Onlar HDP'li, oy vermesin.
Onlar eski AKP'li, oy vermesin.
Onlar liberal, oy vermesin.
Nasıl devireceksiniz bu hırsızları, bu aşşağılık soyguncuları, bu paragözleri !!!
Printable View
Onlar HDP'li, oy vermesin.
Onlar eski AKP'li, oy vermesin.
Onlar liberal, oy vermesin.
Nasıl devireceksiniz bu hırsızları, bu aşşağılık soyguncuları, bu paragözleri !!!
AKP iktidarda kalmak için, faşistlere mahkum olmuş. Bakınız Soylu, bakınız Bahçeli, bakınız Çakıcı.
CHP iktidarı düşürmek için faşistlere mahkum olmuş. Bakınız Yavaş.
Mülteciler konusunda iktidarı tedirgin eden kim. Bakınız Ümit Özdağ.
Bir zamanlar, barajı geçmek için, RP ile ittifak yapan, bu faşistlerin bu kadar ön plana çıkması ne kadar üzücü !!!
Yanlarına kar kaldıktan sonra ne diye devireceksiniz ? sizin sıkıntınız siyasal islamcıları ile değil anlaşılan, zorunuza giden türk milliyetçileri ... göz göre göre ülkenin demografik yapısını değiştiriyorlar, buna parmak basan umit özdağ faşist oluyor...
Bayagı takmışsın ve objektif olamıyorsun.
Kara gözlüklerle bakmayı bırak.
O zaman İYİ partide faşist
Bende 40 yıl Mhp deydim.
Yalan içinde olmayan ,aleni kötü işler içinde olanlarla kıyasla.
Örnek ben Dincilere geçmişte sempatim vardı şimti kaale bile almıyorum.Yok hükmündeler.
Yolumu çizdim
Devletçi ATATÜRK MİLLİYETÇİ,si
Değişir insan lakin gözlemlerle izlemek lazım.
Bazıları değişmez.
Bende diyeyim sana ek kişiler Lenin ve stalin pol pot pinoşe saddam kim yong
Uzatmayayım anlaşıldıkı tüm baskıcılar faşiştdir.
Tüm modern,ilim,bilgi,çevre,kitap,eğitim,bilgisayar,in ternet,hukuk,adalet,eşitlik,işçi hk,açık toplum vb.(demokrasi) düşmanları faşişttir.
KUBİLAY
AKP nasıl defolacak, formül ne ?
Kenan Evren sayesinde yobazların oranı % 20 - 25 aralığına geldi. Üstü var altı yok.
Bence faşist, sizce milliyetçi, MHP'nin oyları % 10'lardan aşağı inmiyor.
Merkez sağ tahtalıköye gitmiş.
Yobaz ve faşistler memleketin tüm basınını, televizyonunu, medyasını ele geçirmiş.
Bunlar nasıl devrilecek ?
Tabi bu sorum sadece KUBİLAY'a değil, kutsi ve diğerlerine de...
Ben kendimce dürüst kişilerden seçecem
akp li yada orada geçmişte olan(tek istisnam Abdül Latif Şener)larlada işim olmaz.
İmamoğlu gözümden düştü yalpalıyor.
Mansur
Kılıçtaroğlu
Akşener
Necdet Sezer
Ersan Şen vb gibi lerde şansımı deneyeceğim.
Artık nasip
Her yer zaten tutulmuş
Olmayan 2.5 milyon oy sayılmış ve kabul edilmişken hiç bir muhalif liderden tık çıkmamışken.
Ben ne yapabilirim.
Birde bu muhalefetin bile akp ye çalıştığına inanıyorken.
Deniz Baykal'ı zamanında uyarmışlardı.
Ülkedeki tüm cemaatler, tarikatler birleşti.
Yapma etme.
Dinlemedi.
Siyaseten yasaklı bir kumul zararlısına destek çıktı.
Demokrasi memokrasi.
Demokrasiyi hedefe gitmek için tramvay görenlere.
Yaşadığımız hem ekonomik, hem demokratik sorunlar böyle başladı.
:he: devrilecek balta değil, ağaç...
*toplumun 50%+ sine yobaz faşit denmediğinde.. devirince o 50%+ hala burada..
