Millet satış mı yaptı acaba çok yerden satım haberi geliyor
Printable View
Millet satış mı yaptı acaba çok yerden satım haberi geliyor
Devre kesici
30 DK sonra vuraydınız şu dolara şuan 4 köşe idim benjaminlerlemi uyuyacaz bu gecede :)
Hayaler helga gerçekere benjamin :)
1503,5 ek long.
10 dk geçti bundan sonrası yapaydım edeydim. (Iki yönlü)
evet onu diyorum...grafiğe sonradan bakan birisi ileri tarihte bir gün mesela ya o gün piyasa kaçtan açmış diye baktığında açılışı -850 puan görecek...oysa gerçek o değil...bugün poz kapatmak isteyen birisi en iyi ihtimalle 154.000 lerden falan kapatabilmiştir...
Ben yatıştayım, mecbur beklemece.... Panik bitince ne olacak bakalım
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ufak ufak şort pozları kapatıom....metalurjik hocam long açmaya başlamış yine....
5%i geçti viop.... Sıkıntı büyük
Garan vadeli dip oldu olacak, felaket senaryosu yazanlar burdakiler değil baştakiler , onlar yazıyor biz oynuyoruz
Endeks kesici devreye girecek mi ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
parası olana güzel bir gün...
BAnka almam ama 8.02---8.03 GARAN LONG vadeli
dönş görmeden long açan iflah olmaz.
İnşallah longta yakalanıp hasar alan çok değildir.
spot açılmadan ilk işlem nisan vade garan 8,03 den depoya atıldı...
hacim yüksek...20 dk da 76 bin kontrat...
Hafta sonu % 1-2 açar sonra artı olur diyen bir iki maltorik vardı o arkadaşlar bir öne çıkabilir mi ?
Abowwww.... Koş hanım koş
Saat 09:55:15 itibarıyla Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi Devreye girmiştir. Borsamız Pay Piyasasındaki tüm
sıralarda,Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma
AraçlarıPiyasası Pay Repo Pazarı’nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur.
Vadeli işlemler mi durdu, yoksa benim ekran mı dondu
devre mi kesti?? ekran dondu
Devre kesti birde
Devre kesti
Saat 09:55:15 itibarıyla Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi Devreye girmiştir. Borsamız Pay Piyasasındaki tüm sıralarda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası Pay Repo Pazarı’nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur.