Usdtry 6.9876543210
Printable View
Usdtry 6.9876543210
Diyanet aynı konuşmasında kesin tarikatlardaki, cemaatlardaki ahlaksızlıklardan da bahsedip takipçilerine aşağıdaki kitabı önererek bunları kınamıştır bence:
https://www.dr.com.tr/Kitap/Badeci-S...=0001819362001
Dünyada virüsten sonra düzelen hiçbirşey olmamasına hatta yeni açıklanan verilerde durgunluk ve küçülmenin beklenenden daha fazla olduğunun ortaya çıkmasına rağmen dünyadaki çoğu borsanın düşmeye başladıkları yere yaklaşmaları çok ilginç.Daha ilginci yorumcuların hala borsaların düşük kaldığından bahsetmeleri.
Bugünkü MB başkanı soru cevap kısmında bu cevap bu soruyu karşılıyormu acaba? Hep laf çevirme, yandan dolaşma gibi geldi bana...
Soru: Örtülü bir şekilde kur savunusu var. Kur 7’yi geçmesin ama 6,9950’de dursun bunun nasıl bir mantığı var? Merkez rezervleri erirken yarım kuruş için rezervleri harcamanın mantığı nedir?
Cevap: Cari dengede yıl içinde olumlu bir seyir bekliyoruz. Türk Lirası swap işlemlerine BDDK düzenlemeleriyle bir sınırlama geldi. Yeni swap anlaşmaları kapsamında görüşmelerimiz devam ediyor.
Uysal sözlerine şöyle devam etti:
Bir miktar bankacılık tarafında likit kalma tercihi kaldı. Risklilik açısından bakınca bir kısmının KGF destekli kredi olduğunu söylemek gerekir. Bununla birlikte tedbirler kapsamında likiditenin finansal sektör açısından erişimin rahat olabilmesi için tedbirler aldık. Tahvil alımlarımızı artırdık. Swap imkanlarını artırdık. Kamu bankaları ve diğer tüm bankalar açısından likidite açısından bir sıkıntı gözükmüyor. Gerektiğinde merkez likidite konusunda bankalara sıkıntı yaratmayacağını ifade etmişti.
İletişimimizde sıklıkla söylediğimiz gibi toplam rezervler üzerinden rezervleri değerlendirmek gerekir. Genel rezerv seviyemiz kısa vadeli yükümlülükler açısından bir sıkıntı olacağını değerlendirmiyoruz.
Bunlar defolup gitmeden önce Türkiye'nin bütün doğal güzelliklerini mahfetmeye yemin etmişler herhalde...
https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yas...er-isyan-etti/
İstanbul seçimin kaybedince şöyle bir açıklama gelmişti. Genel seçim kaybedilirse ne denir bilemem.
https://i.ibb.co/ssZnp7S/Screenshot-...0-14-37-05.png
Yalandan 3-5 metre delerler....kuyudan bi sey cikmadi der ustune villa yaparlar...
Demedi demeyin...
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merkez Bankası haftalık menkul kıymet istatistiklerini açıkladı. Buna göre, yabancı yatırımcılar geçen hafta net net 478 milyon dolarlık menkul kıymet sattı. Yabancıların menkul kıymet satışlarında 150,4 milyar doları hisse senedi, 327,6 milyar doları ise DİBS olarak gerçekleşti.
bazı hastalıklı beyinlere göre '' Türban veya kapalı giyim namus sembolüdür '' . Esra Erol un proğramına bakınca bütün aykırı işlerin içinde kapalı bayanlar var. Ayrıca evimin karşısındaki imam hatip lisesindeki kapalı kızlarımız , gençlerle sarmaş dolaş öpüşürken çok gördüm. Peki bütün bunlara bakarak - kapalı giyinenler ahlaksız mı - diyeceğiz. Haşaa. tam aksine, genç insan bunlar. Zaten öpüşmüyorsa anormal. Bu işin giyimle, inanışla, iklimle ne alakası olabilir .
