Verdik de namızsızlar kırmıştır
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
bu zoom denilen siteye eba üzerinden ğirmez isen 40 dakkadan sonra ücretli imiş,hocalar zamanı ayarlayıp dersse öyle başlıyorlarmı,
varmı bilğisi olan,
Bu arada jpm 6,65 olan stopunu 6,68 yapmıştı. Stop olmuştur, yersen tabi. Bir de burada güvenilir kurum güzellemesi yapan çıkmıştı.. güvenilir kurummuş, pehhh.
Bu arada pozisyon dedikleri de, ayıp olmasın diye 1000 usd lik pozdur, pabucumun manipülatörleri.
Eba nın ücretsiz olmasına ben şahsen karşıyım. Kalitesi düşüyor.
Eba 1
Eba 2
Eba 3
Olarak silver, gold, platinyum paketlerde olursa fena olmaz.
1000 - 2000-3000 de aylık fiyat yaparsın.
3000 kik platinyum paketi alana da lig tv yi bedava verirsin. Kulüpler de kalkınır. Herkes kazanır.
Harcanıyorum burada bu fikirler ile...
Dow da orta vade 26.000 e yolculuk var gibi ama dow dansözdür dönüp dolaşıp kendini yukarı da atabilir. Hem bist hem de dow yön arayışında..ytd
Ben laf ile dolar bozmam, al sat için de almam. Birikim amaçlı alırım.
Jp Morgan gibi kuruluşlara da hiç güvenmem.
Ama yarın ki kararı da dikkatli izliyorum.
Sanmıyorum ama JP Morgan faiz arttırımına mı oynadı onu göreceğiz.
Hadi Dowar’cım
Az $a$ırt.. Yapabilirsin sen.
JP Morgan 7,65 SL seviyesini 7,80 e çekmişti...7,68 e değil...
J.P. Morgan Logo Global FX Strategy
FX Tech Alert - Order update on USD/TRY: We raise our stop from 7.6500 to 7.8000 on our strategic short position
Ben de 100 dolarlık short açayım 7.80 den Koskoca şirket yalan mı söylecek. 5 lira oldu mu kapatırım :)
Dow un soförü atladı.
4 saat önce yazmıştım. Bundan sonra satışların daha da sertleşmesini beklerim. Grafiğin haftalık olduğu da gözden kaçmasın.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3d9e1eb8bf.jpg
Var mıdır Viop30 buralardan alabilen?
Dow -600 zorlarken
Tebrikler..
Ah Dow'un palası... Acelen var dedik, meğerse cır cır olmuşsun. Seans açılışıyla ne bırakmalar öyle..
Şimdi "26500-26600 destek var" numarası var sırada...
Daha aşı aşı tepelere ev kurmasınlar söyleyeceğiz.
YARINKİ Dow Futur'a bakıp YARIN işlem yapan çok üzülür.
Benden söylemesi...
Dow 26.900 de tutundu görüntüsü veriyorlar. Son dakikalarda kırarlar diye düşünüyorum.
bbht 'de ciddi ciddi kur artışı neticesinde 2023 hedefleri ve OVP (Orta Vadeli Plan) hedefleri ne olacak diye endişeleniyorlar.. :kahkah:
ekonomi kanalının seviyesi bu ne yazık ki..
bu komediden anlıyoruz ki ilan edildiğinde inanmışlar bu hedeflere ama şimdi "nalçak dolar " tempolu artarak bu hedefleri tehlikeye sokmuş..
Onsun ırzına geçmişler
Bir helvada ona kavurun
Yarın için kafamda yanıtını bulamadığım bir soru var, Şuan 2 yıllık tahvil 13küsürlerde atıyorum faizi 8.25den 300pts artırıp 11.25 yapması ile arası 8.25de bırakması arasında piyasa fiyatlaması açısından büyük bir fark olur mu?
Nedense bana 8.25 ile 12arası bir değerin etkisi yok gibi geliyor.
YTD
dow
günlük
büyük düşüşte daha önce verdiği uyumsuzlukları vermeden düşerse
ayıp eder.
https://i.hizliresim.com/vZBHpT.png