Lem o arabaya para virilmez...:))))))))))))))))))
Printable View
Lem o arabaya para virilmez...:))))))))))))))))))
İkisi de üçkağıtçı. Emme zuzaylılarla temas kurulduğu açıklanacak.Alıntı:
Ertan Özyiğit
@ErtanOzyigit
·
2s
Ünlü psişik Uri Geller, çok yakında uzaylıların Dünya ile temas kurmacaklarını iddia etti.
The Sun gazetesine "Spielberg'in Üçüncü Türden Yakın Karşılaşmalar filmine hazırlanın, sanırım bizi inceliyorlar. gerçekte ne istediklerini bilmiyorum" dedi.
50 bin yil once cep tilifonu falan yoktu. Herkeş telapati ile birbirleriyle ve hatta zuzaylilarla iletisim kurabiliyorlardi. Herkeş ama herkeş bunu yapabiliyordu.
Şinci cep tilifonu yaptik, zuzaylilarla aramiza ruhban sinifi soktuk.
Ampul Ertanla şarlatan Uri Geler'a kaldi isimiz.
https://i.hizliresim.com/c0w6xq5.jpeg
Alıntı:
İzzet Özgenç
@izzetoezgenc
· 3s
Ağır ekonomik bunalım sebebiyle alınabilecek olağanüstü hal tedbirlerine dair ...
Alıntı:
İris Cibre
@iriscibre
·
2s
Kimsenin bu talepleri, bahane ve kılıf göstererek kabullenmemesini, fikre de alışmamasını tavsiye ederim!
Sadece ve sadece tepki gösterilmesi gereken, saçma sapan talepler zinciri.
Ekonomiden bihaber şahsın heyecanlı taraftar istekleri gözüyle bakılsın, o kadar!
Anlaşılır EkonomiKanatlı paraKanatlı paraKanatlı para
@AnlasEkonomi
·
3s
TL'de değer kayıpları derinleşirken, Türkiye'de yabancılara konut satışları rekor kırıyor.
Reuters
Şimdi böyle saçma sapan şeyler alirsaniz, yakin gelecekte hiç ummadiginiz seylere ihtiyaciniz olacak, onlari alamayacaksiniz.
Çünkü, Almanya için Urusya, Ingiltere'den çok daha önemli bir ülkedir.Alıntı:
-Bild:
•Merkel, Ukrayna tarafından parası ödenen silahların Ukrayna’ya teslim edilmesini engelledi.
•Merkel, Ukrayna’nın bu satış yasağını kaldırması yönündeki talebinide reddetti.
Diyebilirsiniz ki, Ingiltere nereden cikti? Ya da bu haberin neresinde Ingiltere var?
Bu haberin yapilmasi Almanya'nin ulusal cikarlarina aykiridir. Bild, Der Spiegel, Le Figaro, New York Times, Boston Globe bunlarin hepicigi Ingiltere'den beslenir.
Ben aldım. Hz.ayvagobekli...Alıntı:
Prof. Dr. Mete GÜNDOĞAN
@mtgundogan
Benim paramın alım gücünü kim aldı?
Son birkaç ayda,
benim paramın alım gücünün yarısını
birileri benden izinsiz olarak aldı.
Peki, o kimdir?
Ne yapcen sen perayı? Hi ho ho...
Abdullah Çiftçi
@abdullahciftcib
·
16d
Rusya’da hükümet, ülkenin Arktik bölgelerindeki permafrostun erimesinin antik ve ölümcül virüs ile bakterileri serbest bırakabileceği konusunda uyardı.
Bak bu olabilir...Alıntı:
Hαȥαɾ Tαɳԃσğαɳ
@HazarTandogan
·
12d
Bugün servis edilen robotlar sanki yeni üretiliyormuş gibi algılanıyor. Fakat uzun yıllardır robotlar özellikle devlet başkanları ve ünlülerin yerine bile geçtiler. Bugün servis edilenler ellerindeki robot teknolojisinin çok ilkel bir versiyonudur.