Dert başka, benim yapamadığı başkası da yapmasın veya zıt kutup oluşturarak minderi sağlamlaştırma çabaları bunlar. Sokakta çok sık görüyoruz ve seviniyoruz ki, başı açık kızla başı kapalı kız gayet şen şakrak koyu sohbetle gezip eğlenebiliyorlar. Hepsi bizim insanımız. Her kişi kendi yaşam tarzını seçmekte serbesttir.
sn. delikan , bugün akşam dolarda nasıl bir hareket bekliyorsunuz ? Dün eşek yüküyle alınca sıpa küsmüş, beni neden boş gezdiriyorsun diye ağlıyormuş. Şimdi sıpaya biraz dolar yüklesem zorlanır mı acaba ?
Dolarda 6,98 ile 6,99
6,99 ile 7,007 arasına en az 1 birimlik sosyal mesafe konmadığı gerekçesiyle bazıları çok kızıyormuş.
Gerekirse bu mesafeyi koruyamayanlara ceza bile kesilebilirmiş. Sosyal mesafe deyip geçmemek gerek. Henüz pandemi şartları gevşetilmedi ki dolar neden gevşesin.
'' Dolar almayın duvara çarparsınız. ''
a.k partisinin beton ve madencilik olayına bu kadar sarmasının sebebi, eski tip feodal bedevi zenginlik ölçütünün toprak, arsa, emlak, altın, petrol olmasından. Herhangi bir teknolojik ve verimlilik artışı getirdikleri hiçbir sektör veya kurdukları yeni firma yok.Varsa yoksa varolan kaynakların paraya çevrilmesi, yani rantla zengin olma rüyaları. Arap ülkelerinin yüzyıldır debelendiği yerde bizde son 20-25 yıldır debeleniyoruz. Sanayi ve imalatın gsyh daki payı 18 yıldır istikrarlı olarak düşüyor. Gidişat pek positif görünmüyor, üretim ve istihdam açısından. Aslında mevcut zihniyete petrol olacak basıp kuyudan cıkanın parasını yandaşa dağıtacaksın o da sana oy verecek böylece kraliyet rejimi de oturacak. Benim ümidim var o petrol bi gün bulunacak.
Baş ucu yazısı foto çektim sakladım son aylarda okuduğum en güzel tesbit ve yorum...
Teşekkürler dostum...
Teşekkürler hisse net böylesine güzel ve değerli insanlar ile bir arada olmak büyük şans...!!!!!
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:: bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::b ravo:
Adamlara yardım gönderiyoruz , muhtaçlarmış gibi. Bizde isteyen maske bulmıyor orada isteyen test yaptırıyor.
Koronavirüs pandemisinin merkezi konumundaki ABD'de Kaliforniya eyaletinin en büyük kenti Los Angeles'da belirti göstersin göstermesin tüm şehir sakinlerine bedava koronavirüs testi yapılacağı açıklandı.
Los Angeles'ın ABD'de 'her sakinine ücretsiz koronavirüs testi sağlayan ilk büyük şehir' olacağı Belediye Başkanı Eric Garcetti tarafından duyuruldu.
bizimkiler dolari tutuyim derken sterlin ve euroyu unuttu sanirim.
Bugün ki baraj 6.99 da sanırım.
*abd'nin türkiye büyükelçisi: Swap hattı için fed'in talepleri mali ve parasal gerekliliklerdir, politika bağlantısıyla ilgisi yoktur
Simdi bu swap hatti kalici bir cozum mu yoksa kisa vadeli bir cozummu ? ornek : suan dolar %5 artmasin diye mucade verirlerken swap hatti olsa dahi ilk sure sonunda $ ihtiyaci olmuyacak mi ?. Olusucak $ ihtiyacini nereden kartsilayacaklar . yani swap hatti bunlar icin sumu demek : bugun %5 yukselmesine izin verme ama mesela 2 ay sonra %15 yukselsin mi ?
Deli veya sapığı İngilizce birisine söylenince hakaret sayılmıyor sanırım .
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
uygulamada benim semti kirmizi gosteriyor.
ortada ufacik bi yer sorunsuz ora da bizim site.
site saglam duruyor allahtan.
nereye kadar dayanacaklar bakalim
1500 nufus vardir.
sitedekal mi yazsam saga sola.