Haydi Fener'im haydi...
Printable View
Haydi Fener'im haydi...
Onayı aldın güzel bir seans sonu yarın için çok iyi olacak.
YTD
Kapanış güzel olur ve yarın iyi bir ortalama ile bayrak formasyonu onaylanmış olacaktır.
15lere Yürüyebiliriz gibi görünüyor, teknik olarak.
Tekrar hesaplarız, kapanış ve yarın çok önemli...
Hadi inşallah güldür yüzümüzü Fener'im... YTD
bir kere şaşırt hadi Fener'im,
son bir saat hadi.... YTD
:vk::vk::vk::vk::drunk:
Neyse insallah hafta kapanisi guzel olur
12.40 başlangıç İle yarın Artık kanaldayız.
Kanalı ihlal ettiği destek ise yaklaşık 11.60...
Karanlık odada bu bitiriş sanki baskı yapmak ister gibi...
Umarım olumlu gelişmeler öncesi baskı yapmak istiyorlardır ama iyimser olduğum her seferde yanılttı.
Akşam bir de Başkanı dinleyelim bakalım.
Dava, transfer, arazi vs bize artık bir hikaye lazım.
YTD.
Haklisiniz. Bu aksam baskanin yapacagi konusma onemli. Insallah yine herseye negatif yaklasmaz ve guzel olumlu konusur. Baskan sunu atlamamali. Bu halka acik bir sirket. Kendi koc sirketleri hakkinda yaptigi aciklamalara nekdr dikkat ediyorsa, hissemizede oyle yaklasmali. Bazi konulari tabiki dile getirecek ama ozellikle gelecek icin konusurken dikkat etmeli, gerektiginden fazla hisseyi etkileyecek negatif bir gelecek cizmemeye ozen gostermeli diye dusunuyorum
Sayın başkan. Çok iyi niyetli, kibar ve mütevazisin. A.yıldırım dan ekonomik olarak bir enkaz devraldın. Sen de özellikle comolli ve transferler konusunda çok büyük hatalar yaptın. Fakat iyi niyetinden mütevaziliğinden zerre şüphem yok. 1.1 milyar TL vermene rağmen bunu bile söylemeye haya ediyorsun. Hatalarından ders alırsan Allah seni başımızdan eksik etmesin.
Lütfen artık Ömer Faruk ve bunun gibi gençleri oynatalım alt yapıya çok daha fazla önem verelim. Geleceğe yönelik ileride satıp para kazanabileceğimiz wonderkidler bulalım. Hoca olarak da zico veya Erol bulut olursa başarı mutlaka gelecektir
Aynen katiliyorum. Zaten herkesin korkusu ve fenere dusmanligida bundan. Sn Ali Koc durusuyla, gucuyle, iyi niyeti ve fenerbahce sevgisiyle birde sportif basariyi yakalarsa, fenerin ve baskanin gucu ve basarisi bircok kisiye cok sikinti yaratir. Sadece sportif anlamda degil, tum alanlarda
Ama insallah o gunlerde gelecek. Hem klup hemde hisse hak ettigi yerlere ulasacak
Hacim lazım, hacim yok...
Saman alevi gibi gözüküyor.
Destekle bakalım ateşi, at şöyle biraz kütüklerden harlansın ateş dönsün yangına. YTD
Sn blackk ve fenerbahce. Forumda kimse yok. Ama sabredecegiz. Bu baskanla gelecek sene insallah hem klubumuz hemde hissemiz hakettigi yerlere ulasacak. Ama once saglik, ve herseyin hayirlisi
Seneye de sistem engeller.
Sen de taş gibi takım kurmayıp yine menajerlik şirketi seçer ve Ragonla çalışayım, x ile çalışayım,
şöyle yapayım böyle yapayım dersen olmaz. Falette transferi gibi.
Seçimde de bunun hesabını sorar taraftar.
Olan da biz yatırımcıya olur.
