8.83 tl mi yemiş ibişler. Getti 3 ekmek peresi, yarın aç kaldık....:drunk:
Printable View
8.83 tl mi yemiş ibişler. Getti 3 ekmek peresi, yarın aç kaldık....:drunk:
tekfen 20,00 üstünde....
şişe 10,00 üstünde.......
çok farklılar maşallah...
endeksin rallisi de olunca tatlandılar iyice.....
Neyse yine iyisiniz virmanım sayesinde ilk 5 kurum dışındaki hisseler biraz daha azaldı. Benim ZİYA dayıdan neyim eskik....:oleyo:
Maxi 9 milyon dolar ventures karından sonra 5 liranın altında HBK da bizans toweri basıyoruz ona göre hazırlan. Yıllık bilanço 24 Şubatta açıklanacak....:oleyo:
YENİDEN DEGERLEME olmadan hiçbir hissede denge olamaz ortak. şirketler önce bunu yapsın o zaman hangi hissenin özsermayesi nedir, defter degeri nedir belli olur, gerçek fiyatlar o zaman dengelenir. O güne kadar bindik bi alamete, gidiyoz kıyamete.....:yahoo::halay:
Uçan tahtada takas yok. Bayram ortak rakam yazarsa ırus gızları öpsün onu yok yazmazsa mozambikli gızlar ısırsın onu.....:yahoo::halay:
9 aylık bilançoda TERMİNALLERDE durum.....
Elleçleme.......2.655.000 ton
Tank çiftliği.......893.000 m3
Ciro................135.000.000 tl
NET KAR...........67.000.000 tl
NKM.................%49.63
Dolar ortalama 5 lira artmış durumda NKM % kaçlara çıkar?????? Ayrıca 33 milyon dolarlık yatırım teşviği karı yazılırmı-yazılmazmı ben bilmem....:drunk:
Cemal Aga katakullesiz bir yilsonu kar beklentini soyle de nesemiz yerine gelsin . Ben 2 milyardan kapiyi aciyorum
Bu grafikte mumlar yükseldikçe daha da iyi olur inşallah :ok:
https://i.hizliresim.com/5wav4hs.jpg
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ortak istenirse 2.5-3 milyar kar bile açıklanır. Yatırım teşvikleri, ventures degerlemeleri, döviz artışı, gübre, tohum stok artış karları vs. bir sürü olumlu olay var. 2 milyar kar gelince herşeyi unutup yönetim başarılıdır demek yok. Dövizdeki artışı görüp nakitleri dövize kaydırmayan yönetim, Meram-Göneni %100 kapasite ile çalıştırıp, bunlardan ihracat yapamayan dolasısıyla süper ötesi kar rakamları gelebilecekken bunu beceremeyen yönetim alın size süper kar desede BAŞARISIZDIR. Biz bunu yıllarca yaşadık, zamanında dogru adımlar, işler yapılmış olsaydı şimdilerde şampiyonlar liğinde olurduk....:drunk:
https://www.crunchbase.com/funding_r...es-e--4807118a
Eski mossad başkanı yossi cohen ismi geçiyor. ayrıca israilli medigate şirketi satın alınacakmış. dıj güçler tekfene saldırıyor, hepcinin **, biz daha ölmedik....:oleyo:
https://pbs.twimg.com/media/E_JuRMLX...jpg&name=small
CLAROTY......1.15 milyon dolar iken 2 milyar dolar degerleme ile %0.50 payımız 10 milyon dolar etmiştir. 8.85 milyon dolar degerleme karı var.
MAXİ 5 ETTİ. KAPICI CAFER gelmiş-geçmiş tüm tutar için 41 milyon dolar yatırıldı, toplam 80 milyon dolar diyordu. Yiyene afiyet olsun.....:yahoo::halay: Soft Robotics sırada sen varsın ona göre....:oleyo:
Su ana kadar sirketin degerini arttıracak hiç bir açıklama ve beklenti yaratacak tek bir söz bile söylemekten çekinen bir yönetimle karşı karşıyayız. Borsa'nın çıkışına gizlenerek TL bazında yükseldik, ekstra bir ayrışma yaşamadık henüz... Değerlerini korumak isteyen şirketler tavan tavan giderken, geri alımlar açıklarken, demeçler verirken bizim ki halen daha mal toplama/yedirme derdinde
Ne diyeyim Allah bunların burnundan fitil fitil getirsin inşallah.