*muhalif olmayan vatandaşlara koyun diye hakaret edilmediğinde.. devirince koyunlar hala burada..
*Elitiz, eğitimliyiz çok paramız var diyen kesim, fil dişi kulelerinden inip
aşağladıkları ve tarikaların kucağına oturttukları vatandaşlarına el uzattığında... devirince tarikatlar hala burada..
*Atatürk ile din tüccarları iflas ettiğinde/sermayelerine el konduğunda..
*bu ülkede para ve eğitim sahibi insanların, ego/kibir/şımarıklıkla geçirdiği zamanda, ekilen nefret tohumları meyve vermeye başlamışken, ne devriliyor ? kim neyi deviriyor ?
son safhasına girmiş olaylar, organizasyonu yapanlar bırakır mı ?
yahu, vucutta bile 79 organ var... hepsi farklı..
hepsi uyum içinde çalışıyor, yaşamak için..
biri gidince ya sakat kalıyorsun ya ölüyorsun..
kemiğe, faşit dersen,
gönlü yobaz, aklı hasta kılarsan,
elini ayağını, sömürürsen,
kasını, ezersen,
kanını, nasla çürütürsen
bağışıklığını, kumpaslarsan
derini, yol geçen hanına çevirirsen,
açlığını, kendini/topraklarını yiyerek giderirsen.
gidip de üstüne, uyumsuz nakil yaparsan(göçmen)
hastasın, ölüyorsun,
son hafta paniği yapmakta işin/olayın doğası.
Ben 3 unsura bakarım öncedende belirtmiştim,2 adeti gerçekleştı,3 kısım beklemede,neydi beklemede olan genç bir lider,zinciri kıracak ülkeyi toparlayıp dünya lideri yapıp kötüleri yok edecek !!!,şu sıralar genç liderin emareleri yok gibi olmasa bile ansızında ortaya çıkabileceği olasılık,beklemedeyim:he:
vaka-i mezarcı 2.0 :he:
muhalefete yeşil ışık geldi.
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
BTC/US Kiritik yerlere geldi.
Bende yok.
Lakin 31500 dolar altı tufan.
Taaa 12000 dolarlara kadar destek yok.Çok zyıf 28000 binlerde küsürlük yerler var oralarda tutmaz tahminim.YTD.
fed faiz arttıracam der.
Ve yılı %2 nin üzerinde kapayacak abd faizleri.
Bizim ÜLKEMİZ de faiz maliyeti hemde dolar olarak acayip artma potansiyeli var bir yap işlet dolarları var tabiki.
8 garantili projede akıl almaz zarar
Sayıştay raporlarına göre 8 projenin yüzde 169 daha pahalı olduğu görülürken, bu para ile 8 yerine yaklaşık 24 otoyol, köprü ve tünel inşa edilebilirdi.
Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli ile yapılan 4 otoyol, bir tünel ve 3 köprünün toplam maliyeti 22 milyar 215 milyon 713 bin dolar oldu.
Aynı projelere kamuya devredilinceye kadar, 59 milyar 747 milyon 817 bin dolarlık geçiş garantisi verildi.
Böylelikle devlet kaynaklarıyla 22.2 milyar dolara mal olacak 8 proje için Hazine'den 37.5 milyar dolar daha fazla para çıkacak.
https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...zarar-7122871/
Bu zararları birileri karşılamalı.
Adamlar zeki,kabul edin etmeyin,önce medyayı ele geçirdiler,diğerleri çorap söküğü gibi geldi,eğer bu uzun süreli ekonomik kriz ağırlığını iyice hissettirmese kimsenin bu işgalcilerin aldığı ,ne karşılıksız sağlık hizmetlerine,ne adaletsiz üniversite yerleştirmelerine,ne bunların açtığı vergisiz işyerlerine nede aldıkları harçlığa bir şey diyesi yoktu taki geçen sene 1kg ambalajda aldığı peynirin 250 gram ve daha pahalı satıldığını görene kadar,sadaka ekonomisinde hak edenin emeği beleşçiye transfer edidiği sürece bu düzen devam ediyordu.
Ne oldu? orta direk bitti,gemi karaya oturdu,aktaracak kaynak kalmadı,millet kafayı kaldırmaya başladı,niyetini bilemem ama Ümit Özdağ gibi adamlar çıkıpta bazı gerçekleri ortaya dökünce+birde yoksulluk cabası,birileri çıldırdı,5 dakikada küfür+kendi memurunu yalanlama dahil her türlü yanlışı yaptı...