Abi senin haberin var mi bilmem de
O soğukkanlı kadının fotoğrafı var
Berkshire hathaway
Bu fonun
Sahibiyle
Kadın o yüzden sovukkanlı
Fonun değeri yarım tirilyon dolarcık
Bilal Geytıs bu yönetim kurulunda
Başkan tabi ki
Baran Baffıt
Fırt diye ossuruverir
https://i.hizliresim.com/74tsqzz.jpeg
https://i.hizliresim.com/sqixjdo.jpeg
https://i.hizliresim.com/brjrhkg.jpeg
https://i.hizliresim.com/t652d6z.jpeg
Bu daha ne kû?Alıntı:
Prof.Dr.Savaş Duman
@svsdmn42
@zihnicakir
adlı kişiye yanıt olarak
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir dünya için, bu kadar fırıldak olmaya gerek yok."M.Yazıcıoğlu
@cenginyurt52
O fotoyu 19 Şubat 2021de Tvit hesabına komuş
Elalem korkudan beğenememişşş :)))))
Sadece 2 beğenme , var
Hadi ülen urdan...İngiliz acanı seni...Almanlar ne zaman dunyayi somurmusler?Alıntı:
Alman gazeteci Todenhöfer: Biz yardımsever falan değiliz
Haçlı Seferlerinde 4 milyon kişiyi,
dünyayı sömürürken 50 milyon insanı,
ve 6 milyon Yahudi'yi, Müslümanlar değil biz öldürdük.
Deutchland uber alles be ya...hey gidinin heyyyy....
Biliyor muydunuz?
@bilmeliyiz
·
2s
Sezen Aksu, Sen Ağlama şarkısını eşinden ayrılınca günlerce ağlayan dostu Hıncal Uluç için yazmıştır.
Dolardan bahsediyor.Alıntı:
red_iht
@red_iht
·
15s
480 geliyor.
Aaaaabbiiiiii
Idolumsun idol :)))
Mutlaka gelen yaz günü mani olmazsa Acik havada ırakı çekelim
Kan değerlerinden dolayı Bıraktıysanız siz O zaman Bardağa açık ayran koruz napalım
Ambiyans bozulmaz .
https://i.hizliresim.com/f31evwn.jpeg
Alıntı:
Suat OLGUN
@suatolgun13
·
5s
Piyasa uçtu ralli var konuşuluyor
Dolar bazlı endeks #usdtry 7000
İken #xu100 1400 ün karşılığı
#xu100 şuan 2840 olmalı ???
Evet en dogrusu budur. Tanju Ozcan once Chp genel baskani sonra da CB olmalidir.Alıntı:
T24
@t24comtr
·
6d
Bolu Belediye Başkanı Özcan'dan Meclis'teki AKP ve HDP grupları arasındaki tartışmaya: Biri "Sen PKK’lısın" diyor, diğeri "FETÖ’cü"; ikisi de doğru söylüyor.
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...i-var-6826915/
Çevremdeki herkeş ne kadar zengin olduğunu anlatiyor. Çevremdeki herkeş hayatından memnun.Alıntı:
“Mesela 16 Aralık Perşembe günü faizler değiştirilmez ve döviz piyasalarında nispi bir dinginlik yakalanırsa, asgari ücret ve kamudaki ücretlerde cömert bir artış yapılırsa, kısa da olsa bir nefes almak dönemi yakalanırsa, iktidar erken seçime gidecektir” diyen Boratav, “Normal iktisat mantığında düşünürsek, mevcut sürecin devam etmesi mümkün değil. Faiz indirilmeye devam ederse süreç tamamen kontrolden çıkar ve hiperenflasyon olur” dedi.
Ben çevremden memnun değilim...
Hiç şaşırmadım. Mezeye Kibrıs'i veriyor "helali hoş olsun" diyor. Bir sise irakiya da Turkiya'yi verir bu.Alıntı:
"Rumlar öyle meze yapar ki, Kıbrıs'ı veresin gelir"
▪️Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Rumlara ve yaptıkları mezelere methiyeler düzerken fazla ileri gitti.
📌Özdil, "Rumlar öyle meze yapar ki kardeşim, helali hoş olsun, Kıbrıs'ı veresin gelir" ifadelerini kullandı.
Vaziyet
@vaziyetcomtr
·
9d
Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te dünyaya gelen Hint asıllı Swamini Samvidananda Saraswati, rüyasında gördüğü Mevlana'nın "gel" çağrısına uyarak iki yıl önce Konya'ya yerleşti.
