https://www.tradingview.com/x/s9zzXtzU/
Şimdilik maşallah diyelim, önümüzde ki hafta 26.65 gri trend, 27.40 kesikli çizgi, 28.45 -50 mavi çizgi izleyelim.
Printable View
https://www.tradingview.com/x/s9zzXtzU/
Şimdilik maşallah diyelim, önümüzde ki hafta 26.65 gri trend, 27.40 kesikli çizgi, 28.45 -50 mavi çizgi izleyelim.
Evet ASELSAN yatar yatar kalktımi dinlemez kimeeyi
Ytd
Esas hareketi 28.52 ve sonrası da 29.72 civarı üzerine atınca yapacak.
ASELSAN yabancı oranı 1 Eylül 2022 % 25,02. 2 Eylül 2022 % 24,55.
Fark % -0,47. Hisse kapanış fiyatı: 27,24 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Aselsan, iyiki kafayı yukarıya kaldırmaya başladı, bunu fırsat bulan BOFA 2.500.000 lot açığa sattı. Şuan açığa satışları karşılayan var. Akşam kapanış önemli olacak.
aselsan da bir tavan göremedik gitti..:whistling:
Bunlar sanal yükselişler aselsan için ..endex 332000 lerde buraya gelmesi normal. 330000 lere gelsin görün aselsanı paraşütsüz 23-24 lerde. Yani kısaca bana göre hala zamanı gelmedi. (yatırım tavsiyesi değildir....)
Yükseliş küçük düzeltmelerle devam eder.
Yunanistan uzun yıllar sonra ege de hava üstünlüğünü ele geçirmenin de güveniyle şımarıklıklarını arttırıyor.
İstiyorlar ki s400'leri aktive edelim ve Amerika ile iyice papaz olup ağırlaştırılmış caatsa'ya maruz kalalım.
Bu yönde haberler gelene kadar yön yukarı diye düşünüyorum.
Zinhar yatırım tavsiyesi değeildir.
Amerika Rusya'dan gelen paralar nedeniyle yaptırım yaparsa yapar
Bu bankalar bayram değil seyran değil bir ayda ikiye katladı
Bu kadar para sizce nereden geldi?
Ki Avrupa abd borsaları yerle yeksan olmuş iken niye yükseliyor nereden geliyor bu kaynak?
Önümüz seçim
Önümüz kış
Halkbank davasi vs bir şey önümüze nasıl geldiyse dikkatli olmakta fayda var
Enflasyon yüzde 81 e dayanmış
Ki bazı kaynaklar daha fazla gösteriyor
Eliniz tetikte olsun primli hisselrr cakilirsa çok mağdur bırakır geride
Ytd
Az önce Bloomberg TV deki yorumcular mealen aynı şeylerden bahsetti
Sağlıklı bir yükseliş olmadığını söylediler.
Yüzde 50 hisseden yüzde 40 veya 25 e inip biraz da altın almakta fayda var gibi
Altın düşerken fırsat veriyor
Aselsan tek kalem olarak yetecektir borsa için
Tavan bekelyen arkadaşlar var
Tavan tavan gidenler taban taban da geri geliyor ne yazikki.onun için endkes kadar yükselmesi daha sağlıklı olacaktır
Ytd
ASELSAN yabancı oranı 5 Eylül 2022 % 24,52. 2 Eylül 2022 % 24,55.
Fark % -0,03. Hisse kapanış fiyatı: 28,78 TL (Kaynak İş Yatırım).
Yine arka planda oyunlar oynanıyor. Nasıl SPK olduğunu gördük. 27,68 de devre kesiyorlar. Bir daha açıyorlar 28,40.
Çok yapay bir fiyatlama var. Bakalım altından ne çıkacak.
ASELSAN yabancı oranı 5 Eylül 2022 % 24,52. 6 Eylül 2022 % 25,58.
Fark % 1,06. Hisse kapanış fiyatı: 28,20 TL (Kaynak İş Yatırım).
19 ağustos yazım, diğer hisseler üçe beşe katlarken asels te 1,6$ direncini zorluyor eğer bugün yarın 1,60$ geçilip birkaç gün dayanabilirse 1,80 ve 2$ seviyeleri için umutlu olabiliriz.
1.6$ geçilemeyeceği her durumda 1,5$ desteği mutlaka 1,40$ desteği sağlam olarak görülür.
https://www.tradingview.com/x/b0XKjxql/
1.70 usd kırmızı trende denk gelir. 1.80 usd kahve kanal üst bandı, 2 usd turuncu kanala denk gelir.
Altta 1.50 usd kanal ortası kesikli çizgi, 1.46 gri trend.
