Yamultular ...
Printable View
gaplı açmış hoş değil...
Evet, mal çıkışı da başladı...
Gavurlar tarafından...
PEGASUS 46 reverse long
Spot ile marj kapandı
Zayıf açılış olunca kapattım uzunları... Anlaşılan 114 leri birkez daha görecek
ikidir 117.900 e verip bana vermedi fakat sabır ve para bende vermezse 1/10 devam ederim. fdow 23.750 civarına gelmedi henüz...neyse 115.750 ile 116.250 arasına da 7/10 lonk emirleri girdim hani verirse diye. 10/10 lonk olurum oralara sarkıtırsa...
Bütün zararı cıkardım.
oooo.. pegasus spot vadeli eşitlenmiş...
bugun altının rekor kırmasını beklıyorum.....bakalım olacak mı genenlde hafta sonu alıyolar...
atayım mı ? tutayım mı bilemiyom.. :) ))
https://i.hizliresim.com/tMYCGr.png
18.23...yuzde 8.2 dusus petrolde vay be 16 hedefıme gelıyor......
yazarken gelmiş 116.875 ten de 2/10 lonk oldum 117.925 maliyetle...bu sefer de 800 den çevirmiş 775 e vermemiş sapık...
https://www.cnbc.com/2020/04/16/sp-5...ronavirus.html
Özetle borsa bir umut bekliyordu abd ekonomisinin açılması için. Bugün Trump'ın eyalet valileriyle görüşüp ülkeyi açma planı yapması, batı yakası eyaletleri arasında bir pakt yapılması ve bu haberle birlikte aranan umut geldi.
PEGASUS un en sevdiği ortam. Endeks yüzde iki artıdayken düşmek!
Bugün artı kapanıs bekliyorum. Hatta tavan bile olabilir.
uzun süredir ilk kez bir hisse grafiği inceledim sizlerden dolayı...pegasus her şeye gebe gördüğüm kadarı ile komik ama tavanlarla yeni tepe 85 üstü de görebilir taban serisiyle yeri dibine de gidebilir. bildiğim tek şey 90 a yakınsarsa ilk kez pay vadelide işlem yapacağım(cort yönünde tabi ki)
akşam seansında 1/10 lonklarımı çıtıra flatlemiş ve son yarım saat tekrar açarım demiştim fakat uyuyakalmışım. şöyle hızlı bir okudum forumu.
sayın 777 emin olun şans...yoksa müneccim şeyi yemedim yani:)
3.90 aldığım nisan vadeli sise leri 4.91 den kapattım...
güzel para bıraktı...
geçende nisan vade endeks longların yarısnı vermiştim yavaş yavaş bitiriyorum...
https://i.hizliresim.com/2z1eOw.jpg
Ham petrol %8 kusur ekside, brent hafif artıda..
Çin'in Vuhan'da daha önce 2 bin 579 olarak ifade ettiği can kaybı sayısını 3 bin 869 olarak revize etti.
bu çinin ağzına fena scacaklar öyle böyle değil yalnız...
Son 6 aydır izlediğim ekranlarda şunu farkettim...
Bizim yerli borsa çeteleri, sadece bizim ky' yi değil, yabancıları da fena tokatlıyorlar...
Ya da tokatlamaya çalışıyorlar diyelim, özellikle yabancı mal çıktığında hakikaten pişman ediyorlar...
Bu durum eskiden böyle miydi bilmiyorum, ama ben yeni denk geliyorum bu duruma...
Şimdi böyle bir durumda adamlar sizin borsanıza neden gelsin ???
Bugün x30 daha hareketli..Para gelmiş ise likit olana gireyim dedi belki de.
PEGASUS muhtesem silkeleme yapıyor. Evet bu kelimeyi kullanabilirim
Sabah raporundan bugun cok guzel laf verdi... her nekadar talep dursada.. ticaret dursada bu dolar bollugunda 2-3 milyar$ a bi tuprasi kuramazsiniz.. 4-5 milyar $ a akbanki garantiyi kuramazsiniz diyor..ve cok doru diyor..sonuc olarak tabiki dibin dibi yok ama.. burdan asagida fazla bi yol yok
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık orta ve uzun vadeli pozisyonlar üzerine yatırımlarımı devam ettirdiğim üzere bu forumu fazla takip edemiyorum. Ancak takipçiler için kendi açımdan bi değerlendirme yapıp kaçayım.
Şu anki görünüm pandemi sebebiylen ekonomilerin ancak Haziran başı yani 3 ncü çeyrek itibariyle harekete başlayacağını öngörüyorum. Ancak dünya da toplam 20 trilyon dolar civarı yeni para basıldığını düşünürsek bu paralar borsalara doping etkisi yapacaktır fakat bollaşması sebebiyle önümüzdeki dönemde doların bu kadar kuvvetli olmayacağını düşünüyorum.
Sınırlı olması hem de üretiminin şu ortamda nerdeyse durmuş olması dünya da faizlerin sıfır civarlarında seyretmesi sebebiyle bu sene sonuna kadar ons altın gözde yatırım aracı olmaya devam edecektir.
Geçmişte takip edenler 1150 dolar maliyetli ons altın pozisyonlarımı korumaya devam ediyorum. 2019 Aralık ayında 5,76 dan açmış olduğum dolar short pozisyonlarıma (enflasyon farkıyla şu an maliyeti 6,1 civarında) , 6,95 den aynı ölçüde ek yaparak 6,525 maliyetle bu pozisyonlarıda taşımaya devam ediyorum.
Yine takip edenlerin bildiği üzere 90 bin altının bizim endekste her zaman alım fırsatı 112 bin üzerinin de satış fırsatı olduğunu her daim dile getirmişimdir. Ancak buradan yazmadığım için bu yönde almış olduğum pozisyonu şu anda yazmanın bir manası bulunmamaktadır.
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.
Spot vadeli makası yeniden acıldı. Vadeli ayak uyduramıyor spota
Yerlisi yabancısı yok bunun, büyük para (hakim kişi, hakim hissedar vs.) her zaman kazanır. İşlemlerin sonucu için ise her zaman kılıf bulunur; çok düşmüştü, çok artmıştı, dolar düştüğü için yükseldi veya tam tersi) önemli olan karşındakini ikna ederek 'haaaa..' dedirtmek.
PGSUS flat 48 den. 50 ye gitmesini bekledim ama gidemedi.
BDDK Döviz kredilerini teşvik etmiş.
Böyle zamanlarda iş adamları döviz kredisi talep edebiliyor, sonra bozduruyorlar, tabi ihracatçılara veriliyor döviz kredisi.
böyle havalarda uyuz kağıtları shortlamak gerekiyor heralde. TCELL denen benim eski uyuz eşşeğimi shortladım bu sefer. ilk defa bunu shortluyorum. umarım ters tepmez. ytd.
Evet, açıldığı an buraya yazılmayan pozisyonu, kara geçtikten sonra paylaşmak hiç etik değil...
Ben %99' unun yalan olduğunu düşünüyorum zaten...
Helal Jiggy bu sefer tuttum seni...