Yeniçağ Gazetesi
@Gazete_Yenicag
Merkez Bankası keskin U dönüşü yapacak!
https://i.hizliresim.com/t6yo9ln.jpeg
Alıntı:
Nuray BİLGİLİ
@NurayBLGL1
Ruslar “Balbal" adını kullanarak Likör üretmişler ve şişe tasarımını Türk Alp Heykelleri biçiminde yapmış. Elinde Türk Ant Kadehi Tutan bir Türk Beyi. Bunu biz yapmalıydık.
https://i.hizliresim.com/h0bw43a.jpegAlıntı:
İbrahim Melih Gökçek
@06melihgokcek
·
38d
YILMAZ ÖZDİL…
BÖYLE YAZMIŞ RAKIYI
KIBRIS’IN LAFI MI OLUR?
SİZ VATANI BİLE GÖZÜNÜZÜ KIRPMADAN VEREBİLİRSİNİZ…
Bilerek ve isteyerek gol pası veriyor.
Uyutuyorlar milleti...
İktisadın Romantizmi
@smithmarxkeynes
·
50sn
2 gün sonra herkes Geç Likidite Penceresini konuşacak.
Usa baskısıyla falan degil. Ulusal cikarlarimiz bunu gerektiriyor. Orta asya'ya kara ve demiryolu baglantisi ve istikrar istiyoruz.Alıntı:
Umut
@Umut16017830
·
3d
Türkiye usa baskısı ile Ermenistan la olan ambargo kaldırılıyor. Ermeni halkın aç olduğun herkes biliyor Türkiye ye büyük göç olur Ermenistan dan
Ermeniler Turkiye'ye gelebilirler. Durust, namuslu ve caliskan insanlardir. Yaptiklari isleri duzgun yaparlar.
Calisacak olan durust, namuslu insanlara iş vardir bu ulkede.
Empatlık herkeste vardir. Dereceleri farklidir. Mesela sanatcilarda fazladir. Hitap ettigi cevreye gore empatlik yukselir. Ulusal sanatcilarda yerel sanatcilara gore fazladir. Bir de dunyaya hitap eden sanatcilar var.Alıntı:
Cok ilginç bir şekilde; çok yüksek seviyede empat insanların aslında hep sorunlu birer kişilik gibi göründükleri keşfettim..
Aslında çok büyük bir yetenek empatlik..
Ama yanlış teşhisler yanlış yaklaşımlar sebebiyle bu yetenek insanı yiyip kemiren bir kurda dönüşüyor ..
Empatligin en yuksek derecelerine siyasetcilerde rastlanir. Mesela Putin, cok yuksek derecede bir empattir.
Tabii ki Tayyip Agam...
https://haber.sol.org.tr/haber/vatan...akin-ha-320693
Alıntı:
Türkiye'nin bir devlet krizi yaşadığını söyleyen Akşener, İzzet Özgenç'in "ekonomik OHAL" iddiasına dair de açıklamada bulundu.
Akşener, "İzzet Hoca'nın tarifine bakarsak sermaye kontrolünden başlayarak bankaların dolar mevduat hesaplarına yani vatandaşların hesaplarına el konulabileceği endişesi yaratır, bu Türkiye için çok çok zor duruma neden olur, iflas etmesine neden olur. Sakın ha öyle bir el uzatma olmasın" dedi.
BAE, içinde F-35’lerin de yer aldığı 23 Milyar dolarlık askeri anlaşmayı sonlandırmayı planladığını ABD’ye iletti.
— The Wall Street Journal
Alıntı:
Ihtiyar
@Ihtiyar17639537
Bazen kendimi dinliyor, dertleşiyorum. 90 ları yaşayan biri olarak nerede hata yaptık diyorum.
O zamanlar;
1..Memur (Hakim, Savcı,Polis vs) hepsi rüşvet alırdı.
2..Doktorlar hastaya bakmaz kendi özel ofislerinde fakir fukara demez tüm parasını alırdı.
3..İnanç özgürlüğü yoktu
+++
Alıntı:
4.. Öğrenciler Kitap alamaz (bugünki gibi Devlet bedava vermezdi) Kırtasiye çok ağır bir maddi yüktü.Yine o okullarda Devlet öğrenciye öğle arası "Yemek" vermezdi.
5..Enflasyon hat safhada zirve yapmış, Döviz bugün olduğu gibi uçuyordu.
6..Öğretmenler mesaileri bitince yarım +++
Alıntı:
gün ekstra iş yapıyor (Limon, çaycılık, Amelelik, vs yapıy) günü kurtarmaya çalışıyordu.
6..İş verenler, işçiye düşük üçret verip ister çalış ister çalışma, dışarıda milyonlarca işsiz sıra bekliyor diyerek göz dağı veriyordu.