Işık hala var tünelin ucunda,umalım da trenin ışığı olmasın...
Putin:
- Batı, topraklarımızı işgale hazırlanıyordu
- NATO, sınırlarımız için tehdit oluşturuyordu
- Rus güçleri Donbas'da Rusya'nın güvenliği için mücadele ediyor
- Ukrayna ve NATO ile çatışma kaçınılmazdı
iyi haftalar
Varyasyon yaptin demek.
Sn. watcher46, ya kendimi doğru ifade edemedim ya da siz beni yanlış anladınız.
Siz; Mansur Bey'in iftira, karalama veya alçak dille nasıl baş edeceğini düşündüğünüzü yazdınız.
Ben; bunu sizin düşünmenize gerek yok. Cumhurbaşkanı olacaksa zaten bu konularda nasıl bir mücadele yöntemi belirleyeceğini Mansur Bey ve ekibi bilir, düşünür ve uygular yazdım.
Her işini başkasına bırakmak en basit ifadeyle cahillik ve aymazlıktır. Başkasının sömürgesine, boyunduruğuna girmek demektir. Karşıyım.
Bu seçim mevcut iktidar kazanırsa yapılmış demokratik son seçim olacaktır. Bundan sonra Kazakistan, Kuzey Kore vb. gibi yalandan %75 oy ile tekrar tekrar gelirler.
Biz, muhalifler sorguladığımız için Sn. Ekrem İmamoğlu'nu bile son yaşanan olaylardan sonra ciddi eleştiriyoruz. Oysa ki bir kesim seçmenimiz 3 gün önce dediğinin tamamen tersini bugün söyleyene eleştirmeyi bırak bağnazca sahip çıkıyor.
Bence de oy kullanırken herkes ciddi bir şekilde düşünmeli ve tüm anketlerin şu anda gösterdiği gibi Sn. Mansur Yavaş muhalif kanadın tek başkan adayı olarak hazırlanmalıdır.
Şu yaptığınız muktedirin yaptığı ile aynı. Bizden olmayan PKK'lı, fetöcü, vatan haini yazmak ile sizin yazdığınız aynı. Onlarca yıldır %25'i geçememenizin tek nedeni bu kafa işte. Esas faşit sizsiniz. Yıllarca ynı partiye oy verip diğer tüm partileri eleştirmek ve diğer tüm seçmenlerin neden sizin oy verdiğiniz partiye oy vermediğini anlayamamak.
Yazar Aziz Nesin’in oğlu matematikçi Ali Nesin Nesin Vakfı’nın banka hesaplarının bloke edildiğini açıkladı.
A-A+
Matematikçi Ali Nesin sosyal medyadan yaptığı açıklamada Nesin Vakfı’nın banka hesaplarının bloke edildiğini duyurdu.
Kendisine ait sosyal medya hesabından açıklamada Ali Nesin şu ifadeleri kullandı:
"Sevgili Dostlar,
Valilik banka hesaplarımızı bloke etti. Bu Vakıf’ta maaşlı çalışan var, okuyan, beslenen çocuk var demeden, acımasızca… Bir yere kaçtığımız, kaçacağımız da yok, devlet istediği zaman istediğini alır zaten. Banka hesaplarımızı bloke etmek en hafif deyimle ancak hoyratça bir tavır olabilir.
Konuyu kısaca anlatayım.
2017’de sizlerin de katkısıyla komşu araziyi satın almış, böylece Nesin Vakfı’nı büyütmüştük. Babamın hayaliydi, gerçekleştirdik.
RABITA VAKFINA KOMŞU
Geçen yıl, İsmailağa cemaatinden olduğu anlaşılan Rabıta Vakfı yeni aldığımız bu arazinin hemen yanına yerleşti. Böylece onlarla komşu olduk. Eksantrik ve hatta sevimli bulduğum bu cemaatin yanı başımıza gelmesinden hiç rahatsız olmadım, hatta aksine, gülümsemeyle karşıladım. Türkiye farklı inançların, farklı görüşlerin, farklı yaşam tarzlarının bir arada barış içinde yaşayacakları bir ülke olmalı çünkü, aksi hâlde hiçbirimize huzur yok. 1995 Temmuzunda ülkeye döndüğümde de bu düşüncedeydim, bugün de bu düşüncedeyim. Siyasi tavırlarımı biliyorsunuz… Ama olaylar hiç de umduğum gibi seyretmedi.
