2020 hedefi yepte 6 2021 de 6.40 2022 de 6.70 biz 5 yıl önden gidiyoruz hedeflerde
Printable View
2020 hedefi yepte 6 2021 de 6.40 2022 de 6.70 biz 5 yıl önden gidiyoruz hedeflerde
usd/try 7.8451
Günaydın ,
https://www.dunya.com/kose-yazisi/bu...-sormaz/483269
Şeyini şeyettimin şeyleri niye artıp duru deye sormuyor , soramıyorum.
şey b.kunu çıkardı.. 7,8536
büyük şey 9.16
en büyük şey 10.09
Çok iyi hatırlıyorum o sahneyi, özellikle önlerde oturanlardan biri Güler Sabancı idi yanılmıyorsam, eksik olmayan sahte gülücükler ve yüz ifadelerinden konuşmalarına kendisinin bile inanmadığı anlaşılan bakanı çılgınca gayretli alkışlarıyla tribünlerdeki amigolardan farkı yoktu. Gerçekten iğrenmiştim o günkü yalakalıklarından... :thumbdown:
suzan yazdım gülerdi evet
Bizimki gibi uzun süre padişahlıkla yönetilmiş tek adam rejimine alışkın toplumlarda özgür elit bir burjuvazinin olması mümkün değil.Güce tapılıyor,en zengin en elit burjuvazimiz bile güç karşısında olmadık hallere giriyorlar.Hani adama elit olmak için üç diploma lazım demişler o da kızmış,hırs etmiş gitmiş üç okul bitirmiş almış üç diplomayı gelmiş,ben şimdi elit oldum mu demiş,karşıdaki gülmüş beyefendi sizin almanızla olmaz o diplomalardan sadece biri sizin için kalanlardan biri babanıza biri dedenize ait olmalıydı diye.Bunlar zaman işi ,bizde kökleşmiş şirket kültürü olan kaç holding var ki.
Sabancılar dediğimiz insanlar için iki nesil önceye gidince ne hikayeler anlatılıyor,isteyen google dan araştırsın biraz.
Diyanet İşleri Başkanlığına 5.000 4-B Sözleşmeli Kur'an Kursu Öğreticisi, İmam-Hatip ve Müezzin Kayyım alınacaktır.
https://www.ilan.gov.tr/ilan/672278/...gn=Ek-Gosterge
Biraz sonra tl de stopajin kalktigini....dovizde 5 puan daha eklendiğini aciklarlarsa şaşmam...
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nerde kalmıştık.!!!????:oleyo:
Benjamin havayolları iyi yolculuklar diler.!!
Hiper enflasyon tüm HIZIYLA otobanda.!!!
Arjantinin yumurta ikiziyiz.!!
Damat kekleyecek yine.!!
ALBAYRAK: TURKIYE DENGELENME SURECINDE MUAZZAM BIR BASARI ELDE ETTI
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Povır poirtte "kur saldirilari" diye bi sey gozukuyor .....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya ben başka bi ülkede yaşıyorum ya da bakan ;)
Albayrak: Uyguladığımız kararlı politikalarla dengelenme sürecinde Türkiye muazzam bir başarı elde etti
Albayrak: Bugünkü program ekonomideki salgının etkisiyle nasıl mücadele edeceğimizi, yeni normale nasıl uyum sağlayacağımızı ve yeni ekonomik yaklaşımımızı ortaya koyacak
Albayrak:
- Ekonomide veriler güçlü bir V tipi toparlanmaya işaret ediyor
- Toparlanmanın tüm sektörlere yayıldığını söylememiz hala mümkün değil
Albayrak: Bu programın ana temalarını yeni dengelenme, yeni normal ve yeni ekonomi olarak belirledik
Albayrak:
- Yeni dengelenme ile sürdürülebilir bir büyüme modeli inşa edeceğiz
- Yeni dengelenme ile tek haneli kalıcı enflasyon hedefliyoruz
- Normalleşme adımları önümüzdeki haftalarda da devam edecek
- Yeni normale uyum sağlamak ikinci hedefimiz olacak
Albayrak: 2020 büyüme beklentisi %0,3
Albayrak: 2021 büyüme beklentisi %5,8
Albayrak:
- Yılın geri kalanında bir miktar 4.çeyrekte ivme kaybedecek olsa da yılın tamamında yüzde 0,3 olması yönünde
- Bu büyüme hedeflerine ulaşmak için ihracata, katma değerli üretimi ve istihdama çok daha fazla yoğunlaşacağız
Albayrak: Kötümser senaryoda 2020 yılı için yüzde 1,5 daralma, 2021 yılında yüzde 3,7 büyüme değerlendiriyoruz
Albayrak: enflasyon beklentisi bu yıl yüzde 10,5
henüz somut ekonomiyi ilgilendiren ekonomiye müdahale edecek tek kelime demedi
Albayrak : 2021 TÜFE beklentisi %8.0
İşi gücü bıraktım bu gerizekalı ahmağı dinliyorum. Dinledikçe bugüne kadar yapılanların kötü niyetle atılan adımlar olduğu daha da net ortaya çıkıyor. Gelinen noktada dahi, kötü bir yönetimi boşverin mevcut durumun kötü olarak algılandığına dair tek bir kelime dahi edilmedi. Gerisi faso fiso.
Diyanete 5.000 kisi alacaklar ya, uretimi artiracaklar, daha ne yapsinlar.
Size de bi yaranilmiyo...:)
Ayhan Başkanım hamsi koydum tavaya,
Başladı oynama.!! :oleyo:
Crash Tüm HIZIYLA otobanda.!!!
Dolarizasyon azaltılacak dedi. nasıl azaltılacakmış?
Orasını kaçırdım.
Doları pahalılandıracaklar demek ki. Kimse dolar alamayacak. Nolacak ? Dolarizasyon azalacak otomatikman. Mesela dolar 10 lira olsa herkes dolar alabilir mi? Alamaz. Ama geçen hafta 8.50 ye millet mal bulmuş gibi atladı. Ne oldu dolarizasyon oldu. Oysa şimdi akılcı davranıp doları alınamayacak fiyata getirirse şak dolarizasyon azalır. beyin bu..
Doların 8 veya 15 olmasının alım gücüne etkisi yok(!etkilenen kesim büyüklüğü açısından). Bir noktadan sonra etkilenen kısım çok azalıyor. Şu anda zaten çok büyük bir kesim hiçbirşeye erişemez halde. 15 olsa geliri daha yüksek olanlar etkilenecek ama geliri çok olanların sayısı az olduğu için topluma yansıması sınırlı. Yavaş yavaş pişirdiler, zıplayacak can kalmadı bence.
https://i.ytimg.com/vi/dPhvQsjARiM/maxresdefault.jpg
Yapabilirlermi??
Ellerinde yetki var mı?
VAR...!!!!
Bir imzalık saniyelik olay.!!!
Arjantin örneği ortada.!!!
https://www.tradingview.com/x/djHGUHv2/
Biliyorum teknik işlemez diyeceksiniz ama ben gene sattım..
Affet beni topik!