Aselsan'da her şeyden önemlisi yönetimin bir an önce sermaye tavanını yükseltmesi gerek, böyle bir karar hem hisseyi yukarı taşır hemde sermeya artırımı beklentisini tazeler, hisseye taze kan gibi gelir.
#ASELS Teknik Analizi 07/09/2022
https://www.youtube.com/watch?v=95u8Lj5xdk4
Akıllı adam yorumu ;basına hiç güvenmem ,her zaman yönlendirmeye çalışıyorlar.
Onlar yetmezmiş gibi ; sosyal medyada safa yatıp , aptala anlatır gibi korku verip ,tane ,tane anlatmıyorlar mı.
Bir seçim haberinde , usd ve gram nerelere inecek göreceğiz.
millete yüksek kurdan usd taşıt , dipden usd ,gram topla ,en son tepeden borsayı ver...
[IMG]Bu da 20. 07 2022 yorumun.Tahtacı versin tekrar 1,4 a bak görün başına neler geliyor.Denemesi bedava değil bedeli çok ağır olur.[/IMG]
Keyfi bilir verirse bizde toplarız.
Borsaci dede gelecek Aselsan bedeva diyecek 3 5 tavan olur
Çok ilginç
Hak bank 5 idi alan yoktu şimdi herkes 10 dan akiyor
Yaz var kış var. Ölme eşşeğim ölme ama arada unuttunuz sonbahar var. Bir de Haziran ve Temmuzda yaptığınız analizleri de paylaşaydınız.
ASELSAN yabancı oranı 7 Eylül 2022 % 24,74. 6 Eylül 2022 % 25,58.
Fark % -0,84. Hisse kapanış fiyatı: 28,66 TL (Kaynak İş Yatırım).
Aselsan asla short'lanacak bir hisse değildir gözümde. Değerinin dörtte birine beşte birine piyasa fiyatına giderken hele.
Başındaki caatsa baskısı olmasa asla bu fiyatlarda olmaz. Olamaz.
Ancak bist treni veya uğursuz abd açıklamalarını göz ardı edemiyorum geçmişten elde ettiğim tecrübelerden (kazıklardan ötürü)
Bknz: don't be a tough guy don't be a fool
https://i.hizliresim.com/s3c5drq.JPG
Böyle bir durumda bana yedek cephane lazım. Değer kaybetmemiş hatta yükselmiş bile olabilir ters kolerasyonu sayesinde. Ne dersiniz bu usdtl olabilir mi?
Sade sade basit basit anlattım.
Yoksa yemişim doları. Yemişim yükselme potansiyelini.
Saygılar..
zorunlu ekleme:
Hala anlamayanlar olmuş. Baksen Allah'ın işine. O zamanlar merkez bankası rezervleri net kılçıksız 150 milyar dolarda iken dolar kurunun yaptığı harekete
Leş oğlu leş , 30’u geçecek ya 100 kere gider gelir artık 30 civarından , kabız tahta yapıcı anormal yeteneksiz pinti biri , borsa kaç olmuş adam küçük yatırımcı çok diye gitmiyor ( şahsi hastalıklı fikirlerim gerçek değillerdir , inanıp etkilenmeyin)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu mektup bir tek bana mı çok kaba geldi, ne siyasi incelik, ne nicelik, ne diplomatik. Bildiğim kadarı ile dont lu cümleler yerine daha farklı cümleler tercih ediliyor.
Neyse esnaftan büyükelçi, çorapçıdan ekonomi bakanı, oluyorsa böyle mektuplarda normaldir.
30 u geçirtmicekler belli
Vadelide birilerini kıstırdılar galiba hisse alakasız hareketler yapıyor ( yatırım tavsiyesi değildir )
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Küçük yatırımcı adı üstünde kucuk düşünür
Hisse esas 2023de parlayacak
Bu kadar baskı bu nedenle
Ekrani kapatın en fazla tavan olur en fazla taban olur
Ama gideceği yere mutlaka varır dostlar
Ytd
Bu tahta sahipsiz bırakılmış,az bi mal aldım hemen baskı kurdular ayıp bişii, böyle hoşgeldin olur mu
ASELSAN yabancı oranı 7 Eylül 2022 % 24,74. 8 Eylül 2022 % 24,74.
Fark % 0,00. Hisse kapanış fiyatı: 28,04 TL (Kaynak İş Yatırım).
Bugünde eksi kapatır mı ki?
enflasyon ve dolar bazlı satışarı da koyarsak gelecek olan bilançolarla F/K oranı da da düşecek .
Tarihsel F/K ( Fiyat/Kazanç) ortalamsının yüzde 50 aşağısında işlem görüyor şu an benim hesabıma göre.
Elimde hisse yok . Almayı düşünüyorum uzun vade olarak.
NOT: Yazdıklarım kendi fikirlerimdir ve bilgi amaçlıdır .Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.