7..PKK denilen Ermeni tohumları her gün onlarca+++
Alıntı:
Askerimizi Şehit ediyor du...
8..O zaman iktidar olan #Dsp #Anap #Mhp ve diğerleri onlarca Bankanın hortumlanmasına çanak tutuyor, Diğer taraftan #Laiklik Edebiyatı yapıyorlardı
9..Türkiye,soysuzlar tarafından soyulurken #Medya hamam böceği kovalıyor.Duayen gezeteciler türüyordu
Alıntı:
10..Uluslararası ilişkilerde itibarı olmayan bir Ülke durumundaydık.
(Tabiki şimdi varmı diyebilirsiniz)
11..Savunma sanayi zaten yoktu, Bugün durum ortada.
12..Devlet Emekli ve Memurun maaşını ödeyemez haldeydi.
Kısaca biz Sayın Erdoğan'ı böyle sıkıntılı bir zamanda seçtik.
..............................................Unut mayın.....Alıntı:
Demem o ki;
Ey Z kuşağı, yukarıda yazılı olan meselelerden bir kısmını bizim nesil halletti.
Hani bize "Aptal" diyorsunuz ya...Artık mühür sizde, Görelim bakalım ne kadar zekisiniz.
Bu arada bir abi tavsiyesi, Rehberi karga olanın burnu boktan çıkmaz. Unutmayın.
Saygılar
Abi yazmak istedigim mesaji bir turlu yazamadim, hep silindi.
Alıntı:
Empat insanlar etraflarında olup biteni çok yoğun bir şekilde hissederler içselleştirirler ..
Tabiatta kalpleri beraber atar .. empatlik müthiş bir yetenektir belki abartıyorsun diyeceksiniz ama insanlığın zirvesidir ve belki de en az vicdan kadar önemlidir...
Alıntı:
Hatta abartıyorum empat insanlar hem insanlığın hem vicdanin zirvesidir..
Onlar bir kuşun kanadindaki çığlığı bir karıncanın yükündeki ağırlığı hissedebilirler..
Onlar Yani empatlar sürekli kalpleri Tüm tabiatta beraber atar herkesin duygusunu mutluluğunu acısını hissedebilir
Devam edicem...Alıntı:
Ama işte bu yüzden empat insanlar tanimlayamadiklari acılar sebepsiz ağlama nöbetleri yüzünden sürekli sorunlu insanlar gibi görünüp tonla ilaç kullanmaya başlarlar ..
Ve bu yetenek bu olağan üstü insanı güç zamanla kendisine zarar vermeye başlar
Çünkü teşhis ve yaklaşım yanlış
Abi bnm gördüğüm medyadan tabi
Nerde görcem en empat insan
Roman Abramoviç
Tüm empatlığına rağmen
İngiltere bunu sınırdışı ediyodu
Sonra nooolllduuuuu?
Israil buna pasaport verdi
O pasaport sayesinde
Hala ingilterede
Takımının başında
Chelsea mi Arsenal mi
Ne?
Yani dünya kumpaslar dünyası be abiiii
Ya İngiltere zaten malesef
1600 lü yıllarda kabalların idaresine geçmiş bi yer işte
Ayrıca abromoviç yahudi olduğunu sanmam
Devlerin güç mücadelesinde, bir piyon tabi piyon karşı hatta geçince vezir oluyo veziiirrr
Alıntı:
Empat insanlar ilerleyebilirlerse sifaci olurlar....
Şifacı en üst leveldir..
Empat çırak Şifacı ustadır ..
Empat hisseder ama ne yapacağını bilmez..
Sifaci hem hisseder hem de ne yapacağını bilir..
Alıntı:
Empat veya sifaci olmanın cinsiyeti yoktur ..
Kadın da erkek te empat olabilir eğitim alıp ilerleyebilirse sifaci olabilir..
Alintidir.......Ilk paragrafi ben yazdim....Alıntı:
Empat insanlar birbirlerini tanırlar hissederler..
Empat insanlar hastalıkları sorunları görür teşhisi yapar ama tedaviyi bilmezler..
Empat insanlar romantiktir duygusaldır eğitimle neşter vurabilen disiplinli tatlı sert birer sifaciya dönüşmek onlar için çok zorlu bir yoldur
Bunlar sözleşmeli uzman çavuşlar. Konu ile baglantili 2 subay da açıga alinmis.Alıntı:
Hikmet Durgun
@hikmetdurgun
·
7d
Libya'da görev yapan 56 asker TSK'dan atıldı.