Artık iyi niyeti kaybetmek üzereyim.
Yarın dava ile belli olur ne olacağı.
Bıktırıp tırnakçılık yapıyorlar izlenimi ediniyorum,
şu ana kadar bayrak üst sınırında bir haber artık bir haber lazım.
beşiktaş tavan.... sıra fener e gelecek mi acaba... :)
https://invst.ly/rbnpy
spek nakış nakış işliyor. içimden bir ses yarın bol hacimli sağlam bir yükseliş diyor.
yatırım tavsiyesi değildir. Düşüncelerimi söyledim.
Başkan şikayetçi olarak davada Fenerbahçe'miz adına konuşacak.
İnşallah bir an önce sonuçlanır.
Düşsek 1-2 sene sürer ve yolumuza devam ederdik.
Kulüp nereden nereye geldi.
Juventus küme düşüp tekrar çıkıp fırtına gibi esti,
hukuki mücadelesini de yürütüp kazandı.
YTD.
Aynen katiliyorum. Bir dusunur demisti, hatirlayamadim adini. Adaletsizligin en buyugu, isi uzattikca uzatip, adil olmayip ama adil gibi gozukmektir diye
Bu dava kasıtlı olarak uzatılmaktadır!
Şahsi düşünceme göre bu dava fetöcülerin hem Türkiyede hemde uluslar arası mecrada vizyon/şeref davasıdır. Çünkü fetöcüler ilk defa bu davada sert kayaya çarpmışlardır. Yaptıkları kumpası Fenerbahçe camiası dik durarak göz önüne sermiştir. Ayrıca sonradan 17-25 aralık davaları ve darbe glrlşimi ile bu fetöcülerin nasıl kumpas kurdukları gün yüzüne çıkmıştır. fetöcüler bu davanın sonuçlanamamasını ve sürekli uzatılmasını yurt dışında örnek göstererek kendilerinin sözüm ona haklı olduklarını delil olarak sunmalarıdır!
Lakin bürokrasinin bu davadaki kayıtsızlığı beni ürkütmektedir (TFF başkanının skandal açıklaması bu kayıtsızlığın en büyük örneğidir).
Tahminime göre bürokrasideki bazı lobiler artı kripto fetöcüler hükümete ve yargıya ters psikolojik baskı uygulamaktadır. Eğer bu dava tez elden sonuçlarınırsa milyonlarca euro tazminat ödemek zorunda kalınacak..., Fenerbahçe başkanı siyasi ve politik olarak eli güçlenecek... büyük spor klupleri siyasi rakipler haline gelecek vb... Mevcut hükümete kesinlikle bir zararı olmayacak durumu baskı ve lobi faaliyetleriyle ve psikolojik taktiklerle korkutup perdelemektedirler!
Peki fetöcüler bu davayı uzattırarak neyi amaçlamaktadır? Cevabı tabiki çok basit; Mevcut hükümetin gitmesini bekleyip bu davayı baştan yargılatacaklardır! Yukarıda yazdığım gibi bu dava fetöcü alçakların ana davasıdır! Kapanmamış şike kumpas davası fetöcülerin hayat oksijenidir.
Nasıl olurda yargı ve bürokrasi bu tehlikeyi görmez anlamıyorum ve nasıl olurda sırf politik çıkarlar ve fanatiklik uğruna TS'lu yüksek bürokratlar bu kumpas davasında alehte olur anlamakta zorlanıyorum.
Ve TS'lu kardeşlerim nasıl olurda memleket için beka ve şeref davasında, alenen bulanık ve pis kokuların geldiği açık olan bir davada fanatiklik yaparak memleket alehine karşı saf tutulur!!!
Ben 3 temmuz kumpas sürecinde TS başkanı veya TS camiasınca tanınmış ve sözü dinlenen bir isim olsaydım şöyle bir cümle kurardım:
"Yüz yıllık rekabette rakibimize atılmış çamur bizede atılmış sayılır, bu davada Türk futbol tarihinin şerefine atılmış bu kara lekeyi esefle kınıyor ve Fenerbahçe ile birlikte omuz omuza vererek bu kara lekeyi futbol tarihmizden sileceğimizi belirtiyorum!"
Yada en azından hukuken ispatlana kadar sessizliğini koruması asilce olmazmıydı.
UEFA bile dediki ispatlanmayana kadar feneri şl göndermemezlik yapmayın sonra bunun altında kalkamazsınız. Ben karışmam dedi ve sıyrıldı ve dedikleri çıktı zaten.
Peki niye ortada herşey bulanık iken sanki yangından mal kaçırıyormuş gibi fener yerine ts şl gönderildi! Bu oldu bitti kimin eseriydi!
....
Federasyondan Mehmet Ali Aydınlar istifa ettiğinde yerine vekaleten gelenler
Cornu'ya gazete küpürleri ve karakol çevirilerini verdiler.
Ondan sonra onlar Galatasaray spor kulübünde yönetici pozisyonuna getirildiler.
Bu işlerde Fenerbahçe'yi alt etmek için Trabzon'u kullandılar.
Başarılı da oldular.
Yıllar geçti ve toparlanamadık. Yoksa makas Fenerbahçe lehine çok açılacaktı.
Rasim Ozan canlı yayında herşeyi anlattı, daha ne olsun.
'Biz yaptık' diyor, 'biz olmasaydık çok kötü olurdu' diyor,
bir tane savcı da 'Gel bakalım, ne yaptınız anlat, biz dediğin kimdir?' diyemedi.
https://www.youtube.com/watch?v=kmBPTTgA9rM
https://www.fenerbahce.org/haberler/...mesrulastirilm
Başkan şu transfer işini halledebilseydin 2 yıldır, şu an her yerde kraldın.
Ama bazen kızsam bile benim gözümde çok değerlisin.
İyi ki Başkanımızsın.
Amatör çizimime göre bayrak yukarı yönlü kırıldı.
Umarım bir haberle destekleyip yukarıları hedefleyecektir.
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Ek 25412
Öyle bayrak mı olur yawYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir yönüyle haklısınız, bayrağı bozduğunu ifade etmiştim ancak
ihlal sayılabilir diye düşünmüştüm.
siz düşeni kırdı olarak da yorumlayabilirsiniz.
Ya da grafiği baz almayabilirsiniz. :)
Ek 25413
Altay-Gökhan,Serdar,KaanAyhan,Novak-Gustavo,MertHakanYandaş,İrfanCan-Trezeguet,EdinVisca,VedatMuric(Satarsak Transfer)
Başkan kur bu kadroyu açık ara şampiyon olalım. YTD
Bonservis vereceğin Visca+İrfanCan paketi Trezeguet satın alma opsiyonuyla kiralık.
Defanstakiler zaten bonservisi elinde...
Bu kadro imkansız değil.
Ayrıca pandemi dolayısıyla gelecek finansal esneklikle rahatlıkla kurulabilir.
Haydi Emre Haydi Başkan...
Bende boyle bir kadronun maddi acidan uefa kurallarinada uyarak imkansiz olmadigini dusunuyorum. Sahsi fikrim ortasahada mevcut kadrodan ferdi ozantufan vs gibi 1 oyuncudan yararlanarak, onun yerine cok saglam bir stoper almak olurdu. Serdar sadikla beraber ancak yedek olabilirler kanimca
Bu hafta yurtdisi borsalarindan cok negatif haberler gelmezse, hissenin hareketli olacagini dusunuyorum
Asla Ytd
Evet bir de değil, iki baba stoper bile alınabilir. Şöyle Uche+Högh duosu gibi yakalayabilsek.
Ama bu takım da nefes aldırmaz, rakibi çıkartmaz.
Serdar stoper falan değil ama
Biz gs fb maçlarında Serdar oynasın diye dua ederdik şimdi ona güveniyoruz
Serdar forvetten daha çok sakatlanıyor stoper dediğin kırmızı karttan oynamaz Serdar sürekli sakat sanırsın forvet tekme yiyen oyuncu oysa sen tekme atan adamsın ama kendine bakmıyor yada kapasiteyi aşamıyor kaslar kaldırmıyor
Çok sağlam 2 yabancı stoper gerekli en az 7/8 futbolcu lazım bize Ozan yine düşmeye başladı deniz kazanıldı gibi iyide oynuyor
Birde hakemler ve federasyon tabi dün gece ki hakem biraz artniyetli olsa idi yine mağlup idik
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kırmızı kart bak-
Profesyonel bir futbolcu nasıl böyle bir hareket yapar.
Her şey kurmaca.
Gençlerbirliği maçı çok önem kazandı,
Galatasaray kadro olarak düştü Alanya deplasmanda,
Sivas Malatya İle oynuyor,
Sivas Ve Galatasaray puan kaybederlerse Avrupa için ümitlenebiliriz.
Galatasaray Ve Sivas yerine Beşiktaş Ve Fenerbahçe geçebilir gibi.
Bu arada Caner değil de umarım Novak'ı alırız.
Gs resmen yattı ts 2/0 olunca Abdülkadir atağa giderken takımı durdurup alkışlıyor saldırmayalım diyor
Kırmızı kart ayrı komedi
Gs resmen havlu attı
Zaten kaşarları dışarı aldı top çevirirken karizma iyice gitmesin diye
Alanya maçına terim gençlerle çıkabilir
Sivas Malatya’da çok zorlanır beraberlik süpriz olmaz
Yarın akşam Kayseri olmak yada olmamak maçına çıkacak bjk işi zor ama şampiyonlar ligine bjk çok yakın muhtemelen gs mağlubiyeti yarın bjk tavan yaptırır
Ama Fener kalan maçlardan 12 puan çıkarırsa işin rengi çok değişir
Ama şuan 3.en büyük adayı bjk
Avrupa şanşımız çok yükseldi ama 12 puan alabilirsek ve ts cezası kesinleşirse şampiyonlar ligi bile ihtimal dahilinde
Ama 12 puan çıkarır mı bu takım hem evet hem hayır
Emre gustavo Ozan muriç Ekici Hasan Ali Rodrigez kilit isimler
Bunlara tolgay katılırsa deniz ekstra iş çıkarırsa araya Ferdi de kaynarsa üretim yani gol çıkar ama
Gelelim savunmaya kaleci Serdar isla faletti hepsi pimi çekilmiş bomba bu savunma gol yemeden maç bitiremez bence
TS cezası kesinleşirse 3. olan ş.l.'ne 5. olan uefaya gider.
ilk iki sıra TS ve Başakşehir arasında garanti gibi artık.
Fenerin Sivas ve BJK ile maçı olması büyük avantaj aslında 4 te 4 yaparsa 3. bile olabilir.
Sivasın ve Beşiktaşın fikstürü Fenere göre bir tık daha zor.
GS Alanya hariç fikstürü daha rahat. Zaten bugün TS'a yattığı için (bunu tartışmam bile) en az uefaya gitme ile federasyon tarafından her türlü ödüllendirilecektir (Lehine hakem kararları ile).
Haftasonu sonuclar guzeldi. Bugun besiktas maci onemi. Zaten bizim bir sonraki genclerbirligi macida yarin. Son 4 macida alabilirsek, (sivas ve besiktas maclarida dahil) hersey cok guzel olacak
Haydi spek sıra sende... YTD
Herşey hazır, biz hazırız.
Seni bekliyoruz spek efendi.
BJK'den sonra mı geleceksin?
Olur.
13 uzerinde kapanis guzel olur