Sayin emrecant kaysersose
Benim yonetime zerre kadar guvenim yok , su andaki yukselis tamamen enflasyon duzeltmesi ve de iste alinan ufak isin etkileri. Sirket yonetimi cikip kendini anlatacak hikayesini yatirimcilara inandiracak yumusama yok sirkete karsi hala onlardan igreniyor hala guvenmiyorum .
Şirketler yeniden degerleme yapmadan kimseye huzur yok....:drunk:
Viop eksi de eyi çakmasalar bari....:drunk:
https://pbs.twimg.com/media/FGOfq_HX...jpg&name=small
Son bir aylık ve SIRALI TAKASLAR...Kimde ne var.
Citi+Doçe+TEBBANK 53 milyon lotu geçmiş, HSBCBANK yok listede, gerçi yabancının iş dahil tüm kurumlarda emanet hisseleri çıkıyor oda var....:drunk: Toplam farkda hala 6.67 milyon lot var, kimin bu hisseler **....:drunk:
HSBC tam oççç çıktı. Hisse virmanında hiç söylemediler ama 200 lira geçirmişler bize...** larım hem şube kapanışını son 2 günde bildirir hemde ortada olmayan masraf geçirir....:drunk:
Su ihale haberi enflasyon duzeltmesi donemine gitti arada kaynadi , zaten her kagit su surecte yuzde 50 yapti .Onemli olan bundan sonra ne yapacagimiz , hala trende girmis sise , thyao gibi kagitlarin cok gerisinde kaliyoruz. Bedavaya fiyatlaniyoruz. Haysiyetsiz yonetim ve patronlar adina degisen Hicbir sey yok . 600 Milyon dolara cikmis diye sevinecek onlari ovecek halimiz yok
Hacim iyi gidiyor, böyle devam ederse bugünde iyi bir yükseliş olacak galiba....:oleyo:
Sirketin niyeti iyi olsa , su momentum varken irakta alinmis 30 Milyon dolarlik isi aciklar . Kazakistandaki neydugu belirsiz miktari aciklanmayan isi aciklayanlar bunu neden aciklamaz . Aciklanmak zorunda degil tabi ama sirket hisselerimizi degerine ulastiracagiz aciklamasi yapan Ceo icin su haberlerin aciklanmamasi niyetin kotu oldugunu gosteriyor her zamanki gibi . 30 Milyonluk isin de devami gelir , kucuk ama ulke icinde kalmak acisindan iyi haber o da . Rwanda isini de alirsak bi hareketlenme olur heralde . Mesela Hektas yonetimi aldigimiz 400 Milyon dolarlik bi is gibi bi birlesme yatirim haberi olsa cumle aleme duyururdu. Bizim Ceo yine uc maymunu oynuo , bastaki bunak zaten allaha emanet kimbilir Nerde .
https://www.insaattedarik.com.tr/ene...krar-basliyor/
MAXİ yazılanları hiç okumuyorsun. Bak şubatta 100 milyon dolar denmiş ama backlogda Irakdaki iş 85 milyon dolar, 100 milyon hiçbir backlogda olmadı....:drunk:
Ortak Benim soyledigim farkli proje , Yeni alinmis diyorum ronensans daki arkadas soyledi onlar da almis orada tekfen de aldi bi kismini dedi . 25-30 milyon civariymis. Bu senin dedigin iste calisanlar var orasi devam ediyor zaten senin soyledigin bu haberi biliyorum 1 sene oncesi
Kazakistanda beton santrali dahil, çelik-boru işleme tesisi var. %50 ortaklı şirket 5 yıl boyunca ufak ufak ayak işleri alacaktır. aynı durum son Katardaki 5 yıllık iş içinde geçerli, kap açıklaması gelmez ama bi bakmışsın ufaktan 5-10 milyon dolarlık ayak işini kapmışlar....:drunk:
IMO : 8902462
İsim : PETRA I
Gemi Tipi - Genel : Kargo
Gemi Tipi - Ayrıntılı : Bulk Carrier
Durum : Aktif
MMSI : 354669000
Çağrı İşareti : 3FYD8
Bayrak : Panama [PA]
Brüt Tonaj : 24773
Yaz DWT : 42263 t
Toplam Uzunluk x Genişlik Aşırı : 182.8 x 30,5 m
Yapım Yılı : 1991
Ceyhanda 3 tanker ve bir gemi şu anda yük boşaltıyor. Ara sıra bakıyorum, son çeyrekde çok sayıda küçük tanker geldi, gelen kuru yük gemilerinin tonajı 1 milyonu geçer galiba....:oleyo:
https://share.matriksdata.com/share....12101223149388
Geçmiş saatte bir dost göndermiş, takas eski ama bi fikir verir....:drunk: