bakalim onumuzdeki gunler bize ne gosterecek. Pergo sagolsun cok guzel kazandirdi bana. Kolay kolay birakmam pesini.
11.86 ya geri gelecek son vagon ki ÇArşamba gününe kadar toplayıp gitsin .
Silkele silkele nereye kadar..
Silkeliye silkeliye küçüklerin ve benim dahi elimden aldılar arkasından bakıyoruz nereye kadar devam edecekler veya çok aşağı gelip tekrar alabilecek miyim bilmiyorum elinde olanlara hayırlı olsun diyeceğim de yazan çizen olmadığına göre herkes satmış.hayirli olsun tahtada var olanlara nokta ytd çalkala pergomon çalkala.
Ben satmadim Hocam.:)
Cemalettin hocam bende satmadım sadece daha fazla alım yapmadım
Ben de yarıya yakınını sattım arkadaşlar.
Umut0109 arkadaşımızdan bir grafik yorumu alabilirmiyiz? Grafikler hangi hedefi gösteriyor?
Bende satmadım 3 yıl.oldu ama kağıdı kumara çevirdiler grup girdi her zaman temettü öncesi % 50 yapar temettuyu öder geri gelirdi bu ay resmen rulet masasi
3.99 maliyetle bekliycem çok yok bende
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...50bf843c74.jpg
Daha önce de yazdığım 14,10 hedefine yaklaştı. Bugün yükselen kanal fibo sınırından döndü. Tekrar deneyecektir. Asıl sorun 14 den sonra ne yapacak. Birkaç gündür döken için milleti saçma sapan hareketler yapıyor. 14,10 hacimli kırılır ve üzerinde kalırsa tekrar bakarız.
Yazdıklarım ve çizdiklerim asla yatırım tavsiyesi olamaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ce90d694bc.jpg
240 dakikalık grafik. Kırılım, yönü tayin edecektir.
Bu fiyatlardan sonra artık 11 TL altı hayal bence boşuna toplamamislardir.sabreden malı götürecek belli oldu.
Hadi arkadaş ne inat çıktın.
Süper gerilim' hazırgiyime yaradı
Her yıl dünyadan 100 milyar dolarlık hazırgiyim alan ABD, Çin ile süren ticaret savaşları nedeniyle bu yıl rotayı Türkiye'ye çevirdi. Haziranda ABD'ye yapılan hazırgiyim ihracatı yüzde 213'lük artış kaydetti. Yılsonu hedefi ise 700 milyon dolar.
https://www.dunya.com/ekonomi/super-...-haberi-476470
Pergomon hayırdır spegi bir tavan bir taban hala mali topliyamadinizmi.geregini yapacaksanız adam gibi yapın borsanın temettü lideri pergomon yaptığınız tecavüz affedilmez .kağıdı kumar kağıdına çeviriniz derdiniz ne.neyse ytd.dir nokta
Tınaz kardeş Akcaydan sevgiler.bayramda görüşemedik iyi bayramlar sağlıcakla kal.
Arkadaşlar tabiki bilen biliyor. Ama bilmeyenler temettü yü sorup temettünün ödendiğini söylüyor bende buraya temettü ile ilgili neyin ne olduğunu şirket finansal bilgilerden alıntıyı atıyorum.
• Dağıtılması öngörülen temettünün 2 taksit halinde dağıtılması,
a) Birinci taksit olarak Türk Ticaret Kanunu'na eklenen Geçici 13. Madde 1 inci fıkrasında "30/9/2020 tarihine kadar 2019 yılı net dönem kârının yalnızca yüzde yirmi beşine kadarının dağıtımına karar verilebilir" hükmüne göre, dönem net karının % 25'ini aşmayacak şekilde 2.197.800 TL'sının pay başına brüt 0,296 TL ve net 0,2516 TL olmak üzere 04 Mayıs 2020 tarihinde ödenmesi,
b) İkinci taksit olarak 2019 yılı dönem karının kalan kısmı ile geçmiş yıl karlarından oluşan 7.228.728 TL'sının pay başına brüt 0,9735660 TL ve net 0,8275311 TL'nın Türk Ticaret Kanunu'na eklenen Geçici 13. Madde 1 inci fıkrasında belirtilen 30.09.2020 tarihinden sonra yönetim kurulunca belirlenecek tarihte, süre uzatımı olması durumunda uzatılan süre sonunda yine yönetim kurulunca belirlenecek tarihte ödenmesi
şeklinde gerçekleştirilmesi
Sorma resmen rulet masası hangi grupsa bu yatırımcı gelmez artık
Ben eskiden beri almak istiyordum. Temettü verimi ve halka arzdan sonraki %380 lik primi ilgi çekici geldi bana f/k sı BIST ortalamasında. Eğer bu temetü polikitasıyla devam ederse kar arttıkça temettü de artar. O zamanda bu fiyatlarda kimse tutamaz kağıdı. Agressif hareketleri sığ olmasından kaynaklanıyor.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8ede1b1733.jpg
Trend desteğine kadar gelmiş