Yanı başımızda kalabalık ve yüksek sesli ayinler düzenlediler. Bakışlarından ve hareketlerinden rahatsız olmamızı istedikleri anlaşılıyordu. Fotoğraflarımızı çekip özel hayatımızı ihlal ettiler. Tehdit ettiler. Çatalca’da aleyhimize dedikodular çıkardılar. Hiç nedensiz düşmanca bir tavır içine girdiler. Kaçak bir cami (ya da mescit) inşaatına başladılar. İçlerinden biri bize fiziken saldırdı. Hiçbir zaman tahriklerine kapılmadık ama gerekeni yaptık; ne yazık ki şikayetlerimizin hepsi resmî mercilerden geri döndü. Arkaları sağlam anlaşılan. Buraya kadar olanlar o kadar önemli değil, biz bu tür mücadelelerle çok haşır neşir olduk, âdeta nasırlaştık. Sonrası daha vahim.
BANKA HESAPLARI BLOKE
Bir ay önce Valilik, izinsiz bağış kampanyası yaptığımız gerekçesiyle banka hesaplarımızı bloke etti. Şu anda paramıza ulaşamıyoruz. Hem araziyi hem de o süreçte toplanan parayı istiyorlar. Bir ay boyunca sorunu diyalogla, güzellikle, bu ülkeye ve insanlarına inanan uygar insanlar gibi çözmeye çalıştık, ama olmadı.
İzinsiz bağış kampanyası dedikleri de bir Facebook duyurusundan ibaret. Kaldı ki o zamanlar sosyal medya duyurularını kampanyadan sayan bir kanun maddesi de yoktu, üç dört yıl sonra çıktı.
Son bir söz: Nesin ailesi bu ülkenin düşmanı değildir, aksine, Birinci Dünya Savaşı’na, ardından gönüllü olarak Kurtuluş Savaşı’na katılan dedemi de sayarsak, üç kuşaktır karşılıksız bu halka hizmet ediyoruz, izin verirlerse daha da edeceğiz.
Yetti ama!"
Millet İttifakı'nın adayı benim adayimdir.....
Bitcoin fiyatında düşüş yüzde 4,2'ye ulaştı, fiyat Temmuz 2021'den bu yana görülen en düşük seviyeye indi
USDTRY 21 Aralık 2021 tarihinden bu yana ilk kez 15,00 seviyesini gördü
Benzine zam bekleniyormuş.
Erdoğan:
- Yerli ve yabancı müteşebbislerin yatırım iştahı sürekli artıyor
- Nisan ayı itibarıyla 12 aylık ihracatımız 240 milyar doları aştı, yıl sonu hedefimiz olan 250 milyar dolara emin adımlarla ilerliyoruz
Erdoğan:
- Biz onları asla bu topraklardan kovmayız, kovmayacağız
- Biz kapımız açık onlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz, onları katillerin kucağına atmayacağız
Erdoğan: Suriye'den savaştan çıkıp ülkemize sığınan bu kardeşlerimize sonuna kadar sahip çıkacağız
Erdoğan: Katlanarak artan enerji, gıda ve hammadde fiyatları ne yazık ki tüm dünyada enflasyonu körüklüyor, enflasyon herkesin ortak sorunu haline gelmiştir
Erdoğan: Kur baskısı ve bozulan fiyatlama davranışı ile mücadele ediyoruz
Ayrıntılı açıklamanız için teşekkür ederim,bu ülkeyi gerçekten sevenler için son fırsat,zaman senin görüşün benim görüşüm ayrışması yapacak zaman değil,karşımızda,kendi vatandaşına karşın röntgenci sapıkları savunanlar var,benim millet ittifakını oluşturan partilerden tek isteğim,geçmişte seçimler öncesi olanları hatırlayarak,seçim ve sandık güvenliği için azami çalışmaları,yazınızın diğer kısmına hemfikir olmamak imkansız zaten,iyi günler