SPK bülteni : https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=59
Yeni halka arzlar var
Printable View
SPK bülteni : https://spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2020&no=59
Yeni halka arzlar var
Prof Dr Naci Görür : Arkadaşlar Marmara’da olan 4,3’lük depremi görüyorsunuz. Min. 7.2 büyüklükte deprem beklediğimiz fayın üzerinde. Yeri endişe verici. Bu deprem fayda az da olsa stres değişimine ve mekanik vibrasyona neden olmuş olabilir. Bu da sözkonusu fayın tetiklenmesine katkıda bulunabilir.
İngiltere'de son 24 saatte 6 bin 634 kişide Kovid-19 tespit edilmesiyle, salgının başından bu yana görülen en yüksek günlük vaka sayısı kaydedildi
4 yıldır tutuklu olan zaman gazetesi yazarı Mumtazer Türköne tahliye edildi. Bir süre önce Devlet Bahçeli Mümtazer Türköne için yeniden yargılanmalıdır demişti
Borsa Istanbul;Bugün,Merkez Bangası'nın Faiz gazı ile yükseldi..
Şimdi sıra, Yarın Cuma namazı sonrası Reyizin gazı'nda.!!..:evil:
Türkiye'de ,Abidik Gubidik Şirketlerin Borsaya sokulup Vatandaşa ırz edilmesinin amacı zaten Yasal yoldan Soygun yapmak..!!.
Hani,Hababam Sınıfı Filmin de Müfettiş diyor ya;Hazreti şaban Roma da, ***** kanunen 1453 kere..vs vs...:kahkah:
Hah.İşte borsa ya gelen şirketlerin ve Bizim durumumuz da öyle bir şey..:oleyo::kahkah:
Başlangıçta halka ırz da iyi kazanç olabiliyor.Takip etmekte fayda var. Benim hiç işim olmazda! geçen helal gıda :) iyi gitmişti sonra haram oldu galiba?
Saat 21:06’da Marmara denizinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi
Hayatım da ilk ve Son halka ırz'a katıldığım Şirket ,Tüpraş olmuştu..Borsa ya girişim de o sebepledir..
Sonraki ırz'ların borsada'ki fiyat hareketlerini izledim..Çoğu ilk gün tepetaklak aşağı 2 Taban çekiyordu..
Şimdi devir değişti..
Adamlar,Hisse Talep edenlere kaşığın ucu ile hisse veriyor,O kağıtlar da ilk işlem gününden itibaren uçuyor,Millet de yakalamak için peşinden koşuyor..Derken, bir de bakmışsınız Kağıdın fiyatı iki katına çıkmış..İIrz dan ilk alış yapanlar zevk yaşıyor...Sonraki günler de Balonun peşinden koşanlar da ,ibalon patlayınca uzun süre ızdırap çekiyor..:oleyo:
Fransa'da yeni tip koronavirüs vaka sayısı, son 24 saatte 16 bin 96 yeni vaka ile salgının başından bu yana en yüksek seviyesine ulaştı.
sabah bu tek twiti okurken aleynacakır olayındaki kirli işlerden biri diye düşündüm. ancak akşama kadar gelişen olaylar hiç farkında olmadan bir şekilde bu işin kenarından köşesinden bilgi sahibi olduğum hatta içinde olduğumuz bir duruma çıktı. bu twitt dizisi 150 nin üzerinde ancak özellikle 13-14-15 inci twitlerdeki şahısların hepsi ile tanışmış bir şekilde hepsi ile mücadele etmiş olduğumuzu fark ettim. bankayıda tüm adı geçen personelide biliyorum. kızıda biliyorum. hemde hepsinin arasında ki ilişkilere kadar biliyorum
Saat 22:09’da Konya Emirgazi merkezli 4 şiddetinde bir deprem meydana geldi
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda 1-1 sona eren maçın penaltı atışlarında Rio Ave'ye 4-2 yenildi ve Avrupa kupalarına veda etti.
Başlangıçları az zorlsma az para çoğu yetiştirme turdu kızları. Fuhuş batağına giriyorlar sonra kamuda işe sokuluyorlar. Burdan devam ediyorlar o twitleri atan bayan avukat sosyoloğ bir ailenın yanına evlatlık verilmiş biyolojik xblası yetiştirme yurdunda büyüyüp bu batağa girmiş daha sonra kamu bankasında işe sokulmuş. Hakim ve savcılara sunulmuş banka yöneticileri ile birlikte olmuş
https://mobile.twitter.com/dilekmekci
Olaylar burada malesef bu çetenin elemanlarından 2 si abb çalışanı ve mansurun belediye soruşturma aöacağına mahkemeyi takip edeceğiz demiş. Ne baba hakim savcılar polix müdürleri bürokratların adı geçiyor.
Günaydın kafe
İstanbul merkezli 26 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu.FETÖ'nün akademik yapılanmasına yönelik operasyonda, 26 ilde aralarında aktif görevde bulunanların da olduğu 76 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
2014 Kobani olayları ile ilgili ankara merkezli operasyonda 82 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Gözaltı kararı verilenler arasında HDP'li eski milletvekilleri, belediye başkanları ve MYK üyeleri de var.
Yuh onada
Direk açığa alınmalı ve soruşturma açmalıydı.
Delile ulaşıncada atmalı işten.
Koruma babında olaylarda başta birileri vardır ve onada uzanacaktır el.
Birde komple kamuda ve mafyada temiz eller yapmalıyız.
Temiz elleri kim yapacak?Temiz kalan varmıdır?
Sorsan hepsi dindar hepsi ahlaklı:(
Bile bile yaptılar.
Rüşvetler ve yolsuzluk paraları dolarlaydı.
Dışardan dolar bulamadıklarından bu rüşvetçilere Merkez devreye girdi dolarları ayarladı.
:p
Uçtum ben
Faiz düşer enflasyon düşeri Tansu zamanında da denedik olmadı akıllanmadı yönetim.
Üretim yapmakla,yolsuzlukları engelledikce,israfı engelledikce,kamunun şişmanlığını azlttıkca,nereden buldun çıkınca,
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
BDDK : https://www.bddk.org.tr/ContentBddk/...ru_0852_01.pdf
Karar sonrası dolar/TL 7.60’in altına geriledi
BDDK: Bankaların, vadede TL alım yönünde gerçekleştirecekleri swap ve diğer türev işlemlerin yasal özkaynaklara oranı yüzde 1'den yüzde 10'a çıkarıldı
Günaydın hayırlı cumalar.
Ek 25890
Bence İmam aşıyı buldu...
Yakında açıklarlar...
Başka ihtimal gelmedi aklıma