Bizim kuşlar yine yüksekten uçuyor... Bundan sonra yatırımı batacak firmalara yapıcam... %100 kar al geç yeter :)
Printable View
Bizim kuşlar yine yüksekten uçuyor... Bundan sonra yatırımı batacak firmalara yapıcam... %100 kar al geç yeter :)
makası actı yıne.... 1400 1500......merry alıyosa verır ogleden sonra
Vadelililere fena sell girdiler bi anda.
Alsat başarılı oldu seviyorum bu alsatı bedava para dağıttı gene Ağustos vade açılışta 925 gördü sonra 250
nereye satıs geldı bırden verdiii
Yapı kredi de kim oynuyor sa
Sağlam para var sanırım
2 iş günün de ondan başka short jetonunu sağlam açan yok
Dolar vadelilerin de en fazla long yapı kredi yatırım da var
Yapı kredi yatırımdan çakıyorlar
hepimiz THY izliyoruz..hacim muazzam
THY bu hacimle 12.00 altında kapanırsa; piston aşağı formasyonu oluşur..
Borsamızın en büyük tahtası 1 haftada %30 gidebiliyo , Apple bile bu kadar hızlı yükselemiyo , işte bu yüzden yıllardır aşığım bizim borsaya ...
Ekonomi şaha kalktı, tünelin ucunda ışık göründü. Endeksin maşallahı var
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
99 binde 5.66 dan aldığım akbank 106 bin endekste hala zararda ya gülsem mi ağlasam mı bilemedim. O kadar çiziyoruz ediyoruz kendimize faydamız yok :oleyo:
Birazdan alırlar gibime geliyor benim kumarım bitti bugünlük masada kalanlara bol şanslar cümle alem kazanır umarım
PGSUS vadeli 62.52 SHORT... 60.00 kapadık.. ne hız maşallah... yazmaya yetişilmiyor..(yanlış yazdık)
1.300 puana yakın makas var
Spot vadeli arasında
Xu 100 de 106 bin de önemli direnç vardı günlüklerde.. Yeni long girecekler 107 bin geçilmeden nakittte kalmalı..
Şu an yabancılara türk piyasalarında yapılanın adı "iffet formasyonu". Dolar bozamaz yol kapalı, hisse satsa dolar alamaz yol kapalı, endekste nereye pozisyon alsa endeksi 3-5 kağıtla istediği yerde tutan bir şey var. Yani her türlü yanacının kafayı cama kıstırmışlar. Ne yapacaklar bakalım.
KAP: [YAPRK ] BORSA İSTANBUL BISTECH DEVRE KESİCİ UYGULAMASI Devre Kesici Uygulaması
Yaprağım yine devre kesti,Serkan23 ün kulağı çınlasın. :he:
YTD
Bu işin vadelinin yani teoriği kap puanda acaba?
Vay bee yillardir makas palanin en buyuk silahi keyfine gore belirler dedigimde teorikciler saldiriyordu :)simdi herkes makastan sikayetci
Faiz matematik hesabi varmismis
Makasi isterse 5000 yapar isterse -3000 belki daha fazla
Bunun kurali yok
Keyfine kalmis
Deniz köy'ü bir bilseler,ahhh bir bilseler,neyse bilmesinler daha iyi,sercannn girsin, serin sulara. :he:
https://www.google.com/search?rlz=1C...4dUDCAw&uact=5
Jeton atın jeton ha ha ha...
Thy shortlayacaktim haziran makas - 0.50 kurus
Keyfi ne isterse
Goley gelsin millet,
Bakıyorum da öküzü salmış otlatıyorsunuz..
Mübarek hayvan da bılım bılım et olmuş...
Ne lezizdir şimdi eti!!!...
Ben hala yemiyorum...
Perhize devam...